- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi solukbenizli
-
sayın askininbirtanesi sizin gbii yorum yapanlara ne dememi bekliyosunuz acaba tesekkür mü ediym bana bi küfü etmediğinz kaldı,beni çok kırdınız umarım sizinde basınıza böyle bişey gelir(boyle seyden kastım sizn bana yaptıgınz) soylediklerinize bakılırsa benden yasca baya büyüksünz ben sizin gbi düşünmeye\düsünemeye bilirim sonucta ben 16 yasında bigenc kızım yorum yapanların cogununda soylediği gbii herkes buyaslardan hocalarndan hoslanabiliyomus yada hayranlk duyabiliyomus adına herne denilirse artık ,siz okadar ağır seyler soylemissinzki size diyecek laf bulamıyorum artık sizi Allah a havale ediyorum okadar kalbimi kırdınız artı ben sadece aşık olduğumu (hoslandığımı) söyledim,belki yanls cümle kurdum ben eşinden ayrılmıs diyede dalga falan gecmedim pardonda nerenizden anladınız nasıl vardınız o kanıya yada eksik mi okudunuz bi arkadasa söyledim ben onu orda ve dalga gecmek amaclı söylemedim ayrıca bende atlatıcam bu durumu bunu bende bilyorum ama nasıl yapmalıym nasıl atlatırım bu konuda yardım almak istedim ve eleştiriye acık değilsen neden konu acıyosun demissin ben sizinkiler gibi eleştirilere acık değilim beni güzelce uyarmak eleştirmek varken bukadar ağır konusmak haddinize değil, Allah bana akıl fikir versin sizede biraz uslub oğretsin kiminle nerede nasıl konusucağınızı bilmiyorsunz bence herneyse daha size yorum yapmıycam istedğinizi yazın ,iyi aksamlar
burdaki herkez senin iyiligin icin konusuyor böyle birsey olamaz diyor, hata yapmaman icin yol gösteriyor
ama sen dinleme igrenc düsüncelere devamne diyorum sana kiz kardesim 16 yasinda ve BABAM 46 yasinda, BABAN yasinda o adam babannnnnnnn!
böyle yazip cok akilli saniyorsun dimi kendini.. evet okadar akillisinki 16 yasinla utanmadan kudurmuslar gibi 46 yasindaki birine ASIK OLDUM diyorsun
cok akillisin cok..
hem konu aciyorsun hem elestiriye gelemiyorsun ne dememizi bekliyorsun? 'aranizda 30 yas var ama olsun yasini göstermiyormus yakisikliymis hemen evlenin' mi? !!!
mantigina inan hayranim inan... 'acayip yakisiklimis' yakisikliysa ne yazar?? ne ümit ediyorsunki? evlilikmi? yoksa beraberlikmi, ya sonra? adama hic birsey olmaz
taze et der gönlünü eylendirir ve yol verir, peki sana ne olacak? birde bunlari düsün böyle sacmaliklari paylasmadan düsünüp planlamadan..
zaten senin gibiler oldugu sürece tvler, gazeteler bos kalmaz arkadasim.. allah askina bir ac yarin esra erol'u izle.. lojadaki oturan genc kizlarin bilgilerini dinle oku
hepsi 18-19-20 yaslarinda 1 evlilik yapmis, 1 cocugu var nasil bir evlilik biliyormusun? 'kücük yasta 15-16 yaslarinda asik oldum kactim imam nikahla yasadim, cok pismanim'
diyip aglayip zirlayip duruyorlar. onlar gibi olmak istiyorsan devam et ne diyeyim bol sanslar..
bazen söyleyecek bişey bulamamak daha hayırlıdır canım...susarsın kimse daha fazla konuşmaz...ve sen söylediğim gibi gençlik dizileri, filmleri izle :))))
amcanın nerdeyse bi ayağı çukurda
sen daha tazeciksin ne işin var amcalarla
şaka bi yana hadi olduğunu varsayarsak
o sana ayak uyduramaz hık diye kalır peşinde.
yazık sebebi olma
bu yaşlarda platonik olabilir böyle şeyler
ama o sandığın aşk değil sadece hayranlıktır emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?