aramızda nişan atmış bayanlar var mı?

eger boyle gıderse 3 hafta beklemene gerek yok 15 gun sonra aıleler bır araya gelınır
halada daha gelısme olmaması adına uzuldum cunku emeklerın bosuna gıtmıs oluyor

Hepsini okumadım garden erkek adamdan beklentilerin nedir?

ben attım. topladık neyi varsa verdik. bir daha asla görüşmedim ne tel de ne de yüzyüze... çünkü kesin kararımı vermiştim.

görüşmeye görüşmeye unutuyo insan 1 sene oldu. unuttuuuum gitti.

ayrılcaksan acaba olurmuydu düzelirmiydi diye aklında bir soru işareti kalmasın. bunu iyice düşün.
genelde erkekler düzelmiyo ama kızlar daha uyumlu hale geliyo alttan alıyo, öyle sürüyo ancak.

hala ses yok kızlar.bi yandan içimde bişeyler yavaş yavaş törpülenirken,bi yandan da onun için bukadar basit ve kolaymış demekkı
4,gün oldu ve hala aramadı emekklerıme yazık diyip içerliyorum.belırsızlıkten nefret edıyorum..
gerçi bu gidişata göre sonuç belli.ben yınede eşyaları gönderme konusunda martı bekleme taraftarıyım 13-14 gün daha beklerım baktım ses yok görüşmeden konuşmadan gnderrıım tüm eşyaları..

5 sene önce attım ben nişanı.. aman aman ailesi pek bi mutlu olduydu =) göbek ata ata gelip eşyaları aldılar en iyisi buydu dediler ve gittiler.. aradan 5 sene geçti.. ben 2. ye nişanlandım.. eski nişanlım dün kapıma dayandı gene.. gel kaçalım gidelim nikah kıyalım diye tutturdu.. senede 2 defa gelirler ona böyle.. biraz da deli cesareti var.. çekinmez hiç kimseden.. ne ailemden ne şuanki nişanlımdan.. bi ben dizginlerim.. biraz huyuna gider tatlı tatlı konuşurum olamayacağini şuanki nişanlımı çok sevdiğimi anlatirim.. ağlar sizlar geri gider.. allah yardımcısı olsun.. insan kendi elleriyle mutluluğunu bozduğu zaman içinde her daim uhde kalır bi türlü de yoluna devam edemez.. amaaa eski burcu yok artık.. adam olaydı beni alaydı di mi

öncelikle yazdıklarımdan etkilenmemeni, yanlış anlamamanı ve sana yardım etmek için yazdığımı bilmeni isterim.
şimdi eski durumlarını yani sorunlarını bilmiyorum. şu an nişanlılık evresindesiniz ve bu dönemde bir çok sitres omadık yerden problem çıkartma ve buna benzer bir sürü sorunlar ortaya çıkabiliyor. mesala ben sana nişanlılık dönemimi anlatayım. nişanlımın en güzel aşk sözü bana ters gelirdi ailesinin ufak bi lafı ayrılığa sürüklüyordu beni. el ele dolaşan sevgililer canımı yakıodu, sanırdımki biz evlenince sevgi aşk el ele dolaşıp yürümeler bitecek evlilik beni çok korkutmaya başlamıştı. halbuki ben çok hazırdım evliliğe yada öğle sanıyordum. derken aylar geçmeye başladı eşyalar alındı düzüldü , çeyiz hazırlandı, nikah kıyıldı ve çeyizim serildi tam tamına 1 hafta kaldı düğünüme. olmayan problemler beynimi yiyiyor nişanlımı düşmanım gibi görüyor hatta ailesinden nefret etmeye başladım. kına decem geldi çattı okadar mutluydumki herşeyi unuttum ve eski anlarımıza geri döndüm. ertesi sabah oldu ağlamaktan şişmiş gözlerimle uça uça kuaförüme gittik işim bitti resim olayıydı falan düğün solanuna girdik ve ben yine korkularımla yüz yüze geldim. bir fırsat bulup kaçıcam gidicem ne olursa olsun hiç birşey umrumda değil ama olmadı evlendik düğün bitti gezme faslıydı evimize geldik çıktığım merdiven bitmesin die dua ettim içimden. neyse millet dağıldı ve evde ikimz tek başımıza kaldık büyük seslislik oldu hatta bu 2 3 saat sürdü. derken ben kahkalar atmaya başladım ben neden bukar sitres yaptım düşünceleriyle eşimle muhabbete başladık. derkennnnnn 10 aylık evliğim ve çok mutluyum. demek istediğim bu tarz şeyler olabilr nişanlılık evresinde. fakat bu dönemde trip atma naz yapma hakkı bayanındır onu teselli etmesi gerekende erkektir. anladığıma göre seni aramıyor sormuyor. kendi sorunlarını yada anlatamadığın problemleri kendin bizden iği biliyorsun. kendini kandırmadan mantığınla bir düşün eğer bu adam gerçekten ilişkinzde dürüst olmuyor ve alttan almıyorsa bişileri önünde büyük ama büyük sorunlar seni bekliyor olabilr. nişan atmak okadarda kötü birşeydeğil ama boşanmak sölemesi bile korkunç ve arada kalan çocuklarda olursa. iğice düşünmek lazım hayatta herkez hata yapabilir ama sonu kötü olacağını bile bile hata yapmakta saçmalıktır. canım benim allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı ne ise o olsun. sende öle dua et bunu annenle bir konuş bakalım bir yol yordam bulunur hayat senn seçme hakkıda senn. umarım yazdıklarım kafanı karıştırmaz sevgilerle

