Iciriyorlar mi ?
Ilk defa duydum. Askerde mecburi olarak icirildigini mi kastediyorsunuz ?
Ama suan tabikide kullanmiyor hamileyim zaten ole olsa asla cocuk yapmam
25 yasinda yoksunluk yasiyo olabilir ama ilac kullaninca duzeliyor 3 4 gun kullanmasa geri ayni bilemedin bendeKaç yaşında eşiniz? Yoksunluk yaşıyor olabilir mi acaba maddeye karşı? Belki o yüzden bu kadar kötüdür. Çok kötü gerçekten Allah şifa versin
Eşinize ne teşhis konmuş bunu bile bilmiyorsunuz belki de doktora gitmiyor bile anlatttığınız şeylerle hangi hastalığa uyduracaklar buradanTabikide askerde zorla icirmiyorlar oyle bir sacmalik yokve herkez askere gidiyor bnu bizde biliyoruz ama herkezin gittigi yerde girdigi ortamda kaderide farkli benim esim pasifmis hemen icmis bunun davasini yapmiyorum sadece bir bilenden yardim
Umarim bir pskiyatri vardir aramizda cunku cok sikintili bir durumdayim esimin pskolojisi askerde cok bozuldu kafayi siyirdi desem yeri var nerdeyse 7 /8 aydir ilac kullanoyor ama ilac bitince yani 4/5 gun icmese geri kafayi siyiriyor buludugum sehirde hastnede pskiyatri yok uzak biraz gidemiyorum sorabilecegim kimsede yok burdan umutluyum yani hayati boyunca ilacmi kullanmali nasil bir yol izlemeliyim en kotu hastalik bozuk pskoloji inanin ceken bilir dr a soralim diyorum ilac bitince ara verince oluyo diyolar hergun eksiksiz atmaliymis amakac aydir kullaniyor lutfen bilen varsa bi yontem soyleyin hamileyim sinirlerim bozluyor..
Neden esim dovuyor sovuyor aldatiyor demedim ki sadece bir tedavi altinda ve nasil bir yol izlenmeli onu soruyorm illaki sikintili insana fayda yerine bir laf sokma cabasina giriyosunuzÖyle olsa asla çocuk yapmazsın!!! Ama böyleyken yapıyorsun
İyi cesaret
Tabikide askerde zorla icirmiyorlar oyle bir sacmalik yokve herkez askere gidiyor bnu bizde biliyoruz ama herkezin gittigi yerde girdigi ortamda kaderide farkli benim esim pasifmis hemen icmis bunun davasini yapmiyorum sadece bir bilenden yardim
Evet asker ortaminda ozencle bonzai denen illet bir kere iciriyorlar ve sonu malum aliskanlik
Yok ictigi zaman biliyorum ve her hafta kan veriyor polise ilaclarinida ben veriyorum ve isteyerekde atiyorBonzai içiyor olmasın seninki ilaç diye, araları okuyunca gördüm şimdi. Gerçekten psikolojik bir ilaç kullandığına emin misin?
Yok ictigi zaman biliyorum ve her hafta kan veriyor polise ilaclarinida ben veriyorum ve isteyerekde atiyor
En iyiside bu kendim temasa gecmem lazim ne yapip ne edip yoksa omur boyu iylesemez daha da kotu olabilir yardimlariniz icinnn cokkk cokkk tsk ediyormBağımlılık için kullanılan bir ilaç bu di mi? Tamam. Bağımlılık kurtulması kolay bir yol değildir, doktoruyla her daim temasta olun o zaten sizi yönlendirir yani "6 ay sonra tekrar gelin" gibi o zaman fazla ara vermemiş olacaktır.
En iyiside bu kendim temasa gecmem lazim ne yapip ne edip yoksa omur boyu iylesemez daha da kotu olabilir yardimlariniz icinnn cokkk cokkk tsk ediyorm
Neden esim dovuyor sovuyor aldatiyor demedim ki sadece bir tedavi altinda ve nasil bir yol izlenmeli onu soruyorm illaki sikintili insana fayda yerine bir laf sokma cabasina giriyosunuz
Ben her pskoljk hastaya demedim bunlarin bile cesidi var peki senin esin seni herkezden kiskansa burun cekmeyi askintilik olarak gorse tv izletmese sizi hicbir yakin akraba olan bir erkek kafin ortamina sokmasa sizde esim kafayi siyirma derecesine geldi dersiniz siz sadece konuya bakip yorum yapmissinz ama aciklamalarda da bulunuyorum benOncelikle kafayi siyirmak ne demek esinizin rahatsizligindan bubsekilde bahsetmeniz igrenc psikiyatrik rahatsizligi olanlara da saygisizlik bende okb ve kaygi bozuklugu var esim arkamdan boyle dese bunu duysam bosanirim
K bakmayin ben esinizin madde kullandigi detayini okumamisim.yinede sizin hayat arkadasiniz bu sekilde demeseniz daha guzel olur oncelikle Allah yardimciniz olsun umarim atlatirsiniz ilaclarini duzenli kullanirsa gececek ama sakin bi anda birakmasin daha beter olur.Ben her pskoljk hastaya demedim bunlarin bile cesidi var peki senin esin seni herkezden kiskansa burun cekmeyi askintilik olarak gorse tv izletmese sizi hicbir yakin akraba olan bir erkek kafin ortamina sokmasa sizde esim kafayi siyirma derecesine geldi dersiniz siz sadece konuya bakip yorum yapmissinz ama aciklamalarda da bulunuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?