- 16 Haziran 2015
- 52
- 13
- 3
- Konu Sahibi kaymerikaa
-
cok kafam ağrıyor inanin.Ama şu durumda eşimi sevmiyorum, görmek bile istemiyorum diyen sizsiniz. Bu huzursuzluğu, mutsuzluğu kendi kendinize yaratmış olmuyor musunuz? Mutlu olmak emek ister cicim. Öyle sürekli mutsuzum der, birilerinin sizi mutlu etmesini beklerseniz sürekli mutsuz olmaya devam edersiniz.
maşallah canim. allah bozmasin. inşallah bende esimi oyle severim.neden evlendiniz ki insan durduk yere eşinden böyle soğurmu
sence sizin psikolojınız bozulmuş en yakın zamanda aile terapisine başlayın.
8-9 aylık evliyim ve EŞİM BENİM DİĞER YARIM ONSUZ HEP YARIM HİSSEDERİM KENDİMİKİ BENDE NİŞANLILIK DÖNEMİNDE ÇOK BÜYÜK BİR AŞK YAŞAMADIM AMA EVLILIGIMIZDEN SONRA BEN RESMEN KARASEVDA OLDUM
toparlamak istedim tabi ya. insan yedinci aydan bosanmak istermi kocasndan yoksa. esimde bana yardm etmiyor bu konuda. ilgilenmiyor. tamam seviyor ama .kesinlikle toparliya bilirsiniz. Ama bunuda istemek lazim.
toparlamak istedim tabi ya. insan yedinci aydan bosanmak istermi kocasndan yoksa. esimde bana yardm etmiyor bu konuda. ilgilenmiyor. tamam seviyor ama .
evet sogudum. ve ask sevgide bitti.8 sayfa okudum bişey anlamadım? 3. Aydan sonra neler oldu da soğudun, aşk bitti?
Seni anlıyorum canım eşinin yüzüne baktıkça eski günleri hatırlıyosun ve eşine uzak oluyosun iyi düşün yuvayı yıkmak tekrar bir yuva kurmak çok zor. İnşallah bu sorunların çözülür eşinin iyi yönlerini düşün ve gerçekten onu sevmeye çalış.esim bi donem asiri kıskançlık yapiyordu boyle hastalik derecesinde . o zamanlar cok yipratmisti beni. simdi duzeldi ama olan oldu artik.
inşallah canm inşallah.Canım esin seni anlayışla karşılamış bnce sen biraz daha sabret bn sekiz yıllık evliyimmm o kadar gelgitler yasadikki ama şuan çok mutluyum herşeyi bi anda silmek çok kolay bu kadar karamsar olma bnce düzelir inşallah çok mutlu olursunn
olabilir.Siz duygularinizdan tam emin degilsiniz? Ola bilir mi?
cok kafam ağrıyor inanin.
iste beni anlayan kaadiiin. gecmiste yaptıgi hatalar o kiskanclik krizleri falan yzune baktkca onlari goruyorm. kimse istemez bnm gibi olmayi ama napayim unutamiyorum.Seni anlıyorum canım eşinin yüzüne baktıkça eski günleri hatırlıyosun ve eşine uzak oluyosun iyi düşün yuvayı yıkmak tekrar bir yuva kurmak çok zor. İnşallah bu sorunların çözülür eşinin iyi yönlerini düşün ve gerçekten onu sevmeye çalış.
dunyalar kadar cok sevdim. aklimca. evlenmek istiyordum zaten dedim ya nisanlaninca bizimkine biseyler oldu kiskanclgi haddini arttrdi ufak tfek hatalar yapmaya basladi. cok gorusemiyorduk . ona bagladm ben. cnki beraberken o gicik adam gidiyor melek geliyordu. ben surekli icime atmisim bastirmisim demekki. evlennce patladm.E yavrum çok küçükmüşsün sen, eşin de çok küçük. İkiniz de evlilik sorumluluğu alacak, mutlu bir yuva kurmayı becerebilecek olgunlukta değilsiniz ki. Üstelik bir de aileyle yaşıyorsunuz. Çok normal bu hissettiklerin. Çünkü sen evliliği evcilik oyunu sanacak yaştasın henüz. Şu durumda ne tavsiye versek boş. Niye bu kadar acele ettiniz ki evlilik için.
arkadaşım sana kim eski sevgilimi unutamadigimi soyledi. duzgun okuyun lutfen. arkadasin biri eski sevglni unutamamis olbilirmisin dedi bende belki olabilir dedim. carpitmayin konuyu lütfen.Valla ben bazi arkadaslar gibi uzulmedim size.
Uzuldugum tek kisi var oda esiniz.
Ne hakla adama boyle bir sey yasatiyorsunuz?
Madem akliniz eskideydi nisani atsaydiniz en basindan.
Hemde o kiskanclik donemleri bahane olabilirdi.
Ya su kk kadinlarini anlamiyorum gercekten. Sunu yapan karsi taraf olsaydi adamin ne karakteri kalirdi ne serefi.
Agzina gelen saydirirdi.
Ama kadin bunu yapinca "ay canim cicim, uzuldum vs vs"
Cifte standartin dibine dibine vurun..
E pes valla.
maşallah canim. allah bozmasin. inşallah bende esimi oyle severim.
dunyalar kadar cok sevdim. aklimca. evlenmek istiyordum zaten dedim ya nisanlaninca bizimkine biseyler oldu kiskanclgi haddini arttrdi ufak tfek hatalar yapmaya basladi. cok gorusemiyorduk . ona bagladm ben. cnki beraberken o gicik adam gidiyor melek geliyordu. ben surekli icime atmisim bastirmisim demekki. evlennce patladm.
yanilmiyosun. ama bunu fazla aklima getirmemeye çalışıyorm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?