- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Sanırım eşiniz ya orada partnerleri tarafından terk edilen, aldatılan çok asker gördü ya da arkadaşları şehit düştü veya böyle şeylere şahit oldu. Tedaviye gitsin düzenli olarak. Kolay bir şey değil. Allah yardımcınız olsun.Umarim bir pskiyatri vardir aramizda cunku cok sikintili bir durumdayim esimin pskolojisi askerde cok bozuldu kafayi siyirdi desem yeri var nerdeyse 7 /8 aydir ilac kullanoyor ama ilac bitince yani 4/5 gun icmese geri kafayi siyiriyor buludugum sehirde hastnede pskiyatri yok uzak biraz gidemiyorum sorabilecegim kimsede yok burdan umutluyum yani hayati boyunca ilacmi kullanmali nasil bir yol izlemeliyim en kotu hastalik bozuk pskoloji inanin ceken bilir dr a soralim diyorum ilac bitince ara verince oluyo diyolar hergun eksiksiz atmaliymis amakac aydir kullaniyor lutfen bilen varsa bi yontem soyleyin hamileyim sinirlerim bozluyor..
Çocuk için keşke eşinizin tedavisinin tamamlanmasını bekleseydinizBen her pskoljk hastaya demedim bunlarin bile cesidi var peki senin esin seni herkezden kiskansa burun cekmeyi askintilik olarak gorse tv izletmese sizi hicbir yakin akraba olan bir erkek kafin ortamina sokmasa sizde esim kafayi siyirma derecesine geldi dersiniz siz sadece konuya bakip yorum yapmissinz ama aciklamalarda da bulunuyorum ben
Evet asker ortaminda ozencle bonzai denen illet bir kere iciriyorlar ve sonu malum aliskanlik
Allah razi olsun evet hakilisiniz cocuk konusunda ama artik bu huylari duzeldi sadece sinir ve cok konusma huyu var ilac atmadigindaÇocuk için keşke eşinizin tedavisinin tamamlanmasını bekleseydiniz
Yani tv izlemenizi istemeyen en yakın akrabanızdan sakınan adam hangi tedaviyle iyileşir Onuda bilemedim
Allah yardımcınız olsun en çokta doğacak yavrunun
Evet her hafta kan ve idrar veriyor icse sonuclarinda cikar ve direk hapis cezasi imaknsiz icmesi zaten biz cok dr a soyledik gittik ama yatirmadilar ilacla gonderdilerGeçen burada bahsetmiştim. Babamın dayısının oğlu çok eskiden beri madde kullanıyordu. Aşırı kıskanç birisi. Genç kızı var ona karışmaz ama eşini dışarı falan çok zor çıkarttırır. Son dönemlerde bonzai falan kullanıyordu. Kadın evi terk etti. Adam hastaneye yattı. Bonzai kullanmadığından kesin olarak eminsiniz değil mi?
Evet her hafta kan ve idrar veriyor icse sonuclarinda cikar ve direk hapis cezasi imaknsiz icmesi zaten biz cok dr a soyledik gittik ama yatirmadilar ilacla gonderdiler
Allah razi olsun cok tsk ederimAllah yardımcınız olsun. Kendinize dikkat edin lütfen.
Evet asker ortaminda ozencle bonzai denen illet bir kere iciriyorlar ve sonu malum aliskanlik
Sizin cevreden olmadigi icin inanamayabilirsinz birakin askerkcagini siki denrtimli cezaevlerinde bile sokuyolar hep duyoruzAsker ocağında bonzai migerçekten emin misiniz bundan çünkü inanılır gibi değil şoktayım şuan...
Tsk ederim cevaplariniz icin nasil olur bu ilac derdi diye dusunmeyi birakip daha dikkatli kullanmaya yonelecegmPsikiyatrik ilaçların uzun vadede iyileştirici etkisini görmek için; en az 6 ay düzenli kullanmak gerekir.
Gerekirse 3-4 yıl, gerekirse ömür boyu kullanılması gerekebilir.
Daha çok erken yanı. Acele etmeyin; ilaçlarını doktor kontrolünde düzenli kullanmaya devam etsin.
Sizin cevreden olmadigi icin inanamayabilirsinz birakin askerkcagini siki denrtimli cezaevlerinde bile sokuyolar hep duyoruz
Olabildiğince aynı saatlerde içsin. Saati bile önemli. İlaç tam tedavi etmeden bırakıldığı zaman; sorunlar daha da büyük şekilde dönebilir. Bu yüzden ilaç içmediğinde daha da kötüleşiyor.Tsk ederim cevaplariniz icin nasil olur bu ilac derdi diye dusunmeyi birakip daha dikkatli kullanmaya yonelecegm
Hayir hayir kotu algiladnz yani yakin olarak gormediz ya inanmasi guc olur o anlamda dedim her askere giden bir olmuyor iste kimi vatan borcu diye seve seve kimide mecbur diye isteBenim direk abim asker çevremde yok demişsiniz.. maksadım sizi yargılamak değil yanlış anlamayın hiç böyle bişey duymamıştım daha önce... asker ocağı bambaşkadır bizlerin gözünde oraya bonzaiyi asla yakıştıramıyorum
Benim direk abim asker çevremde yok demişsiniz.. maksadım sizi yargılamak değil yanlış anlamayın hiç böyle bişey duymamıştım daha önce... asker ocağı bambaşkadır bizlerin gözünde oraya bonzaiyi asla yakıştıramıyorum
Umarim bir pskiyatri vardir aramizda cunku cok sikintili bir durumdayim esimin pskolojisi askerde cok bozuldu kafayi siyirdi desem yeri var nerdeyse 7 /8 aydir ilac kullanoyor ama ilac bitince yani 4/5 gun icmese geri kafayi siyiriyor buludugum sehirde hastnede pskiyatri yok uzak biraz gidemiyorum sorabilecegim kimsede yok burdan umutluyum yani hayati boyunca ilacmi kullanmali nasil bir yol izlemeliyim en kotu hastalik bozuk pskoloji inanin ceken bilir dr a soralim diyorum ilac bitince ara verince oluyo diyolar hergun eksiksiz atmaliymis amakac aydir kullaniyor lutfen bilen varsa bi yontem soyleyin hamileyim sinirlerim bozluyor..
Astoria yardımcı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?