Aramizdaki farklilik korkutuyor :(

Sondan başa gideyim.
Hala teyze vs vs ne alaka? Onların onayı lazım değil.
İkincisi birlikte yaşar mıyız demiş, sanıyor musunuz konu kapandı:) Yarın bir gün bunu dayatacaklar.
Ayrıca hak benım vs. böyle şeyler olmaz boş hayallere ınanmayın.
Ha ben de Çukurcalıyım bilip konusuyorum.
Biraz zor zamanlar yaşarsınız kapalı kapı ardında ne oldugunu bılemezsınız cunku.

Beni tek düşündüren şey şuan tamam dediği şeyi yarın evlenince yapıp yapmayacağı. Çünkü çevremden tek gördüğüm şey yapılmadığı.... Yani bunu bilerek yola çıkın, yarın birgün hayır annemle oturacağız derse kabul edebilir misiniz bundan emin olun

Ben doğuluyum eşim İç Anadolu’dan. Ben İstanbul’da büyüdüm,eşim her yaz köye gider. Biz de evlendikten sonra eşimin kardeşleri ve eşleriyle her yaz köyde kayınvalidemin yazlık evinde kalmak zorunda kalıyoruz
Ailesine çok düşkündür ve sülalesi aşırı kalabalık. Bayramlar eziyet gibi geliyor bana artık evlilikten sonra. Çok iyi düşün bence kültür farkı,denklik çok çok önemli. Benim eşim 4kardeş eşlerle kayınvalidelerle baya kalabalık oluyor. 6-7 kardeş olanları hiç düşünemiyorum. Aslında keşke evlenmeden önce eş ailesini tanıma imkanımız olsa mümkünse Bir süre aynı evde yaşayıp kayınvalide kayınpederin birbirine davranışlarına ve eşinizin aile içindeki tavırlarına baksanız,evlilik içindeki tavır da aynen öyle oluyor. Şu an size en iyi hâlini gösteriyor. Kimseyi aynı evin içine girmeden tanıyamazsınız

Anne babayla birlikte yaşamayı düşünmek neyin kafası, hala bu devirde bunu nasıl teklif edebiliyorlar anlamış değilim. Ama bunların Kürt olmasıyla ilgisi yok. Bu kafada olan Türk de çok var. Aşık değilseniz evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…