Aramızda 30 YAS var !

Çok şükür babam 46 değil kurtardık yakayı

Şaka bir yanada canım sen daha çocuksun bu duygular tabiki olur ergenlik döneminde bunlar gelip geçiçi şeyler ,ama burdaki yorum yapan senden büyük insanlara daha saygılı yaklaşabilirsin onlar sana yol gösteriyor ..

Valla bende 15 yaşındayken 30 yaşında birine aşıktım da, ne salaktım ya ... Şimdi anlıyorum. O yüzden sana kızmadım ama inan geçecek tatlım. Üzülme :)

Konuya yorum yapanlar, lütfen eleştirirken konu sahibinin henüz 16 yaşında ergenlik döneminde bir kız olduğunu unutmayınız.
O henüz lise çağında, kalbi delice çarpan, beğenme ve beğenilme gibi duyguları yeni yeni keşfeden bir kız çocuğu.

Şimdiki ergenlerde bi garip anacım gerci hangimiz normaliz cocuktan yetiskine herkes bi garip..4 yasındakı kız yeğenim şimdiden yalnız yasama hayallerı kuruyor kendınce, karşı apartmandaki yaşıtı olan çocuğun bakışlarından kendısıne asık olduğunu düsünüyor!!

Eee biraz büyüsün önünü alamıcaz bu kızın korkuyorum vala

sayın askininbirtanesi sizin gbii yorum yapanlara ne dememi bekliyosunuz acaba tesekkür mü ediym bana bi küfü etmediğinz kaldı,beni çok kırdınız umarım sizinde basınıza böyle bişey gelir(boyle seyden kastım sizn bana yaptıgınz) soylediklerinize bakılırsa benden yasca baya büyüksünz ben sizin gbi düşünmeye\düsünemeye bilirim sonucta ben 16 yasında bigenc kızım yorum yapanların cogununda soylediği gbii herkes buyaslardan hocalarndan hoslanabiliyomus yada hayranlk duyabiliyomus adına herne denilirse artık ,siz okadar ağır seyler soylemissinzki size diyecek laf bulamıyorum artık sizi Allah a havale ediyorum okadar kalbimi kırdınız artı ben sadece aşık olduğumu (hoslandığımı) söyledim,belki yanls cümle kurdum ben eşinden ayrılmıs diyede dalga falan gecmedim pardonda nerenizden anladınız nasıl vardınız o kanıya yada eksik mi okudunuz bi arkadasa söyledim ben onu orda ve dalga gecmek amaclı söylemedim ayrıca bende atlatıcam bu durumu bunu bende bilyorum ama nasıl yapmalıym nasıl atlatırım bu konuda yardım almak istedim ve eleştiriye acık değilsen neden konu acıyosun demissin ben sizinkiler gibi eleştirilere acık değilim beni güzelce uyarmak eleştirmek varken bukadar ağır konusmak haddinize değil, Allah bana akıl fikir versin sizede biraz uslub oğretsin kiminle nerede nasıl konusucağınızı bilmiyorsunz bence herneyse daha size yorum yapmıycam istedğinizi yazın ,iyi aksamlar

16 yasindamisin töwbe tövbe bunu icinde bi hayranlik bi begeni olarak gecirmen ok ki o bile kötü bide gelecek düsünebiliomusun ki hadi 20 yasinda olsan belki ama bilmiyorum söylencek biis yok

bazen söyleyecek bişey bulamamak daha hayırlıdır canım...susarsın kimse daha fazla konuşmaz...ve sen söylediğim gibi gençlik dizileri, filmleri izle :))))

cnm benmnasilda yazmissin iyi birisi oldugun icin sahiplendigin icin yazmissin ok biras sert ama ergenlere simdi cok yawas sen haklisin normal felan diyicez zor durum tabiALLAH yardim etsin sen de sinirlenme böle

bazen söyleyecek bişey bulamamak daha hayırlıdır canım...susarsın kimse daha fazla konuşmaz...ve sen söylediğim gibi gençlik dizileri, filmleri izle :))))

ama bukadar ağır laflar edincede karşındaki kim olursa olsun insan sindiremiyo ,hiçbişey sylemesem kendimi yiycem sinir içimde kalıcak ben kötü olucam bende düşündüklerimi tam olarak söylemedm saygımdan bukadarını yazdım

neden bu kadar üzerine gittiniz kızın hiç anlamadım. kız hoşlanmış/beğenmiş/birşeyler hissetmiş olabilir. adama gidip duygularını söylemediği sürece sorun yok çünkü çooook yakında tamamen geçecek bu duygular.

Canım çok fazlaa :/ O görmüş geçirmiş bir insandır.. Sen ise daha yeni yeni hayata atılmaya başlıyorsun..
Belki onda baba şefkatini görüyorsundur (babanla aran kötüdür ) nebiliyim.. Bunu iyice tart kafanda..
46 yaş ne demek belki de babanla yaşıt..
Çabucak vazgeç git hayatını yaşa.. Sendeki sevgi değil bence etkilenmiş olabilirsin bilgilerinden tecrübesinden olgun davranıslarından..Ama inan bu aşkk değildir..
Yazık etme kendinee..

Öyle yorumlar yazılmış ki sanki sapkın cinsel isteklerini bir bir sıralamış gibi
Sadece aşk sandığı bir hayranlığı dile getirmiş

Bu yaşlarda kendinden daha büyük insanlara,
özellikle kişiliğin oluşmasında az ya da çok rol oynayan kişilere hayranlık beslemek çok ekstrem bir durum değil
Henüz aşkı yaşamamış olması,en ufak bir hayranlığın ya da hoşlantının
(bu yaşıt ya da yaşından büyük kişilere de olabilir) aşk olduğunu düşünmesi gayet normal

Konu sahibi,bu durumun geçici bir şey olduğundan emin olabilirsin
Kendini çok aşık hissedebilirsin ama ileride bu hallerine güleceksin

Sana vazgec demeyecegim. Aşkını doya doya yaşa. İçinde yaşa. Aşık olmak güzeldir. Ama sınırını bil. Baban yaşında oldugunu, onla birlikte olma ihtimalini vs unut. Sadece içinde yaşa. Hiçbir aşk sonsuz değildir. Unutacaksın ne de olsa. Bu aşkı acıya dönüştürme içinde yaşa.... Unut desemde ters tepecek bılıyorum. Arkadaş ortamlarında falan takıl gensin gez toz dogru arkadaslıklar kur boşverrr :)

cewo,soguklima50,LadyEvil,klbk35 hepinize çok teşekkür ederim :)
bende neden bukadr üstüme geldiklerini anlayamadım bu duygularımın geciceğinide biliyorum,söyledimde ,ben sadece bunu sizinle paylasmak istemiştim bukadar kötü seyler soyleniceğini bilseydim zaten paylasmazdım. ayrıca zaten ben onların kınamalarının sonucunda kararımı değiştirmiycemki yani duygularımı kontrol edemem,sekillendiremem. bu elimde olan bişey değil bende isterim yasıtım birine karsılıklı bi aşk beslemek ama Allah'ın takdiri işte,kaderimde varmıs yasıyorum,neyse herkese iyi akşamlar :)

çok normal bu yaşta hemen aşık olmak...daha çoçuksun..hemen biraz ilgi.....aşık olursun çabucak.....aşkında çabuk geçer...baban yaşında bir insanla yaşaman mümkün değil....adamdada suç.....cezası dahi var....ne kadar ikiniz birbirinize aşık olsanız dahi devlet peşinizi bırakmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…