Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Aranan asil yağ damarlarımda mevcut ama..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Cadiyim var mi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
25
3
34
Merhaba çikiloplar.Araştırdığım kadarıyla yanık saçlara hint yağı,çam terebentin yağı ve tatlı badem yağı iyi geliyormuş.Bu 3 yağ bende mevcut ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum hepsini mi karıştırcaz ne kadar kafamızda durucak ve durulucak mıyız?Kaç günde bir yapıcaz?:emir_bebek:

canım göz kararı olacak şekilde (badem yağından 2 tatlı kaşığı hint yağından 1 tatlı kaşığı çam terebentinden 5-6 damla mesela ( bir kaseye koy onu su buharında biraz ısıt sonra problem saç uçlarındaysa kırıklarına sür sonra saçını tepeden topla bekletebildiğin kadar beklet sonrada güzelce yıka kremle işte bu kadar hadi kolay gelsin sana:KK15:

canım göz kararı olacak şekilde (badem yağından 2 tatlı kaşığı hint yağından 1 tatlı kaşığı çam terebentinden 5-6 damla mesela ( bir kaseye koy onu su buharında biraz ısıt sonra problem saç uçlarındaysa kırıklarına sür sonra saçını tepeden topla bekletebildiğin kadar beklet sonrada güzelce yıka kremle işte bu kadar hadi kolay gelsin sana:KK15:
tesekkur ederim :21:bende çam terebentin yağı değilde esansı var farkeder mi?:emir_bebek:

bence fark etmez zaten onu az kullanmak gerekiyor diye biliyorum seninkinde güzel bi koku vermiş olur saç maskeni yapınca buraya sonucunu yaz bakalım hoşuna gidicekmi :KK69:

bence fark etmez zaten onu az kullanmak gerekiyor diye biliyorum seninkinde güzel bi koku vermiş olur saç maskeni yapınca buraya sonucunu yaz bakalım hoşuna gidicekmi :KK69:
olur yazarım.bi kac sey daha sormustum bunu kaç günde bir yapıcaz bide bekletebildiğin kadar beklet dedin ya diyelim 3 saat beklettim saça zarar verir mi?

canım zamanın varsa her banyo öncesi bile yapabilirsin 3saat bekletsen hiçbi zararı olmaz hatta saça daha iyi işler daha çok etkisi olur ben saç maskesi yapıcam zaman en az 4 saat felan bekletiyorum

X