Aramizada pskiyatri pskolog olan varmi??

Sanırım eşiniz ya orada partnerleri tarafından terk edilen, aldatılan çok asker gördü ya da arkadaşları şehit düştü veya böyle şeylere şahit oldu. Tedaviye gitsin düzenli olarak. Kolay bir şey değil. Allah yardımcınız olsun.

Çocuk için keşke eşinizin tedavisinin tamamlanmasını bekleseydiniz
Yani tv izlemenizi istemeyen en yakın akrabanızdan sakınan adam hangi tedaviyle iyileşir Onuda bilemedim
Allah yardımcınız olsun en çokta doğacak yavrunun

Evet asker ortaminda ozencle bonzai denen illet bir kere iciriyorlar ve sonu malum aliskanlik

Geçen burada bahsetmiştim. Babamın dayısının oğlu çok eskiden beri madde kullanıyordu. Aşırı kıskanç birisi. Genç kızı var ona karışmaz ama eşini dışarı falan çok zor çıkarttırır. Son dönemlerde bonzai falan kullanıyordu. Kadın evi terk etti. Adam hastaneye yattı. Bonzai kullanmadığından kesin olarak eminsiniz değil mi?

Allah razi olsun evet hakilisiniz cocuk konusunda ama artik bu huylari duzeldi sadece sinir ve cok konusma huyu var ilac atmadiginda

Evet her hafta kan ve idrar veriyor icse sonuclarinda cikar ve direk hapis cezasi imaknsiz icmesi zaten biz cok dr a soyledik gittik ama yatirmadilar ilacla gonderdiler

Evet her hafta kan ve idrar veriyor icse sonuclarinda cikar ve direk hapis cezasi imaknsiz icmesi zaten biz cok dr a soyledik gittik ama yatirmadilar ilacla gonderdiler

Allah yardımcınız olsun. Kendinize dikkat edin lütfen.

Psikiyatrik ilaçların uzun vadede iyileştirici etkisini görmek için; en az 6 ay düzenli kullanmak gerekir.
Gerekirse 3-4 yıl, gerekirse ömür boyu kullanılması gerekebilir.
Daha çok erken yanı. Acele etmeyin; ilaçlarını doktor kontrolünde düzenli kullanmaya devam etsin.

Tsk ederim cevaplariniz icin nasil olur bu ilac derdi diye dusunmeyi birakip daha dikkatli kullanmaya yonelecegm

Sizin cevreden olmadigi icin inanamayabilirsinz birakin askerkcagini siki denrtimli cezaevlerinde bile sokuyolar hep duyoruz

Benim direk abim asker çevremde yok demişsiniz.. maksadım sizi yargılamak değil yanlış anlamayın hiç böyle bişey duymamıştım daha önce... asker ocağı bambaşkadır bizlerin gözünde oraya bonzaiyi asla yakıştıramıyorum

Tsk ederim cevaplariniz icin nasil olur bu ilac derdi diye dusunmeyi birakip daha dikkatli kullanmaya yonelecegm
Olabildiğince aynı saatlerde içsin. Saati bile önemli. İlaç tam tedavi etmeden bırakıldığı zaman; sorunlar daha da büyük şekilde dönebilir. Bu yüzden ilaç içmediğinde daha da kötüleşiyor.
Doktor kontrolünde devam etmeli. Vakti geldiğinde doktor dozajını azaltıp bıraktırır zaten.
Endişelenme; zor ama sabret; uzun vadede iyileşir.

Hayir hayir kotu algiladnz yani yakin olarak gormediz ya inanmasi guc olur o anlamda dedim her askere giden bir olmuyor iste kimi vatan borcu diye seve seve kimide mecbur diye iste

Var var, eskiden Gülhane sırf askerlere yönelik çalışan bir hastaneydi biliyorsunuzdur. Psikiyatri bölümüne madde kullanımı için tedavi olmaya gelen asker sayısı çoktu, bonzaiden tutun çeşit çeşit madde kullanımı mevcut. Şimdi de bundan farklı olduğunu sanmıyorum. AMATEM'de içeri dahi gizlice soktuklarını duymuşluğum var piii, adam bağımlılık tedavisi almaya geldiği yerde madde kullanıyor.

Astoria yardımcı olacaktır.

Geçmiş olsun ancak yazdıklarınızdan sanki eşinizin o ilacı tedavi olmak için değil de madde kullanımına benzer etki yaptığı için (kaba tabirle kafa yaptığı için) kullandığı izlenimini aldım.
Çünkü içmediği an yoksunluk çekiyor gibi bir tarif yapmışsınız.
(Bir takım ilaçlar var biraz fazla alınca yan etki olarak uyuşturucu benzeri etki yapıyor vücutta ve madde bağımlıları bu etkiyi bildikleri için ilacı suistimal ediyor)
Bence siz eşiniz ile birlilte doktora gidin tanısı ve kullanması gereken ilaçlarını öğrenin.
En kısa zamanda tedavi olur umarım

Son düzenleme:
Niye açık açık yazmıyorsun,cımbızla alıyor insanlar lafları....anlaşılan eşin madde bağımlısı,askerde fırsatı bulmuş içmiş bağımlı olmuş,bunu askerliğe bağlamayın,dışarda da fırsatını bulsa içecekti demekki....sen de bağımlı olduğunu bildiğin halde hamile kalmışsın aferin sana....sen kaç yaşındasın eğitimin var mı mesleğin var mı...böyle saf saf eşim beni götürmüyor ben bilmiyorum vs demeyin yahu.böyle saf olacaksanız da çocuk doğurmayın,onu da ezik büyütmeyin.madde bağımlısı bir adam tedavi olmadan ona çocuk doğurmak nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…