Aramızda 30 YAS var !

solukbenizli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
72
1
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. biriyle paylasmaya ihtiyacım vardı,sizinle paylasıyorum. ben kendimden 30 yas büyük birine asık oldum ben 16 yasındaym o 46 ama çok genç gorunuyo ve çok yakısıklı ayrıca cok farklı bi havası var. siz simdi bana farklı gözle bakıcaksınz size garip gelicek ama neticede asık olurken ben secmiyorum acayp asık oldum ben bu adama ama imkansız bir aşk neyapıcağımı bilemiyorum ya

bide adam evli de tam olsun. yok bekarsa benım önerım hıc kacırma tek kalmış bır numune bulmussun mutluluklar

bu yaşta böyle birşey yaşaman normal. kendinden büyük birine kapılman ama tabikide olcak şey var olmıcak şey var.
bu da olmıcak bişey. uzak dur derim. 46 yaşındaki bir adamın düşünceleri, hayat tarzı çok farklı olur.
sen okuluna bak, kapılma sakın. üniversiteye gir. o zaman bak karşına kimler kimle çıkıcakk. uzak durr. hele ailen duyarsa herşey dahada kötü olur.

BAK GÜZEL KAREŞİM... lafı uzatmıyacağım 16 yasındasın bu yolan hemen dön. maska yönlere, hobilere, yaşıtlarına kanalize ol. uygularını acıklaınmı bılmıyorum ama eger yapmadıysan sakın ama sakın kıseye ifşa etme.

pepeti ,boşanmış
tugcecan,bende öyle düşünüyorum geçicidir diye kendimi kaptırmamaya calısıyorum ama insan hergün görüncede uzaklasamıyo :/

peri_benim yok soylermiyim hiç sylemedim onu unutmayı bekliyorum birazda sıpsevdiyimdir bakalım inş bu aşk fazla sürmez bide çenemi tutmayı pek bilmem dayanamayıp sylemekten korkuyorm ama oyle yaparsam sadece kendimi kucuk duruma dusurmus olurum

amcanın nerdeyse bi ayağı çukurda
sen daha tazeciksin ne işin var amcalarla
şaka bi yana hadi olduğunu varsayarsak
o sana ayak uyduramaz hık diye kalır peşinde.
yazık sebebi olma
bu yaşlarda platonik olabilir böyle şeyler
ama o sandığın aşk değil sadece hayranlıktır emin ol

kuzuucum daha çok küçüksüün :) sen de düşündüğün şeyin normal olmadığının farkındasın ki buraya yazıyosun. kendinden büyüklere hayranlık olabilir ama daha fazlası olamaaz aman dikkat et, kendi yaşıtlarınla takıl, arkadaşlarınla takıl okuluna bak. neden her gün görüyorsun, yakınlarında biri mi ? o kişinin sana karşı davranışları nasıl peki, belki yakın davranmıştır o yüzden sen bu şekilde düşünmeye başlamışsındır?

bu yaşlarda hayranlıklar aşk sanılıo adam belki babandan büyük ki benim babmdan büyük seni başka amaçlara alet etmesin güzel kardeşim sen yol yakınken vazgeç

bak kendin de söylemişsin canım....kendine biraz zaman tanı olur mu...yaşadığının aşk olmadığını zaten göreceksin...sadece biraz sakin ol şimdi....azıcık sabır

Son düzenleme:
Canım bende 18 yaşındayım senden fazla büyük sayılmam ama o yaşadığın duygu aşk değil sadece hayranlık emin olabilirsin ve bi süre sonrada geçicektir.
Bence okuluna ve derslerine bak. Kendi yaşıtlarınla takıl arkadaşlık kur daha çok paylaşacağın şeylerin olur.
Baban yaşındaki adam seni nasıl anlasın ki. Sende saçma olduğunu biliyorsun bunun zaten.

yok artık daha neler
adamın kızı olacak yaştasın. belki senin yaşında kızı bile vardır
bu duruma diyebileceğim çok şey var ama bunun geçici bir heves olduğunu bildiğim için başka bir şey demeyeceğim.
büyüyünce geçer

pepeti ,boşanmış
tugcecan,bende öyle düşünüyorum geçicidir diye kendimi kaptırmamaya calısıyorum ama insan hergün görüncede uzaklasamıyo :/

öğretmenın falanmı kız bosanmışşsa daha ıyı cıfte kaymaklı olur hıc kacırma canım benım

ykmz yok akraba değil spor hocam , hayır oyle bana ozel ilgi göstermedi ,herkese cok yakın samimi davranıyo tavırları falanda acıkcası cok etkiledi beni

esraanne ,yok zaten aramızda hiçbişey olmaz da seviyorum işte

jeanneCdarc, bende zamana bıraktım işte :/ daha düne kadar ilgisini cekmek için hersey yapıyodm ama sımdı sımdı kendime geldim bunun sacmalığının farkına vardm artk bende hcbsey yapmıyorm zamana bıraktım

Amonra ,doğru diyosun :/

tugce_1994 ,evet bencede hayranlıkta işte hayranlıkta aşk gbii suan benim için :/ evet sacma oldugunu biliyorm oyüzden zaten elim kolum baglı

kitie ,evet nerdeyse benm yasımda kızı var

pepeti ,evet öğretmenim ahah bencede ,bide leon diye bi film var biliyomusun? ondanda benmkine benzer (azdaolsa) bir konu ele alınmıstı hele onu izledikten sonra dahada kaptrdm kendimi artk aksam evde dugun hayalleri fln kuruyorm gerceğini yasayamayacağm için hayalini yasıyorum.

konu sahibi arkadaşım yorumlara verdiğin cevaplar ve tarzın bana 16 yaşında bir kız havası vermedi bana bu konu çok uydurma geldi
olacak işmi ya 16 yaşında bir kız 46 yaşında bir adama aşık oluyor ve adamı anlatırken abartılı şekilde offf falan diye anlatıyor bu yaşta bir kız birkere böyle düşünmez

incimnaz, demekki 16 yasındaki bi kız 46 yasındaki birine asık olabliyormus,böylede dusunebiliyormus. tebrik ederim bugünde bunu öğrenmiş oldunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…