- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
KIS KAN DIMGallerde geziyorum
Tam benim tarzim bir bayram.ablam doktor nöbet tutmuslugum var onla bir bayram ve yılbaşı3 çocuğun bir de başında annen varken nasıl yalnız oluyorsun ve güzelim? Üniversitede yurtta kalırken gidip nöbet tutan arkadaşla beraber hastahane yoğun bakım servisinin nöbetçi hemşire odasında oturduğum olurdu...ustelik sağlık personeli bile değilimben ona can yoldaşı olurdum o bana ...
Vallahi öyleHuzunlenmeyin ya cikin gezin. Valla ben tatile ciktim tek basima. Yalnizlik bir yerde özgürlüktür ya
Sabah bir posta ağladımEvet gideni geleni olmayanlar bayramı diger gunler gibi mi geciriyosunuz umursuyormusunuz huzunleniyormusunuz yoksa yalnızlığı dert etmiyormusunuz
Aynı dertten muzdaribim ,sabah aynı şeyleri söyledim eşime o çalışıyor biz de iki çocuğumla evde pinekliyoruz malesef , sabah geceden geldi akşam üstü erken uyanırsa bizi gezmeye götürecek sözdeYalnızlık derken? Bekarlık mi? Evli ya da aileyle olan geleni gideni olmayan bayram yalnızlığı mi?
Ben ikinci kategorideyim.evliyim bir oğlum var.ailelerimiz başka memleketlerde.esim bayram nedir bilmez ona birşey ifade etmez.ona göre hergün gibi...benim için öyle degil.huzunluyum hem coşkulu olmadigi için hem de 21 aylık oğlumun da bayram deger yargısı olusamayacagi için.bazi şeyler yaşayarak öğreniliyor.bu da öyle birşey.neyse içinizi kiydim özür dilerim .mutlu bayramlar
VicdansizGallerde geziyorum
Bayramlar neden benim icin bir nese heves kaynağı olmadı, olamadı bunun cevabını arıyorum..
Çığ bilem düşse dert etmem bak o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?