Aramıyor sormuyor

İşleri az ise normal zamanda gün içinde bağlantıda oluyoruz hep.
Ama bazı yoğun olduğu haftalarda günde bir saat bile konuşamadığımız olabiliyor.

6 yıllık evliyim.Sevgiliyken günde 3 4 saat konuşur ; kesintisiz mesajlaşırdık.Şimdi hiç konuşmayız ama kesintisiz mesajlaşmaya devam.Herşeyi paylaşırız.Birbirimizdem hep haberdarız.

Eşim evden çıkar 5 dakika sonra arar yolda, iş başı yapmadan, cay molasinda, yemek molasinda, işten cikar cikmaz, eve gelirken tekrar arar. Mesaj atar genelde aralar da şarkı falan gönderir. Oyuna giricem gel der bunun icin arar kapatırız berabar oynariz. Hastalansam mazallahhh dakika basi arar 😅
şanslısınız:KK68:

Eşinizle sevgilinizle günde kaç defa konuşuyorsunuz biz konuşurken iyi hoş adama gidince haber ver diyorum unutuyor, ben aramadıkça aramıyor, arıyorum bahaneler buluyor unuttum diyor, işim vardı diyor, zaten sürekli uyuyor yani bıraksan 3 gün uyur kalkmaz. Aramamasının nedeni 3. kişi mevzusu da değil buna eminim sizinde böyle mi?

Sevgiliyken gün içinde haberleşme gece uzun bi konuşmamız olurdu,evlendik hala aynıyız gün içinde yarım yamalak mesajlaşırız öyle bi iki kısa konuşma gece uzun uzun konuşuruz gündüz olup biteni. Bence anlık bildirim çok şık olmuyor hele arkadaşımla filansam aramasın hoşlanmam. Siz biraz abartıyormuşsunuz gibi geldi

Eşinizle sevgilinizle günde kaç defa konuşuyorsunuz biz konuşurken iyi hoş adama gidince haber ver diyorum unutuyor, ben aramadıkça aramıyor, arıyorum bahaneler buluyor unuttum diyor, işim vardı diyor, zaten sürekli uyuyor yani bıraksan 3 gün uyur kalkmaz. Aramamasının nedeni 3. kişi mevzusu da değil buna eminim sizinde böyle mi?
Sevgiliyle telefon kapanmıyordu neredeyse şimdi 12 yıllık evliyiz mesaja okey yazmaya bile üşeniyoruz bazen. Birimiz yurt dışına gittiğinde önemli bir şey olmazsa arayıp mesaj atmıyoruz çünkü ikimiz de iş için gidiyoruz. Bazen hoşumuza giden bir yemeğin resmini filan atıyoruz ya da çocukla ilgili diğerimizin bildiği bir şey ise onu paylaşıyoruz. Ama normalde baya evde yüzyüze konuşuruz.. ( yıl sonu raporları yaparken konuşmayı geç selam bile vermiyorum bazen bilgisayardsn başımı kaldırıp o da ayrı) netice olarak şöyle diyeyim ayni evde kalmıyorsanız hayatınızı paylaşmak adına bir kaç dk konuşsanız iyi olur ama abartmayın. Her sabah günaydın vb sanki zorlama oluyor erkekler adına

Niye hep uyuyor?Çalışmıyor mu?Seven arar bence.

Kisiden kisiye, ayni kisi icin gunden gune bile degisir arama sikligi. Degismeyen bi sey var o da su: Bi insani aramiyosun diye ne kadar cok darlarsaniz o kadar daha az arar.

Niye hep uyuyor?Çalışmıyor mu?Seven arar bence.
Çalışıyor eve gelince uyuyor çok uyuduğunu ailesi de söylüyor yatıyorsun ölü gibi saatlerce kalkmıyorsun diyor bende şahidim gece uyuyor akşama doğru kalkıyor

O unutma değildir.
Önemsememektedir.
Arada fark var.
Bende erkek arkadaşımla gün içinde 3 veya 4 kere konuşuyorum. Fakat bazen daha az oluyor.
Bazen bizimde 2ye düşer ama ya toplantı durumu vardır ya müsait değilizdir vs. Mutlaka birimiz yazarız şu an müsait degilim diye.
Fakat sizin durumda bu kadar bahane normal değil.

Yani sizi önemsemiyor unutma değil önemsememe. Bence sevgilinizle yüzleşin.
Yüzleştim birşey yaptığım yokki sende biliyorsun diyor istersen annemi ara diyor

Kendine bahane bulma
Seninle ilgilenmiyorsa ilgilenecek başka şeyler bulmuştur
3.şahıs yok eminim deme
Ne kadar emin olabilirsin
Çip mi taktın?
Bütün hesapları bende heryerde fotoğrafımız var ne instagramda ne facebookta ne telefonunda tanımadığım kadın var arayınca arkadaşımlayım birşey yapmıyorum diyor yandan erkek sesi geliyor.

Esimle 1.5 yillik sevgililik durumumuzda gece wpdan arardi wp acik uyurduk yanyana uyumus hissi yasamak icin. Heyy gidi heyy o geldi aklima o romantik adam nasil oldu da boyle odun oldu acaba...

Sevgiliyken haberleşirdik hep.Şimdi zaten sabah beraber çıkıyoruz akşam beraber giriyoruz sayılır.Onun dışında ne var ne yok diye yazarız 1-2 kere.Akşam da bir şey lazım mı diye arar.O kadar

Back
X