- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi meninatriste02
-
bu yorum konuyla ne alaka ben onu anlamadım :44:
bu yorum konuyla ne alaka ben onu anlamadım :44:
Cevabı yukarda neden gitmedikleri...
Ilk basta oyle düşündum ama askerlige karsi degiller.cunku dedigim gini sevgilim askere gidicem demis kimse karsi cikmamis hatta annesi kiz hakli ne bekliyodun demis
Ilk basta oyle düşündum ama askerlige karsi degiller.cunku dedigim gini sevgilim askere gidicem demis kimse karsi cikmamis hatta annesi kiz hakli ne bekliyodun demis
bu korkularında haklısın sonuçta kafan karışık.
etnik köken belirtmeyin demiş bazı arkadaşlarda kızcagızın kafasını karıştıranda bu zaten.
aynı şekilde bende biraz düşünceli olurdum.
diğer kardeşlere ev var , kendisine babasının oturduğu ev ölme eşşeğim ölme ohooo..
yanlış anlaşılmasın fakat ortada kör aşk durumları yok üstelik yeni tanışmışsınız.
bu devirde mantığıda düşüneceksin ileriyide rahat ettirebilecek mi? kültürleri seni memnun edecek mi?
mutsuz , huzursuz olma..
şimdi askere gideceğim dediğinde ve ailede kimse karşı çıkmamış dediğinde
farklı anlaşılıyor,kasıt var gibi duruyor.
normali askere gitmek değil mi zaten,neden karşı çıksınlar?
karşı çıkılacak bir durum mu yani?
bence sen bu konuda çok iyi niyetli olma.bahsetmediği şeyler var diye düşünüyorum.
Sebepsiz yere gitmiyorlarmış yani abla doğru mu anladım?
Sinirlerim zıpladı,yazacağım da elim gitmiyor.
Aşk vatan millet sakaryadan daha möhim bir konu vesselam
Herkes sadece cocukla evlencen aile ile degil diyo ama ben aileden uzak kalma taraftari degilim..aklima estigi zaman kalk annene gdelim abine gdelim diyebilmeyi isterim. Ben ailemden oyle gordum cunku.
Gitmemesi hata tabiki. Bu bayrak altinda yasiyolar bu bayrak icn savasmayi ogrenmeli.
Herkes sadece cocukla evlencen aile ile degil diyo ama ben aileden uzak kalma taraftari degilim..aklima estigi zaman kalk annene gdelim abine gdelim diyebilmeyi isterim. Ben ailemden oyle gordum cunku.
Doğru anladım hayatım kendilerince sebebleri varmış,şehit haberlerini duyunca üzülüyorlar nedense..
Bu konuda en hassas benim,eşim boşunamı 20 yıl askerlik yaptı peki..
20 yasindayim. Aile farkliligini belirtmek icin yazdim.yoksa bende insanlari ayirmam. Yeni tanistigim derken selam verirdim sadece pek yakin degildik. Aşık degilim ama kiyamiycam vazgecmek istemiycegim bi insan.abileri evlenince hep beraber yasamislar snra ayri eve cikmislar aralarinda acik olan yok ama ben bastan konustum kapan diye israr etme dedim kabullendi. Asik olup ezilmektense bana sahip cikcak biri olsn istiyorm hayatimda
Ben ığdırlıyım ama azeriyim o erzurumlu.iste pek doğu kültürüyle büyümedim. Mesela amcamin gelinleri ve kizlari babalariyla ayni sofrada yemek bile gemezler ama bizde oyle bisey yok. Denize bile beraber girerz babamla.
birini kıramıyorsun diye evlilik olmaz. aşık olanlar eziliyor mu bunu da anlamadım seviyorsun bu adamı tamam ne zaman oluştu bu sevgi yeni tanıştık diyorsun. Erzurumluları dadaş bilirim demiş erkek arkadaşınızın kökeni kürt demek ki eğer seviyorsan ve buraya konu açıp fikir soracak kadar evliliği düşünüyorsan onların gelenek göreneklerine uyacaksın ama korkuyorsan hiç bulaşmayacaksın. hepimiz aynı kültüre gelenek göreneklere sahip kişilerle evlenmedik ama onlar bize bizler onlara uyduk seviyorsan bunda korkulacak bişi yok. bence evlilik için daha küçüksün 20 yaş çok erken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?