bilmiyorumm içim daralıyo,ne yapacagımı ne karar verecegimi bilmiyorummm
bi yandan 3 ay sonrasına kurdugum hayallerımmm bı yandan korkularım kaygılarımmm
bi yandan dengesız bir ilişki..
arasam akşama gelır yanıma buna emınım.ama ben aramam diyorum oda bunu diyodur kesın.ben aramam o arasın dıye..
bugün 4.gün.
15 ay içinde bu ilk defa yaşanıyor,defalarca kavga ettık ama hiç böyle 4 gün birbirimizden habersız kalmadık.
bi yandan herseye ragmen onunla yaşadıgım mutlu günlerım benı cesaretlendırıyo,yaparsın onu sevıyosun olumlu yönlerı var görmüyomusun diyo
bi yanımda sen ne kötü günler yaşadın sana neler yaşattı nekadar agladın,bunu bile bile nasıl evlılıge yürüyosun,ilerde boşanma yaşarsan kafanı vurmazmısın duvardan duvara...
güzel nişanlılık geçirip evlenınce sorunlar yaşansa kaderdır denır
ama nişanlılık zaten berbat,bunu bıle bıle evlenmek ve sonra boşanmak aptallık olmazmı
offf kafam çok karışıkk,bi yandanda çok özledımm.kokusunu özledım,her akşamm benı almaya geldıgınde yaşadıgım heyecanı özledım,arabaya bındıgımde yapoşuuuuuuuunnn aşkım deyişini özledımmm.
allahımmm ne olur hakkımdaaa hayırlısını ver banaaaaaaaaaaa

yok yok sen arama bencede
ortak arkadaslarınız yokmu laf tasımıcak ama
ınsanlar duydumu acaba
aılesı bılıyormu ?
Hayırlısı ne ıse o olsun ama ne dıyım uzucu bı durum

Adam olaydında beni alaydın....bu laf hoşuma gitti zaten nişanlıyken nişanlısını idare edemeyen adam evlenmeye kalkışmasın

ailesi durumu farketmedimi acaba nişanlımın aileside benim ailemde aramız açılsa bile hemen anlar. konuşmalarımız azaldığı için.
annenden akıl al. hem onun annesinin çoktan seni aramış olması gerekirdi. böyle durumlarda aileler destek çıkmalı orta yolu bulmalı. oda gurur yapıyo sende. ama benim içimde barışıcanıza dair bir his var bak bu dün yoktu ama bugün var. hiçbişey o kadar kolay değil. 4 gün aramadım hadi ayrılalım olayı saçma geliyo. aradan zamang eçsin sakinleşin bi. bizimde konuşmadığımız 3 gün vardı bizdede ilkti.
bende tek acı çeken benim o çok rahat diyodum ama 3 gün ne evde yemek yemiş nede kimseyle konuşmuş. yani onun ne durumda olduğunu bilmiyosun.
zaman tanı ayrılmak için düşünme bence tarafsız düşün artı eksi olayı yani. kaybetmek istemiyosan ara yaa neden aramıcaksın.
yine diyorum hakkında hayırlısı olsun ccanım ama üzme kendini zor bir dönem nişanlılık umarım hayırlısıyla atlatırsınız

