Asiri sinirli oluyo en ufak seye takiyo ve herseyi kotu anliyo kiskanclik hastaligi gbi bseyCanım düzenli kullanmazsa uzun vadede işe yaramaz. Sürekli içip sonra kısa da olsa aralar verirse dengesi daha da bozulur.
Nasıl sorunları var bilmiyorum ama
Ahh anlatayim da siyirmismi bide siz yorumlayin esim burun cekmeyi askintilik olarak anliyor oksurmeyi de o sekilde peceteyle burun silmeyi afedersiniz yatak iliskisi bittikten sonra diye anlasildigini soyluyor gbi gbiPsikolog degilim ama esinize ne teşhis konuldu..
Kafayi siyirmak demeyelim!yani neler yapiyor.
Aciklarsaniz daha cok yardımcı olunur
Ahh anlatayim da siyirmismi bide siz yorumlayin esim burun cekmeyi askintilik olarak anliyor oksurmeyi de o sekilde peceteyle burun silmeyi afedersiniz yatak iliskisi bittikten sonra diye anlasildigini soyluyor gbi gbi
Allah sifa versin..Ahh anlatayim da siyirmismi bide siz yorumlayin esim burun cekmeyi askintilik olarak anliyor oksurmeyi de o sekilde peceteyle burun silmeyi afedersiniz yatak iliskisi bittikten sonra diye anlasildigini soyluyor gbi gbi
Ahh anlatayim da siyirmismi bide siz yorumlayin esim burun cekmeyi askintilik olarak anliyor oksurmeyi de o sekilde peceteyle burun silmeyi afedersiniz yatak iliskisi bittikten sonra diye anlasildigini soyluyor gbi gbi
Kesinlikle alakasi bile yoktuAskerden önce de böyle miydi?
Beni goturmuyor ne tehsis fln bilmiyorum 6 ay duzenli kullamasi gerekmis
askerde kullandigi maddeden bulanima girip bu sekile geldi ilaci kesmedik hala kullaniyor ama haftasonuna denk geliyo bisey oluyo alamiyirz ve atamiyor sonra durum bu
Evet asker ortaminda ozencle bonzai denen illet bir kere iciriyorlar ve sonu malum aliskanlikAskerde kullandığı madde derken ?
Beni goturmuyor ne tehsis fln bilmiyorum 6 ay duzenli kullamasi gerekmis
askerde kullandigi maddeden bulanima girip bu sekile geldi ilaci kesmedik hala kullaniyor ama haftasonuna denk geliyo bisey oluyo alamiyirz ve atamiyor sonra durum bu
Evet asker ortaminda ozencle bonzai denen illet bir kere iciriyorlar ve sonu malum aliskanlik
Etrafımda bir sürü askere giden gelen oldu kimseden böyle bir saçmalık duymadımEvet asker ortaminda ozencle bonzai denen illet bir kere iciriyorlar ve sonu malum aliskanlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?