Aramiz soğuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem babamın dayaklarına siZin için çekiyorum bu adamı derdi.
Keşke çekmeseydi de bizimde pskolojimiz yerle bir olmasaydı.

1. Ailenle görüşmesini istiyorsunuz bu yanlış.. Kimse kimseyle muhataap olmak zorunda değil.
2. Eşine sacma sapan baskılar yapıyorsun
3. Abini eşin yokken arayıp olayları öğrenmek daha mantıklı
4. Bu konuları ele alacağınız zamanlama çok önemlidir herkesin sakinlediğinde konuşmanız daha mantıklı
5. Eşin konusunu açtığında veya kötülediğinde sakin davranmalı ve eşinize faydalı olduğu konuları hatırlatıp konuyu kapatmanız daha iyi..
Şiddet gördüm demişsiniz o konuda sizin kararınız.. Eşinizin huyunu biliyorsunuz ya boşanacaksınız yada sesinizi çıkartmayacaksınız.

Bu kadarıda çok ağır olmus bence, yol göster akıl ver ama bu şekilde aşağılama
görmek istediği öneriyi yazdım. biz burda kendimizi yırtsak da barışmak istediği ve sevdiği belli. bir aşağılama yok. verilen öneriyi aşağılama gibi görmek isteyen sizsiniz. beni konu sahibi çok net anladı. ayrılmaya niyeti olan insan sokakta kalacağını dahi bilse çeker gider. kızı için ailesini bir tutmak zorunda

Walla ilk olmayanın sonu da olmuyor, aile konusunda onunda görüşmesi için ısrar ederseniz olaylar daha büyür. Ama abi ile kavga edilebilirde hoparlör ile araman neden saçma geldi bana. Bu arada bu evliliğin sonu yok,ben ilk 4 yılında şiddet görmediğim halde sonraki 3yilda gördüğüm için boşanıyorum, yani yaptığı bu durum artık normal hale gelecek hazır ol
Son 3 yılda kaç kere şiddet uyguladı size

Walla ilk olmayanın sonu da olmuyor, aile konusunda onunda görüşmesi için ısrar ederseniz olaylar daha büyür. Ama abi ile kavga edilebilirde hoparlör ile araman neden saçma geldi bana. Bu arada bu evliliğin sonu yok,ben ilk 4 yılında şiddet görmediğim halde sonraki 3yilda gördüğüm için boşanıyorum, yani yaptığı bu durum artık normal hale gelecek hazır ol
Burcunuz ne acaba?
Benim koç eşimin ikizler

Son 3 yılda kaç kere şiddet uyguladı size

Son üç yılda biri kolumu kırmak üzere 3-4 kereağır darp uyguladı. Salakligima yanıyorum şimdi artı pskolojik olarak küfür hakaret çabası... Çocuklarıma tavrıda öyle idi, biri ikisi yok bu olayın eş vasfı böyle olmamalı. Biz kadınlar erkekleri haklı cikarma çabası içine giriyoruz, büyük bir ahmaklık bu, kendimize gelmemiz lazım kimse vazgeçilmez değil....

Merhabalar eşimle abim tartışmışlar ben de olayı abimden dinlemek istedim eşimin yanında abimi arayıp hoparlörde konusmak istedim fakat eşim sen karışma dedi bana sadece daha sonradan olay uzadı eşim bana vurdu şimdi de aynı evin icin de 2 yabancınız ikimizde kızımız için bir aradayız ne yapmam lazım

Pöff.... Öncelikle eşinin sana vurması zaten çok kötü bir olay.. Yani açıklaması yok...

Ama bacım sen neden eşinin yanında abini arayıp bir de hoparlörden konuşmaya çalışıyorsun. Yani mevcut problemi resmen daha fazla büyütmek için elinden geleni yapmışsın açıkçası...

O zaten benim ailemle görüşmeyeceğini söylüyor güya ona el demişler aslında öyle bisey yok ama onun canı öyle istiyor ama ben hem ailemle görüşmek istiyor hem de onun görüşmesini istiyorum

Böyle devam etse zaten ilerde el olup gidecek. Yok pardon çocuklar için şiddet uygulayan adamlarla beraber kalınıyor. Bari gidin evlilik terapisi alın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X