- Konu Sahibi solukbenizli
-
eğer konun doğruysa sayende birşey daha öğrenmiş oldum sağol ya daha ne isterimki demi küçük kız
kitie ,evet nerdeyse benm yasımda kızı var
pepeti ,evet öğretmenimahah bencede ,bide leon diye bi film var biliyomusun? ondanda benmkine benzer (azdaolsa) bir konu ele alınmıstı hele onu izledikten sonra dahada kaptrdm kendimi artk aksam evde dugun hayalleri fln kuruyorm gerceğini yasayamayacağm için hayalini yasıyorum.
o filmlerin sadece kurgu olduğunu unutma olur mu...ve leonda anlatılmak istenen çok daha başka bişey aslında....algıda seçicilik diye bişey var sen sadece sana görünmesini istediğin gibi görmüşsün....ve unutma filmler de "the end" yazısından sonrasını göremiyoruz oysa hayatımızda 90 dk ya sığabilecek bir "the end" yoktur sonrası çoook daha uzundur....
başka şeyler izle sen bence lise üniversite aşkları anlatan gençlik filmleri falan....
doğru diyosun, haha evet lise asklarını falan izliym en iyisi :)
affınıza sığınıp yazmak istiyorum ama eminim bana da bu tarz bi cevap vereceksiniz.. insanlar size burda kendilerince iyi niyetle akıl vermeye çalışıyor,sizse ukala bi tavırla yazıyorsunuz sanki yazdığınız konu çok normalmiş gibi.memlekette adam mı kalmadı anlamıyorum ki..bi de insanlara sataşıyorsunuz.madem kendi düşünceniz var konu açıp cevap yazıldığında insanlara ters cevaplar vermeyin.
pardon? nerde ukalalık yaptım ben ? yazan herkes beni ciddiye alarak düşüncelerini belirttiği için onlara minnettarm böyle bişeyi asla yapmam bence siz yanls anladınz . ayrıca memlekette adammı kalmadı derken hangi mantıkla yazdığınızı anlayamadım söylediğim gbi aşık oldum /yada hayranlık duyuyorm ,herneyse elimde olsa babam yasındaki adama asık olacak değilim, ve konum normal yada anormal herneyse ben burda bir sorunumu dile getirdm eğer size normal gelmediyse bişey yazmazsınız ,yazmakda zorunda değilsinz bende size bi tavsiyede buluniym madem siz bulundunz, sizde insanları tanımadan eleştirmeyin ben kimseye ukalalık yapmadım,haddimde değil burdaki biçok kişi benden büyük
yazdıklarınızdan hırçınlığınız kolayca anlaşılıyor..memlekette adam mı kalmadı derken sizin daha erişemediğiniz olgun bir mantıkla yazdım..sizin aşık olduğunuz kişi yaşı beni bağlamaz.herkes seçtiği hayatı yaşar çünkü.takip ettiğim kadarıyla yazdıklarınız bana agresif geldi ve sizden büyük biri olarak ben de uyarmak istedim..yazdıklarınıza bikez daha bakarsanız belki anlayabilirsiniz ya da siz bilirsiniz.konunuza yorum da yapmıyorum zaten yorum yapılmayacak kadar açık. iyi akşamlar.
pardon ama sen hastamisin?? , benim babam yasinda adama nasil asik olabildim diye yazabilirsin birde utanmadan??
sirf beyenip asik oldugunu sadece paylasmak icin yazmis olsan bilene bu olacak birseymi?, o yastaki adama nasil ilgi duyabiliyorsun utanmadan
kiz kardesim 16 yasinda babam 46 düsün ! nasil bir igrencliktir bu.. olamaz efendim senin o gönlün bu yaslardaki adama asik olamaz!
birde bosanmis diye gülüp alay geciyorsun utanmadan. kusura bakma tepkim sert ama kafam almiyor artik bu nasil bir mantiktir..
