• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramizda ne var, neden ilerleyemiyoruz?

artemisayyy91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
7
0
1
33
Merhaba arkadaslar. Internetten tanistigim bir cocuk var 27 yasinda ben de 25 yasindayim. 5-6 defa gorustuk ama su an arkadas gibiyiz sanki. cok kibar cok nazik.. Ama bu durum beni rahatsiz etmeye basladi. Daha sabirli mi olmaliyim. Neden adim atmiyor...

Merhaba arkadaslar. Internetten tanistigim bir cocuk var 27 yasinda ben de 25 yasindayim. 5-6 defa gorustuk ama su an arkadas gibiyiz sanki. cok kibar cok nazik.. Ama bu durum beni rahatsiz etmeye basladi. Daha sabirli mi olmaliyim. Neden adim atmiyor...
BBencr 5 6 defa buluşulmak bir iliskinin başlaması için yeterli zaman. O istemiyor gibi ... arkadaş ayağına mı yatıyor ? Aşk konusu açılmıyor mu aranızda ?

Karsi tarafin duygusu olsa coktan acilirdi diye dusunuyorum, uzgunum.

İnternetten tanismalara da guvenmenizi tavsiye etmem.

Sevgiler.

Açılmıyor..Ben de utangacım yalan yok...ama baya plan yapıyor suraya gıdelım oraya gıdelim sureklı iletisim halindeyiz. Ufaktan iltifatlara basladı ama anladıgım kadarıyla o da utangac

Belki utangaç çekingen olabilir ya da sizden o rahatlığı alamadığı için tepkinizden korkuyor olabilir.. çok uzun sürmemeli bu arkadaş durumunuz duygusal birşeyler hissediyorsanız eğer yeterli bi görüşme durumu olmuş diye düşünüyorum..

Beklentiniz ne mesela. internetten tanismissiniz ne iş yapıyor evli mi bekar mı psikopat mi pis mi sabikali mı hirsiz mı arsız mi falan biliyor musunuz bunları veya aynısı sizin için de geçerli o bunları biliyor mu.

aranızda internet var. gerçekliğe geçiş sıkıntılı olacak belli ki. o adım atmadıkça darlama da beklentiye de girme. 5-6 defa kimlerle görüşülüyor her 5-6 defa görüştüğümüzle sevgili olsaydık ohooo..

5-6 defa buluşma açılmak için yeterli bir zaman diye düşünüyorum. Sadece arkadaş olarak mı görüyor acaba zaman geçirmek falan.

Arkadas olarak gorurse beni neden surekli arayip duruyor...aslinda ben ona su an bir sey hissetmiyorum sadece begeniyorum ve alistim ona

Back
X