- 20 Ocak 2021
- 1.972
- -133
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Merhaba arkadaşlar
Gih düz memurda 4un 1 i ile 5in 1 i arasında 400 lira fark eder mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaşları, ödemeleri falan ayarlayan memurBu kelimeyi okuyamadım bileilk kez duydum. Çok cahilim
![]()
Çok emin değilim4 in 1i olunca kardeşimin maaşı baya artmıştı bir de 1in 1inde baya farkediyor bildiğim kadarıyla
400 lira fark edebilir ama mutemet değilim
Eger kadro dereceniz 3 e dustuyse degisir.Merhaba arkadaşlar
Maliye Bakanlığında idareciyim. Farklı bir personelle kıyaslamak için soruyorsanız, bu iki personelin 5510 sayılı kanun öncesi ya da sonrasına tabi olup olmadığı, eğitim durumu, çocuk sayısı, eşin çalışıp çalışmadığı, Bes, sendika v.b kesintiler olup olmadığına göre değişir. Kendiniz için soruyorsanız, yukarıda saydığım faktörleri sabit sayarsak 5/1 ile 4/1 arasında Gih sınıfı bir memur için yaklaşık 300-TL civarı fark olur.Memurlar için olan sitede Memur maaş hesaplama programları var. Oradan ünvanlara göre kriterleri girerek hesaplama yaptırabilirsiniz. Çıkan sonuçlar, KBS de hesaplananlarla hemen hemen aynı sonucu veriyor.Merhaba arkadaşlar
Ben 5 in 1 iyim.arkadasla aynı maaştaydım.bu ay 400 lira fazla alıyor benden.4un 1 i olmuş.gostergesi değişmiş.Çok emin değilim
Ama 4e düşünce ek gösterge mi ne değişiyormuş sanırım
Merhaba tsk.395 lira fark etmiş.kuruma iki yıl önce girmiş.o evli ve 1 çocuk.egitim sendila beş herşey aynı.ben boşanmış ve çocuk desteği yok.kbs de hata yapma olasılığı var mi.sordum.ben oradaki rakamları çıkarıyorum.mudahale etmiyorum diyorMaliye Bakanlığında idareciyim. Farklı bir personelle kıyaslamak için soruyorsanız, bu iki personelin 5510 sayılı kanun öncesi ya da sonrasına tabi olup olmadığı, eğitim durumu, çocuk sayısı, eşin çalışıp çalışmadığı, Bes, sendika v.b kesintiler olup olmadığına göre değişir. Kendiniz için soruyorsanız, yukarıda saydığım faktörleri sabit sayarsak 5/1 ile 4/1 arasında Gih sınıfı bir memur için yaklaşık 300-TL civarı fark olur.Memurlar için olan sitede Memur maaş hesaplama programları var. Oradan ünvanlara göre kriterleri girerek hesaplama yaptırabilirsiniz. Çıkan sonuçlar, KBS de hesaplananlarla hemen hemen aynı sonucu veriyor.
Eger kadro dereceniz 3 e dustuyse degisir.
4/1 ya da 5/1 inde kademe farkindan ziyade kafro dereceniz 3 olunca o 400 liralik fark oluyor.
Buarada 5/1 kademesinde ikende 3. Dereceye dusebilirsiniz.
Kademenizin 3 altı ya da 3 ustu olabilir..
Merhaba bir de ek gösterge 4 te mi başlıyor.onum ek göstergesi 800 bende ek gösterge yok da.maas hesaplamada yanlışlık yapmış olabilir mi mutemet.ya da yanlış hesaplansa maliyece fark edilir miMaliye Bakanlığında idareciyim. Farklı bir personelle kıyaslamak için soruyorsanız, bu iki personelin 5510 sayılı kanun öncesi ya da sonrasına tabi olup olmadığı, eğitim durumu, çocuk sayısı, eşin çalışıp çalışmadığı, Bes, sendika v.b kesintiler olup olmadığına göre değişir. Kendiniz için soruyorsanız, yukarıda saydığım faktörleri sabit sayarsak 5/1 ile 4/1 arasında Gih sınıfı bir memur için yaklaşık 300-TL civarı fark olur.Memurlar için olan sitede Memur maaş hesaplama programları var. Oradan ünvanlara göre kriterleri girerek hesaplama yaptırabilirsiniz. Çıkan sonuçlar, KBS de hesaplananlarla hemen hemen aynı sonucu veriyor.
