aramızda nişan atmış bayanlar var mı?

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.438
3.149
373
kızlar 3 ay kaldı düğüne ama sanırım bozuluyo nişan.pazar akşamından beri hiç konuşmadık ve bugün sevgılıler günü hala ses yok..
mart başına kadar beklıycem ve sonra aileler aracılıgyla tamamen bitiricem..
nişan atan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabılırlermı??
neyaptınız,nasıl oluyo bu süreçç??
bu ayrılık sürecinde tekrar biraraya gelınıp konuşuluyomu,duygu yoğunluğuyla acaba bidaha denesek mi kararı alınıyormu??
açıkçası yaşayan bayanlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum..
yada nişan atıp sonra barışarak evlenenler varmı??

sen ne düşünüyosun arkadaşım...yani seviyormusun..yoksa bir anlık sinirle mi meydana gelen bir ayrılık mı bu...

ben çok seviyorum onunda sevdigini biliyorum ama birbirimizi çok kırıp üzüyoruz..
yukarıda arkadaşında dedıgı gibi,olmuyosa zorlamayacaksın..

öncekı konularım okumustum sürekli nisanlınla kavga edıyordunuz senı anlamıyordu seni uzuyor ve bunun farkında bıle degıl.

evlenınce ne olacak degısmeyecekkı hakkında hayırlısı olsun.

cok kötü ya bırlıktelıge adım atacaksınız 3 gun oalcak konusmuyorsunuz
o aramıyor sız zaten aramıyorsunuz hayırlısı olsun
sen kararlımısın sen kendını dene tart bu surecte bence bugun aksam sana suprız yapacaktır ama onemlı olan ötelemek degıl sorunları halletmek

ben sadece kendımı dınlıyorum şuan onunla geçecek bi hayatı ve onsuz geçecek zamanı kıyaslıyorum.hangisinde daha az yara alırım.
bu zamana kadar çok fazla sorun yaşadık üzüldük agladık terkettik barıştık,ama yaşanılan herşey bana endişe ve kaygı olarak geri döndü.doğal olarak bukadar soru işaretiyle boğulurken yapılabılecek en mantıklı şey biraz yalnız kalıp beynımı dinlendirmek.
duygu denen şey hemen oluşmadı ki bi anda silinsin tabiki seviyorum,unutmak kolay degil..
1,5 yıl boyunca defaarca kavga ettık ama hıc ayrı kalmadık.bu ayrılık belkı bişeyleri toparlar belkide ayrılığa hazırlar.tamamen zaman gösterecek..

Bende konunu biliyorum canım.Bana kalırsa ikinizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz.İkinizde de sorun var.Yani kötü anlamda demiyorum kavga ettiğiniz zaman ikinizde suçlu oluyorsunuz.Bana göre böyle gitmez bir ilişki çnkü çok sık sorun yaşıyorsunuz.Güzelce oturun konuşun iletişim sorununuzda var sanırım birbirnizi anlayamıyorsunuz.Oturup konuşun halen anlamıyorsanız bitirin.Bu şekilde bir ilişkiden ve ileride oluck evlilikten bir hayır gelmez gibi görünüyor.

nisan atmadim ama istemeye geldikleri gün, istemedigimi bu isin olmayacagina inandigimi söyledimm.

herkes ailemde dahil aynen su sekilde baktilar bana

madem istemiyordun isin bu duruma gelmesine neden izin verdi bilmem ney gibi fircalar cekildi, azarlar isittim falandi filandi derken baya kötü günler gecirdim ve hala gecirmekteyim

olmuyosa zorlama, belki ailen biraz tepki gösterir sonra unutulur ömür boyu üzülmektense bikaç hafta üzülmek daha iyi

biz ikimizde istemiyorduk ayrilmayi..Agliya agliya ayrildik.Ailesi istememisti...
sancili bir surec..hayirlisi olsun hakkinizda...

Nişan sonradan barışır mıyız acaba diyerek atılmaz. Kesin kararlıysanız siz kararınızı bildirirsiniz aileler halleder.
Ben ne eski nişanlımla ne de ailesiyle görüşmemiştim. Alınan takılar geri verilir ve biter.

garden, bu kavganıza neden olan neydi ya da kimdi ? Bunu düşünün, eğer adım atılması gerekiyorsa ve bunu daima olarak siz yapmıyorsanız, bugun sevgililer günü bahanesiyle güzel bir ortamda yemek yiyerek sorunlarınızı konuşabilirsiniz.

