Aramıza başka kızıda kattı. :/

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Arkadaşlar çıkmak üzere olduğum biri var.Onu Seviyorum oda sevdiğini söylüyor.Fakat önceki ilişkilerinde hep üzülmüş,ya da terkedilmiş olucaksa ciddi olsun istiyorum.Diğerleride böyle dedi sonra gittiler falan diyor.Mutlu olamayacağını düşündüğümden o kıza teklf ettim oda kabul etti.Ama şu mübarek günlerde sana yemin ederim ki gönlümdeki sensin benim diyor.Bende madem benim neden aramıza 3.şahısı katıyosun dedim,senin de diğerleri üzülceğinden korkuyorm bırakıp gtmeden korkuyorum o yüzden dedi.Sen bana dürüst oldugun sürece bırakmam ben dedim.Sadece merak ediyorum dedim 2 Kızı nasıl sığdırdın o kalbine? dedim.Ya anlamıyomusun ben seni seviyorum o kızla alakam yok sırf sen daha fazla üzülürsn diye yaptım.işim olmaz benim o kızla üstelikten benden küçük ya lseye yeni geçmiş dedi.Kendinden küçüklerle çıkmak nasıl bi duygu dedim daha da kızdı.Ben seni seviyrm ve bitircem o kızla dedi.Kıza msj attı ama kız msjlarına cvp vermiyor.Face hesabımı kapatcam olmazsa bşka hesab aldm onu kullanrm dedi.Dünde bi arkadaşın facesinden duvarına baktım kız onun duvarına aşk sözleri yazmış oda seni çok seviyorum birtanem yazmş.Birbirlerine kalp falan yapmşlar hemen msj attm bitircektin hani diye ortada bi neden yokken ayrılamıyorum ayrılmak istediğimi söyledim ama olmuyo anlamıyosun sen bugn beni melike sonra konuşalım dedi ben yarın seni dğer faceme eklerm dedi.tamam dedim.Delirmek üzereym napıcam bilmiyorum nolur yardıım ediiin

Sorun: Islah olmaz ahlaksız, çapkın bir adam...

Çözüm: O adama ağız dolusu sayıp arkana bakmadan hayatına devam etmek...

Adam olmaz, boşuna uğraşma, sonra daha çok ağlarsın...

Sorun: Islah olmaz ahlaksız, çapkın bir adam...

Çözüm: O adama ağız dolusu sayıp arkana bakmadan hayatına devam etmek...

Adam olmaz, boşuna uğraşma, sonra daha çok ağlarsın...

Dün dediklerinizin aynısını yaptım agzıma geleni saydım.Sonra konuşalım bugün konşsakta anlamıyosun beni dedi.

Dün dediklerinizin aynısını yaptım agzıma geleni saydım.Sonra konuşalım bugün konşsakta anlamıyosun beni dedi.

Çünkü normal insanların anlayabileceği bir durum değil bu, olsa olsa playboylar anlar böyle bir durumu. Laf salatası yapıyor resmen, hiç oralı olma, arayıp sorma ararsa da yol ver, dediğim gibi yoksa bir ömür çekersin bence...

Mutlu olamayacağını bile bile üstelik sen varken niye başka bi kıza teklif etmiş ki?
Anladığıma göre boş kalmaktan korkmuş
Zamanını harcamaya değmez bence canım

şimdi bi sn. bu adam o kızı sevmiyorum demesinden sonra kıza kalp falan yapmış dimi facebookta?

nasıl yaa sen bide bu adamla ciddi bi yolda ilerlemeyi mi düşünüyorun. şu an resen seni hazırda bekletiyor farkında değil misin???

çok kötü bi duruma düşmüşsün cnm.sevgilisiyle ona mutluluklar dileyip bu konuyu burada kapatmalısın bana kalırsa

demek ki sende rahatsız değilsin bu durumdan

rahatsız olsaydın yapman gereken belliydi.

Mutlu olamayacağını bile bile üstelik sen varken niye başka bi kıza teklif etmiş ki?
Belkide dediğiniz gibi boş kalmaktan korktu ama bnimde onu sevdiğimi bilerek gitt.
şimdi bi sn. bu adam o kızı sevmiyorum demesinden sonra kıza kalp falan yapmış dimi facebookta?
Evet canım =/
Dünden beri konuşmuyoruz epey tartışık..evet canım çok kötü bi durum içindeyim ya .s

Bu soruyu sormayı sevmiyorum ama yaşı 15-16 falan mı?

Yaşı değilse bile davranışları en fazla o kadar.

Katlanılmaz.

e başkasına ilanı aşk eden adamı napıcaksın güzelim?? bırakamıyorum bi neden yokken ne demek ya... bak sakın ama sakın seni aptal yerine koymasına müsade etme!!! ya totolarını kaldırmayın şunların gözünüzü seveyim

Ya benimle ciddi oldugunu söylüyor,seviyorum fln fistan ama o kızada iyi bi bahane bulmadığı için, ha birde onuda üzmemek için yavaş yavaş bitirmeye çalışıyor.Bilmiyorum sen bana inanmıyosun falan fistan diyo.Şimdi konşmuyorz ble.Tamam kaldırmam

Önceki ilişkilerindeki kızları hep suçlu bulmuş. Kendisi "sütten çıkmış ak kaşık" mı?
Sana açık açık diyor ki, "Sen kal yedekte, bu olmazsa ben seni arayacağım."
Bir de şu mübarek günde yemin ediyor...
Dedikleriyle yaptıkları çelişen kişilerden uzak durmak gerek.
Sevgiler.

Yavaş yavaş bitirmeye çalışsaydı, "Seni seviyorum bitanem" yazmazdı değil mi?
Apaçık oyalıyor sizi. Lütfen bunun farkına varın.

Son düzenleme:

Onuda sordum.Belkide sorun bende baksana herkes gidiyor dedi.Galba dediğiniz gibi yedekte tutuyor aklı sıra.Bu mübarek günde onu Allah'a havale ediyorum.
Teşekkürler

Yuh diyorum size ,artık ne kadar midesizleşmişsek gözümüzün önündekini bile sineye çeker hale gelmişiz yazık ,bulunmaz hint kumaşımı neymiş..

Birde kaç yaşındasınız ..

Yavaş yavaş bitirmeye çalışsaydı, "Seni seviyorum bitanem" yazmazdı değil mi?
Apaçık oyalıyor sizi. Lütfen bunun farkına varın.
Tamam .
Yuh diyorum size ,artık ne kadar midesizleşmişsek gözümüzün önündekini bile sineye çeker hale gelmişiz yazık ,bulunmaz hint kumaşımı neymiş..

Birde kaç yaşındasınız ..

Sineye çekmiyorum,sadece inanmak istedim ona belki doğrudur diye,ama siz haklısınız artuk Umrmda değil.

17.

kaç yaşındasınız yahu ?
adam başka kızla çıkmaya başladığında arayıp sormayı kesmeliydiniz.
inanıp durmuşsunuz ayrılıcam sözlerine ama ortada ayrılan değil aşk tazeleyen bir çift var farkında mısınız ?
ne kadar devam ederseni o kadar üzüleceksiniz.
seni sevdiği falan yok 2 kızı aynı anda idare ediyor o kadar.
sende aç gözünü ve kes iletişimini.

17 Yaşındayım.
Artık Konuşmuyorum,msj atmadı bende atmıycam.
Bıraktım artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…