Aramızdaki yalnızlar bayramda napıyorsunuz

Evde oturuyorum telefonda güzel bir online oyunum var onu oynuyorum belki akşama doğru dışarı çıkar Kadıköy vs gezerim.

3 çocuğun bir de başında annen varken nasıl yalnız oluyorsun ve güzelim? Üniversitede yurtta kalırken gidip nöbet tutan arkadaşla beraber hastahane yoğun bakım servisinin nöbetçi hemşire odasında oturduğum olurdu...ustelik sağlık personeli bile değilim ben ona can yoldaşı olurdum o bana ...

Tam benim tarzim bir bayram.ablam doktor nöbet tutmuslugum var onla bir bayram ve yılbaşı

Evet gideni geleni olmayanlar bayramı diger gunler gibi mi geciriyosunuz umursuyormusunuz huzunleniyormusunuz yoksa yalnızlığı dert etmiyormusunuz
Sabah bir posta ağladım memlekete gitmediğime çok pişmanım 9 gün tatil bu fırsat kacmamalıydı

Aynı dertten muzdaribim ,sabah aynı şeyleri söyledim eşime o çalışıyor biz de iki çocuğumla evde pinekliyoruz malesef , sabah geceden geldi akşam üstü erken uyanırsa bizi gezmeye götürecek sözde

Oldum olasi bayramlari sevmem. Zaten memleketten de uzaktayiz burda kimimiz kimsemiz yok. Annemle yalnizdik ben evlenmeden once. Simdi esim ve oglumuz var,her bayramda tatile gitmeye calisiyoruz napalim. Bize her gun bayram

Ben evde yalnizim esimi bekliyorum. Geldiginde de beni annesine birakip ise gececek. Hic canim istemiyor evden cikmak. Bir film acip keyif yapmak isterdim.

Bizim de pek akraba yok yalnızız ama farklı şehirlerde oldukları için telefonla arayıp kutlama derdi var bu yüzden de bayramları hiç sevmiyorum yahu görmediğim insanları arayıp konuşmam gerekiyor

13 yıldır gurbette bayram nedir bilmeden yaşıyorum. Alışıyor insan. Sıradan bir gün gibi geçirdik biz. Hatta çocuklara bayram olduğunu hatırlatmayı unutmuşuz sabah :) o kadar sıradan yani. Hafta sonu arkadaşlarla mangal partisi yapıp kendi çapımızda bayramı kutlayacağız. Türkiye ‘deki Sevdiklerime 10 gün sonra kavuşacağım. O günün hayali ile heyecanlanıyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.

Bİzimkilerle kavgalıyım, aynı evde küs küs oturuyorum, bayramlaşmadım da. kimseye de gitmiyorum. gidilecek kimse de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…