Yok hep böyle oluyorsa biraz dinlenmek en iyisi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

olmuyosa zorlama, belki ailen biraz tepki gösterir sonra unutulur ömür boyu üzülmektense bikaç hafta üzülmek daha iyi
ailemden yana hiçbir sorun yaşamam herzaman yanımdalar,zaten annemde babamda sen iyice düşün kararını ver biz senı desteklerız dediler.babam eger çok mutsuzsan üzülüyosan ayrıl evlenmeden dedi.ailemden allah razı olsun her an yanımda olduklarını bilmek çok güzel.
biz ikimizde istemiyorduk ayrilmayi..Agliya agliya ayrildik.Ailesi istememisti...
sancili bir surec..hayirlisi olsun hakkinizda...
üzüldüm mervecim,gerçekten çok zor severken ayrılmak ama gelecegimide düşünmek zorundayım.biraz kafa dinlemek öfkenın yerını mantıklı düşüncelerın alması için en güzeli zaman..
öfkeyle kalkan zararla oturur diye bi laf var,oyuzden düşüncem bikaç hafta bekleyıp bu süreçte düşünüp sonrasında ona göre adım atmak.sonuçta takıları ve bohçaları kız evi gönderir degilmi erkek evinin ilk bohça getirmesı sacma olur

yok tatlım birçok kavgamızda ayrılık lafı gectı ben yada onun tarafından.ama geçen pazar sinirler çok gerginken bu laf ondan çıktı ve bu yüzden benım aramak yada ortalıgı toparlamak gibi bi durumum onun koltuklarını kabartmaktan bak gördünmü bensız yapamıyosun demesınden baska bi işe yaramaz.oyuzden ben sessızce kabuğumdayımm

canım son zamanlar da actıgın konulardan da ılıskınden umutsuz oldugun bellı oluyordu.
suan nasıl bır durumdasınız ? cozemedıgınız sorunlar neler ?
asılamayacak kadar cıddı sorunlar var mı ?
kac yıllık berabersınız ?
ıyı dusunup karar ver .eger atacaksan da tekrar barısırız umudu ile atma sakin

Bizim ilk nişan atıldı sözü oldu, bir kaç gün içinde aile büyükleri araya girdi barıştırdı vs.
Sonrasında yine böyle bir söz oldu ve aileler kendi aralarında halletti.
Nişandan sonra barışmak da olabiliyor elbette ama zaten zor bir karar olduğundan net olmak gerek.
en iyisi düşünmeniz evet...

okadar çok konu açtım ki:)
vallahı canım açıkçası zor bi süreç,yada zor bi bekleyış bi anlık öfkeyle atıyorum nişanı hadi götürün bohçalarıda diyemıyorum.oyuzden bıraz bekleyıp tam zıhnımde bu işi netleştirip sonra harekete geçmek daha mantıklı gibi gelıyor.
ılışkımız 1,5 yıl oldu sayılır.3 aylık nişanlıyız ve 3 ay sonrada düğün vardı..
ilişkimizin en başından beri hep tartıştık,düzelır sonucta yenı bı ılışkı dedık,o benı ben onu bazı konularda ikna ettık,ama bu süre zarfında birbirimizi okadar çok yıprattıkki sonuç buralara vardı.çokta konuşmanın bi yararı olmayacak aslında zaman ne getirirse onu yaşıyo ınsan.bakalım hayırlısı..

nekadar süre oldu pekı biteli.o süreci nasıl atlattınız??sizin tarafınızdanmı karşı taraftanmı gelmişti ayrılık önerisi??

kusura bakma ama konularina baktim, anladigim kadariyla siz sürekli kavga halindesiniz.. yani sürekli kavga ettigin, huzurunun olmadigi bir iliskide nasil bir gelecek bekliyorsun

kusura bakma ama konularina baktim, anladigim kadariyla siz sürekli kavga halindesiniz.. yani sürekli kavga ettigin, huzurunun olmadigi bir iliskide nasil bir gelecek bekliyorsun

ha düzelicez ha düzeldik derken buralara kadar geldik işte...
çok büyük bi sevgi var aslında ama bukadar kavga onuda törpülemişş

ikiniz ıcınde hakkınızda ınsallah hayırlısı olur .eger olmuyorsa zorlamanın bırbırınızı yıpratmanın anlamı yoktur.
ama ben gercekten uzuluyorum bosu bosuna bıten ılıskılere..
ortada cıddı bır sorun yoksa asılamayan bır problem yoksa neden eften puften sebeblerle bırbırınızı uzuyor yıpratıyorsunuz.
hırs kın gurur olmamalı bır ılıskıde .
eger aldatma gıbı buyuk sorunlarınız ve aıleler arasında bır problem yoksa ,asılamayacak sorunlarınız oldugunu dusunmuyorum.bırınızden bırı alttan alın .o almıyorsa sen al .ılk baslarda zorlanırsın belkı ama 2 haftaya kadar alısırsın.
yuksek sesle konusulmaya baslandıgı an da telefonu kapatın ,1 saat sonra konusun ofkenız bıraz da olsa dınsın kı sonradan pısman olacagınız seyler soylemeyın .herseyı sorun etmeyın .''benı neden aramadın neden telefonun mesgul bana neden boyle dedın''boyle seylerle gıtmeyın ustune.en onemlısı herseyı cok fazla ırdelemeyın.herzaman mukemmelı ısterız ama ,dort dortluk erkek de kız da yoktur .o yuzden buyutulmeyecek kusurlara hatalara gozlerınızı yumun. .emin olun karsınızdakı zamanla eger sıze haksızlık yapıyor ıse bunu algılayacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…