istersen git evlen ne dersin. allahim yarabbim ya.. git biraz tv izle hergün esra erol, müge anli örnek veriyorlar.. mahsun kirmizi gül dizi cevirdi
biraz olsun git ögren.. bu yasta ne bu acele? dünyanin civisi cikmis yemin ederim .. allah kimseyi yolundan sasirtmasin.. herkeze akil fikir versin amin..
iste böyle bu yaslarda okuyup adam gibi bir meslek yapacaklarina af edersin kudurmuslar gibi ask mesk pesinde kosuyorlar heves ediyorlar adinida
'asik oldum, acayip yakisikli' koyuyorlar kücük yastaki kizlarimiz
sonrada aglayip sizliyor 10 sene sonra, kücük yasta evlilik yaptim, kactim, kacarak evlendim yada imam nikahla beraberlik yasadim!, bilemedim kücüktüm, asiktim, ama hergün dayak yedim vs
ama simdi evlenmek mutlu olmak istiyorum ! diye. herkezte böyle olmuyor ama her 3cü kadinin 2 sinde böyle oluyor.. görüyoruz duyuyoruz heryerde..
asil seni kaale alan kim acaba? burdaki herkez senin iyiligin icin konusuyor böyle birsey olamaz diyor, hata yapmaman icin yol gösteriyor
ama sen dinleme igrenc düsüncelere devamb
öyle yazip cok akilli saniyorsun dimi kendini.. evet okadar akillisinki 16 yasinla utanmadan 46 yasindaki birine ASIK OLDUM diyorsun
cok akillisin cok..
hem konu aciyorsun ne dememizi bekliyorsun? 'aranizda 30 yas var ama olsun yasini göstermiyormus yakisikliymis hemen evlenin' mi? !!!
mantigina inan hayranim inan... 'acayip yakisiklimis' yakisikliysa ne yazar?? ne ümit ediyorsunki? evlilikmi? yoksa beraberlikmi, ya sonra? adama hic birsey olmaz
taze et der gönlünü eylendirir ve yol verir, peki sana ne olacak? birde bunlari düsün böyle sacmaliklari paylasmadan düsünüp planlamadan..
zaten senin gibiler oldugu sürece tvler, gazeteler bos kalmaz arkadasim.. allah askina bir ac yarin esra erol'u izle.. lojadaki oturan genc kizlarin bilgilerini dinle oku
hepsi 18-19-20 yaslarinda 1 evlilik yapmis, 1 cocugu var nasil bir evlilik biliyormusun? 'kücük yasta 15-16 yaslarinda asik oldum kactim imam nikahla yasadim, cok pismanim'
diyip aglayip zirlayip duruyorlar. onlar gibi olmak istiyorsan devam et ne diyeyim bol sanslar..
dur yahu sakin ol hahaha
ben konu sahibi için kaale aldığını sanmasın benim konuyu takip etmemi demek istedim.alkışladığım da sendin :) konu sahibi ben değilim,sakin relax
benim yazdıklarımı da oku bi ayrıca ve bana verdiği tepkileri :)
ay canim kusura bakma yaabende konu sahibi birde kendini savunuyor sandim:))) cok özür dilerim , cok sinirlendim gercekten
baksana neler diyor bu yasta birde.. allah akil fikir versin.. cok özür , ve tskler :))
tabiki kusura bakmadım çünkü yanlış anladığını farkettim.. :) sinirini de anlayabiliyorum benim babam da 46 yaşında yani ben evlensem çocuğum olacak yaştayım yani babam torun sahibi olacak yaşta.o yüzden sinirlenmen doğal.bana doğal gelmeyen konu..ben de lisede yaşımın verdiği hislerle hocama aşık olmuştum falan ama gelip geçici olduğunun farkında olduğum için o dönemi güzelce atlattım..Allah herşeyi denk yaratmış.denk olmayan durumlar yaşanınca da sonuçları facia olur. öpüyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?