Ek gosterge 3. Derece olunca başlar siz bence durumunuzu kimseyle kiyaslamayin.Merhaba bir de ek gösterge 4 te mi başlıyor.onum ek göstergesi 800 bende ek gösterge yok da.maas hesaplamada yanlışlık yapmış olabilir mi mutemet.ya da yanlış hesaplansa maliyece fark edilir mi
Kurum mutemed ini KBS deki verilere doğru giriş yapmışsa, KBS sisteminde hesaplama hatası olmaz.Merhaba tsk.395 lira fark etmiş.kuruma iki yıl önce girmiş.o evli ve 1 çocuk.egitim sendila beş herşey aynı.ben boşanmış ve çocuk desteği yok.kbs de hata yapma olasılığı var mi.sordum.ben oradaki rakamları çıkarıyorum.mudahale etmiyorum diyor
657 sayılı Kanundaki Ek Gösterge Tablosuna göre, Genel İdare Hizmetleri sınıfındaki memurlar için 4.dereceye düşünce yüksek öğrenim görenlere 800, diğerlerine 600 ek gösteride rakamı verilir. Ek Gösterge Tablosunda tüm sınıflar ve kadrolar için ayrı ayrı düzenlenmiş bu durum.Merhaba bir de ek gösterge 4 te mi başlıyor.onum ek göstergesi 800 bende ek gösterge yok da.maas hesaplamada yanlışlık yapmış olabilir mi mutemet.ya da yanlış hesaplansa maliyece fark edilir mi
Klavyeniz azizliğine uğramışım. . Yükseköğrenim görmeyen Gih memurlar için 4.derecede ek gösterge 650 olacaktı.657 sayılı Kanundaki Ek Gösterge Tablosuna göre, Genel İdare Hizmetleri sınıfındaki memurlar için 4.dereceye düşünce yüksek öğrenim görenlere 800, diğerlerine 600 ek gösteride rakamı verilir. Ek Gösterge Tablosunda tüm sınıflar ve kadrolar için ayrı ayrı düzenlenmiş bu durum.
Aylık bazda yanlış hesaplama olacağını pek sanmıyorum benMerhaba bir de ek gösterge 4 te mi başlıyor.onum ek göstergesi 800 bende ek gösterge yok da.maas hesaplamada yanlışlık yapmış olabilir mi mutemet.ya da yanlış hesaplansa maliyece fark edilir mi
5 in 1 inde ek gösterge 600 mu gih düz memur icin657 sayılı Kanundaki Ek Gösterge Tablosuna göre, Genel İdare Hizmetleri sınıfındaki memurlar için 4.dereceye düşünce yüksek öğrenim görenlere 800, diğerlerine 600 ek gösteride rakamı verilir. Ek Gösterge Tablosunda tüm sınıflar ve kadrolar için ayrı ayrı düzenlenmiş bu durum.
Hayır. Gih memuru ek göstergeyi ancak 4 e düştüğünde alabilir. Şu anda 5. derecede olduğunuzdan ek gösterge alamazsınız. Siz 4/1 i olduğunuzda yükseköğrenim mezunu iseniz 800, yüksek öğrenim mezunu değilseniz 650 ek gösterge alırsınız.5 in 1 inde ek gösterge 600 mu gih düz memur icin
Çok tsk.cok faydalı oldu.3 sene daha bekliycem yani :)Hayır. Gih memuru ek göstergeyi ancak 4 e düştüğünde alabilir. Şu anda 5. derecede olduğunuzdan ek gösterge alamazsınız. Siz 4/1 i olduğunuzda yükseköğrenim mezunu iseniz 800, yüksek öğrenim mezunu değilseniz 650 ek gösterge alırsınız.