çoktan yapmanız gerekti bunu.
neyse zararın neresinden dönersen kardır.
sana mesaj dahi atmayan üstelik seni oyalayan yedekte tutan kişiyle işin olmasın.
sevdiği kızlardan hep kötü şekildi ayrıldım diye size teklif etmeye korkuyor ama bir başkasına gidip teklif de edebiliyor..
saçma ve çelişkili değil mi?
ha neden yokken ayrılamıyormuş.. tabi tabi..
sözde sevdiği kıza bu durumu anlatıp kaybetme riskini göze alan sevmediği kızı mı takar..
bi düşün derim..
saçma olan bissürü yer var..
sevdiği kızlardan hep kötü şekildi ayrıldım diye size teklif etmeye korkuyor ama bir başkasına gidip teklif de edebiliyor..
saçma ve çelişkili değil mi?
ha neden yokken ayrılamıyormuş.. tabi tabi..
sözde sevdiği kıza bu durumu anlatıp kaybetme riskini göze alan sevmediği kızı mı takar..
bi düşün derim..
saçma olan bissürü yer var..
önce kendine saygi duymalisin canim.daha 17 yasindasin askin her sey oldugunu sanirsin ama öyle degil.beni anlamiyosun deyip böyle konusan biride cok cocuktur.O yüzden yoluna devam et.dünyada sevilmeye degen tek erkek o degil.Sevilecek dünya kadar cok kisi var.
önce kendine saygi duymalisin canim.daha 17 yasindasin askin her sey oldugunu sanirsin ama öyle degil.beni anlamiyosun deyip böyle konusan biride cok cocuktur.O yüzden yoluna devam et.dünyada sevilmeye degen tek erkek o degil.Sevilecek dünya kadar cok kisi var.
Daha yaşı küçük anladığım kadarıyla ama akıl yaşta değil baştadır!!! Kişiliği oturmamışlık bu olsa gerek.. ßoşver canım arkana bile bakmadan olay mahalinden uzaklaş....
aynen ... oyalamak ıcın öyle konuşuyo, söylüyo..sevdıgın ıcın kendını buna ınandırmaya çalısıyorsun hala..o kadar cok sevse bır adım uzagına gıtmeye kıyamaz.. degıl bır baskasına tercıh etmek.. bırak gitsin ne hali varsa görsün.
aynen ... oyalamak ıcın öyle konuşuyo, söylüyo..sevdıgın ıcın kendını buna ınandırmaya çalısıyorsun hala..o kadar cok sevse bır adım uzagına gıtmeye kıyamaz.. degıl bır baskasına tercıh etmek.. bırak gitsin ne hali varsa görsün.
Adam rolunu ıyı oynuo ve sende yıyosun nedım ben sana arkdaşım..
,ama su bı gercek bu adam senı sevmıo..elınde yedekte tutuo..
Yol yakınken kac bundan uzak dur zararı goren sen olcaksın..