aslında olayın fitili geçen perşembe gecesi ateşlenmişti ben çok üzülmüştüm kavga etmıstık,ertesi günde annem onun annesını aramıştı olayları onun bana yaptıklarını anlatmıştı,,kendı aralarında konuşurlarken annemde onun annesıde bu boyle olmayacak bıraz ara versınler görüşmesınler,7 gün birlikteler falan demışler..
yanı aklımdan geçen bi ihtimalde şu,acaba annesı demış olabılırmı oglum arama ararsada açma kafanızı dınleyın görüşmeyın bıraz falan dıye..
ben bıkac kez kavga ettıgmızde aramıstım annesını bi kere bıle bana kırıcı bişi demedı bana ıyı davranıyo ama ogluna ne dıyo bılınmez.
ya düşünüyorum düşünüyorum kapılarımda yatan,istemıyorum senı dediğimde gün içinde patt diye işyerime gelen aglayan zırlayan adama ne oldu??
ne düşünüyo,ne yapıyo??daha 2 ay önce beyaz eşyalarımızı aldık birlikte,sonra balayı otelımızı seçtik zevkle,uçak biletleri ayarlandı,düğün mekanı tutuldu,bukadar koılaymı yaaaa

Bıtanem bal arkadasım sabır zaman herseyın ılacı bıılıyosun ..sen kendın ıcın onemlısın senı yıprattıgına degmıyo hıc bı sey

nişanlılık döneminde tartışmalar olur.ben 1ay nişanlı kalıp evlendim ama o süreçte doğru düzgün konuştuğumuzu hatırlamıyorum hep kavgalıydık ama şuan evliyiz ve çok şükür çok mutluyum.biraz bekle canım sabret aynı zamanda dua et inan allah yardım ediyo umdum bitti dediğin yerde rabbim öyle güzel kapılar açıyorki.üzme kendini arkadaşım allah yardımcın olsun

suanda hersey mumkun
bikac bısey eklıcem benım annemde kayınvalıde
her kavgada onların haberının olması hos olmuyor
keza senın aılenınde oyle
annesının ne dedıgını bılemeyız
ama sureklı bırıne senı ıstemıyorum dememlısın gercekten boyle hıssedıyorsan demelısın
sende bu donemde dusun tasın egrıyı dogruyu gor
nısanlında cok hata var , sendede bıraz sınır var darılma bana sakın
ınsallah barısırsınız benımde ıcımde nedense barısıcaksınız gıbı gelıyor

aman benim kvalidede gördümü sanırsın ki bana tapıyo. ama arkasını döndüğü zaman varlığımı unutuyo. onlara güven olmaz. ben yine diyorum bu kadar kolay değil. elbet sesi çıkıcak. sen yine herşeye tabiki hazırla kendini ama ben bu kadar kolay biteceğini düşünmüyorum. bu kadar yol katetmişken hadi bitirelim demek zor.

bu süreçte gözü gönlü aklı başkasına kayarmı acabaaa
bunu öğrenırsem yada şuan onu oyalayan başka bi bayanın varlıgıysa dagılrıımmm
çok özledım çokkkk

bu süreçte gözü gönlü aklı başkasına kayarmı acabaaa
bunu öğrenırsem yada şuan onu oyalayan başka bi bayanın varlıgıysa dagılrıımmm
çok özledım çokkkk

benim anlamadığım annen kaynana ile niye konuşmuş aranızda halletmeniz gerekirdi sanırım ,bence müdahale iyi olmamış siz çocukmusunuz ki hemen birileri müdahale ediyor?

benim anlamadığım annen kaynana ile niye konuşmuş aranızda halletmeniz gerekirdi sanırım ,bence müdahale iyi olmamış siz çocukmusunuz ki hemen birileri müdahale ediyor?

annem benı cok kötü bi halde gördüğü için üzülüp ağlarken,annesıyle konuşup durumları böyle böyle bunların dıye onun annesınıde haberdar etmek ıstedı.evet haklısınız ailelerın karışması gercekten hoş bir durum degıl,ama işte zaten bız kendı aramızda konusup halledebılseydık ailelere yansımazdı bu olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…