Aramızdaki yalnızlar bayramda napıyorsunuz

Aynı dertten muzdaribim ,sabah aynı şeyleri söyledim eşime o çalışıyor biz de iki çocuğumla evde pinekliyoruz malesef , sabah geceden geldi akşam üstü erken uyanırsa bizi gezmeye götürecek sözde

evde pineklemeyin ama---
Fıtr Bayramında cikin, cocuklarinizla bayramin en derin anlamini yasayin.
nerde yasadiginizi bilmiyorum ama ben dün bakim evine ziyarete gitdim ve hediyelerimi dagitdim (yurtdisindayim). benim icin Fitr bayraminin anlami bu- fitre vermek.

siz bir anne olarak cocuklarinizla cok güzel ve anlamli bir bayram gecirebilirsiniz.
esinizin kutlamasina gerek yok.

Fitreyi durumu kötü bir aileye verdik Ramazanda, İstanbul'da yaşıyorum ,eşim erken uyanırsa (sabah işten geldi gececi bu hafta) dışarı çıkaracak bizi

Esimin annesindeyiz .Gelen giden yok .Bebisimi uyuttum.Simdi annemlerin evindeki senligi düşünüyorum. Bir yanim eksik .Yarin gidecegiz ama aile uyelerinden bir kismiyla gorusemeyecegim .20 kisilik kocaman bir ailem var .Kvalidemlerde buruk geçiyor. Kpeder burda degil diye .

Yurtdışındayım, ailemden de uzağım. Bugün şemsiyemi, sandalyemi, küçük müzik sistemimi toparlayıp denize gidecek, hunharca yüzeceğim. Sonra çıkıp plajda müziğimi dinleyeceğim. Pek öyle dramatik bir insan değilim. Keyfime bakarım. Yalnızsam kafamı dinlerim mis gibi.

Belki bana bazıları kızacak ama yine de yazacağım.
Ne güzel gürültü yok. Akraba denen samşmiyetsız Kalabalıklar yok.
Yanlızlık sessizlik huzur.
Müzik dinle film izle.
Sevdiğin bir arkadaşını ara.
Kitap oku.
Sahil varsa orada gez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…