aramızdaki aşk bitti. .

Canım esin seni anlayışla karşılamış bnce sen biraz daha sabret bn sekiz yıllık evliyimmm o kadar gelgitler yasadikki ama şuan çok mutluyum herşeyi bi anda silmek çok kolay bu kadar karamsar olma bnce düzelir inşallah çok mutlu olursunn

cok kafam ağrıyor inanin.

maşallah canim. allah bozmasin. inşallah bende esimi oyle severim.

esim bi donem asiri kıskançlık yapiyordu boyle hastalik derecesinde . o zamanlar cok yipratmisti beni. simdi duzeldi ama olan oldu artik.
Seni anlıyorum canım eşinin yüzüne baktıkça eski günleri hatırlıyosun ve eşine uzak oluyosun iyi düşün yuvayı yıkmak tekrar bir yuva kurmak çok zor. İnşallah bu sorunların çözülür eşinin iyi yönlerini düşün ve gerçekten onu sevmeye çalış.

inşallah canm inşallah.

cok kafam ağrıyor inanin.

E yavrum çok küçükmüşsün sen, eşin de çok küçük. İkiniz de evlilik sorumluluğu alacak, mutlu bir yuva kurmayı becerebilecek olgunlukta değilsiniz ki. Üstelik bir de aileyle yaşıyorsunuz. Çok normal bu hissettiklerin. Çünkü sen evliliği evcilik oyunu sanacak yaştasın henüz. Şu durumda ne tavsiye versek boş. Niye bu kadar acele ettiniz ki evlilik için.

Valla ben bazi arkadaslar gibi uzulmedim size.
Uzuldugum tek kisi var oda esiniz.
Ne hakla adama boyle bir sey yasatiyorsunuz?
Madem akliniz eskideydi nisani atsaydiniz en basindan.
Hemde o kiskanclik donemleri bahane olabilirdi.
Ya su kk kadinlarini anlamiyorum gercekten. Sunu yapan karsi taraf olsaydi adamin ne karakteri kalirdi ne serefi.
Agzina gelen saydirirdi.
Ama kadin bunu yapinca "ay canim cicim, uzuldum vs vs"
Cifte standartin dibine dibine vurun..
E pes valla.

iste beni anlayan kaadiiin. gecmiste yaptıgi hatalar o kiskanclik krizleri falan yzune baktkca onlari goruyorm. kimse istemez bnm gibi olmayi ama napayim unutamiyorum.

dunyalar kadar cok sevdim. aklimca. evlenmek istiyordum zaten dedim ya nisanlaninca bizimkine biseyler oldu kiskanclgi haddini arttrdi ufak tfek hatalar yapmaya basladi. cok gorusemiyorduk . ona bagladm ben. cnki beraberken o gicik adam gidiyor melek geliyordu. ben surekli icime atmisim bastirmisim demekki. evlennce patladm.

arkadaşım sana kim eski sevgilimi unutamadigimi soyledi. duzgun okuyun lutfen. arkadasin biri eski sevglni unutamamis olbilirmisin dedi bende belki olabilir dedim. carpitmayin konuyu lütfen.

Sen sadece sevdiğini sanmışsın. Seven insan ortada doğru düzgün sebep yokken bu hale gelmez. 18-19 yaşında bir insan da evlilik gibi mühim bir konuda doğru karar veremez. Sen de hata yapmışsın.

Şimdi ya aklını başına toplayıp olgun, evli bir kadın gibi evliliğini toparlamaya çalışacaksın ya da ayrılacaksın. Bu şekilde ağlamayla sızlanmayla bir yere varamazsın..

Bu süreçte çocuk falan yapma gözünü seveyim.

sevgi hemen nasıl biter..olmaz öyle şey ya hiç sevmedin yada şuan bunalımdasın sevmediğini sanıyosun..sonuçta kendini sevdirtmeyecek artık ondan nefret edeceğin bişey fln yapmamış sana.

sevmekte isterim ama zamanında sevmişsin bence seviyorsun evlilik yeni diye böylesin yada duygularını anlayamayacak biri misin gerçekten sevmediğini anlamadınmı evlendin?

konu sahibi sen de haklısın.
eski konularına baktım zaten kaynananla oturuyormuşsun. kocan olacak kahvaltının yanında neden içecek yok diye sana bağırıp hakaret edebilecek bir öküz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…