aramızdaki aşk bitti. .

Seveni öperler openi severler demişler... Sizinki o hesap olmuş
Ne kadar anlayışlı bi eşiniz var.
Kavga kiyamet çıkarmamış bu laflarinizin uzerine.
cunki ben durduk yere sogumadm ondan. onun yaptgi hatalar yuzunden boyle oldum.

Bence de geçer sizi seven bir kocanız varken değerini bilin, soğursa hiç kendine getiremessiniz.Ve kadın olarak daha çok etkilenirsiniz.

onun icin hic bisey yapmak istemiyorum. Sadece kendne bsey yapmasndan korktgm icin yannda duruyorm. gönlü olsn diye sarılıyorm. adindan baska hic bi kelimeyle hitap etmiyorum. zamanla gecer mi diyosunuz.

Bu nedemek Allah rızası için sanki siz zorla evlendiniz ?
Madem evlendiniz bu düşüncelerden kurtulun yada ayrılın
Hani derlerya herkes hak ettigi hayatı yaşamıyor sizinkide o misal
Gerçekten evliligi paçavra haline getiren sizin gibi kadınlar!

sana soran olmadi. olumsuz yorum yapacaksn hic yazma. bunada cevap yazma.

sana soran olmadı derken eğer buraya konu açtıysan herkes yazmakta özgür kimsenin avukatlığı yapmam ama olumlu,olumsuz herşeyi açık olmayı öğrenmelisin insanlar sana mesai harcayıp fikir veriyorlar. bence şımarıklığını ilişkinde de bir kenara bırak

benim zaten canim burnumda. buraya da dertlesmek icin yazdim. kotu yorum almak istesem zaten gider anneme soylerdim. bende biliyorum onun dedgni . ama yapacak bseyim olmadgi icn yazdm. biraz anlayis gosterilse daha iyi olur. ayrica bazilarda sirf rencide etmek icin küçük düşürmek icin kotu yorumlar yapiyor. buna baska konulardada şahit oldum. o yuzden tepkim buyuk.

Kaymer, eski konularına bir göz attımda çok gençsin ya...19 yaşında ne evliliği, hadi evleniyorsun 21 yaşında çocukla adam diye evlenilir mi?
Evlilik büyük bir sorumluluk ve üstüne üstelik seninki seni kıracak çok şeyler yapmış. Yok seviyesiz hakaretler, seni ailesi ile bırakıp gece gezmeleri, çalışmak istmemesi..

Eğer bunları aştıysan bir şans ver. Evliliğine renk getirmeye çalış. Mümkünse acil işe de gir.

Hemen pes etme; yaw ergen sayılırsın daha resmen; gemileri yakıp gitme eğiliminde olman bundan. Savaş azıcık. Evlenecek kadar olgun olduğunu düşünüp bu adımı atmışsın, yuvanı yıkmadan önce yapıcı bir çaba sergilemen lazım. En azından bir dönem dene.

buraya açtığın konuda insanları yönlendirme olumsuzları da değerlendir ki çözüme ulaşabilesin..

19 yaşındamıymış konu sahibi..şimdi anlaşıldı

sagolun. deneyecm onerinizi mutlaka.

buraya açtığın konuda insanları yönlendirme olumsuzları da değerlendir ki çözüme ulaşabilesin..
bak canim beni anlamiyosun. buraya derdini yazanlar zaten olayin olumsuz yonlerini biliyordur. bi kacamak yapmak icin nefes almak icin yazıyor buraya. olumsuz yonleri yuzune carpilsin diye degil.

Bu şekilde soğuduysanız mutlaka bir sebebi vardır. O sebebin ne olduğunu düşünüp tespit etmeye çalışın. Çünkü sorunu bilirseniz çözümünü de bulabilirsiniz. Buna ek olarak boşanmaktan önce evliliği kurtarmayı düşünün. Bir evlilik terapistine gitmenizi öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…