Sorun: Islah olmaz ahlaksız, çapkın bir adam...
Çözüm: O adama ağız dolusu sayıp arkana bakmadan hayatına devam etmek...
Adam olmaz, boşuna uğraşma, sonra daha çok ağlarsın...
Dün dediklerinizin aynısını yaptım agzıma geleni saydım.Sonra konuşalım bugün konşsakta anlamıyosun beni dedi.
Belkide dediğiniz gibi boş kalmaktan korktu ama bnimde onu sevdiğimi bilerek gitt.Mutlu olamayacağını bile bile üstelik sen varken niye başka bi kıza teklif etmiş ki?
Anladığıma göre boş kalmaktan korkmuş
Zamanını harcamaya değmez bence canım
Evet canım =/şimdi bi sn. bu adam o kızı sevmiyorum demesinden sonra kıza kalp falan yapmış dimi facebookta?
Dünden beri konuşmuyoruz epey tartışık..evet canım çok kötü bi durum içindeyim ya .snasıl yaa sen bide bu adamla ciddi bi yolda ilerlemeyi mi düşünüyorun. şu an resen seni hazırda bekletiyor farkında değil misin???
çok kötü bi duruma düşmüşsün cnm.sevgilisiyle ona mutluluklar dileyip bu konuyu burada kapatmalısın bana kalırsa
Mutlu olamayacağını bile bile üstelik sen varken niye başka bi kıza teklif etmiş ki?
Anladığıma göre boş kalmaktan korkmuş
Zamanını harcamaya değmez bence canım
şimdi bi sn. bu adam o kızı sevmiyorum demesinden sonra kıza kalp falan yapmış dimi facebookta?
nasıl yaa sen bide bu adamla ciddi bi yolda ilerlemeyi mi düşünüyorun. şu an resen seni hazırda bekletiyor farkında değil misin???
çok kötü bi duruma düşmüşsün cnm.sevgilisiyle ona mutluluklar dileyip bu konuyu burada kapatmalısın bana kalırsa
Ya benimle ciddi oldugunu söylüyor,seviyorum fln fistan ama o kızada iyi bi bahane bulmadığı için, ha birde onuda üzmemek için yavaş yavaş bitirmeye çalışıyor.Bilmiyorum sen bana inanmıyosun falan fistan diyo.Şimdi konşmuyorz ble.Tamam kaldırmame başkasına ilanı aşk eden adamı napıcaksın güzelim?? bırakamıyorum bi neden yokken ne demek ya... bak sakın ama sakın seni aptal yerine koymasına müsade etme!!! ya totolarını kaldırmayın şunların gözünüzü seveyim
Ya benimle ciddi oldugunu söylüyor,seviyorum fln fistan ama o kızada iyi bi bahane bulmadığı için, ha birde onuda üzmemek için yavaş yavaş bitirmeye çalışıyor.Bilmiyorum sen bana inanmıyosun falan fistan diyo.Şimdi konşmuyorz ble.Tamam kaldırmam
Önceki ilişkilerindeki kızları hep suçlu bulmuş. Kendisi "sütten çıkmış ak kaşık" mı?
Sana açık açık diyor ki, "Sen kal yedekte, bu olmazsa ben seni arayacağım."
Bir de şu mübarek günde yemin ediyor...
Dedikleriyle yaptıkları çelişen kişilerden uzak durmak gerek.
Sevgiler.
Tamam .Yavaş yavaş bitirmeye çalışsaydı, "Seni seviyorum bitanem" yazmazdı değil mi?
Apaçık oyalıyor sizi. Lütfen bunun farkına varın.
Yuh diyorum size ,artık ne kadar midesizleşmişsek gözümüzün önündekini bile sineye çeker hale gelmişiz yazık ,bulunmaz hint kumaşımı neymiş..
Birde kaç yaşındasınız ..
kaç yaşındasınız yahu ?
adam başka kızla çıkmaya başladığında arayıp sormayı kesmeliydiniz.
inanıp durmuşsunuz ayrılıcam sözlerine ama ortada ayrılan değil aşk tazeleyen bir çift var farkında mısınız ?
ne kadar devam ederseni o kadar üzüleceksiniz.
seni sevdiği falan yok 2 kızı aynı anda idare ediyor o kadar.
sende aç gözünü ve kes iletişimini.
17 Yaşındayım.
Artık Konuşmuyorum,msj atmadı bende atmıycam.
Bıraktım artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?