Aranıyoooooorrrr!!! Tabu-Monopoly-Scrabble/BULUNMUŞTUR..

monopoly bulundu....
tabu ve jenga ariyorum hala hadi arkadaslar :)

Merhaba hiç kullanılmamış Scrabble elimde mevcut. Bir de kutusuz çok az oynanmış ve bütün parçaları tamam orjinal jenga, kutusunda fajat bazı kağıtları kaybolmuş olabilir diye düşündüğüm monopoly ve kuklasız tabu mevcut. Sen düşündüklerini söule canım ben de kızıma sorayım hangisini satabieceğimi

merhaba canim monopolyi aldim diger ucu ne ne kadar dersin :) ozelden msjini bekliyorum:)

merhaba canim monopolyi aldim diger ucu ne ne kadar dersin :) ozelden msjini bekliyorum:)

lavanya isimli üyemizi arkadaş listenize eklerseniz mesaj yazabilirsiniz. Bu sebepten dolayı özel mesajınızı gönderemiyoruz.

Uyarısı veriyor site yönetim...Jenga ve scrable için kızım satnayı istemeyebilir diye ona sormam gerekiyor cnm sabah okula giderken görmüyorum ama öğleden sonra sen hala bulamamış olursan tekrar görüşürüz, iyigeceler.

merhaba oyunları arkadas almadıysa hepsi için ne kadar istiyorsunuz ben de ilgileniyorum da

merhaba oyunları arkadas almadıysa hepsi için ne kadar istiyorsunuz ben de ilgileniyorum da

Merhaba cnm, lavanya arkadaşıma söylediğim gibi öncelikle kızımdan okey almalıyım sonra fiyatı konuşuruz diye düşünmüştüm hem o zaman resimletini de eklrim, gece gece dolabında bulamadım. Şayet yarın akşama kadar Lavanya istediği ürünleri bulup almış ise memnuniyetle size yollarım.iyi geceler:)

canım özel mesajda foto ekleyemiyorum... dediğin gibi elimdeki tabunun fotolarını çektim

Peki. Haber bekliyorum sizden

lavanyacım özel mesaj yazmak istiyorum sana fakat hesabın geçici olarak pasif göründüğünden sanırım gönderemiyorum arkadaş olarak eklemem gerektiğini söyleyen uyarı alıyorum pasif olduğun içinde ekleyemiyorum seni:26:

Canim mail adresimu gondermustim sana dun foto atabilirsen cok sevinirim bugun aldin aldim alamadim dahada alamam sehir disina cikicam

Lavanyaa monopoly istedin anlastik seninle. Adres bilgilerini istedim, yazmadin ve hesabin gecici olarak pasif yaziyo neden ki acaba

Lavanya arkadaştan haber gelmedi ben de bebekten dolayı ancak resim çekip paylaşabiliyorum Hepsini alacak olan olursa biraz daha fiyat kırabilirim.

Hasbro Tabu 1000 Yeni Kelime oyunu 55 TL'ya almıştım birkaç kartı kaybolmuş olabilir fakat başkaca bir sorunu yok kartlar tertemiz ve diğer tüm parçaları gibi pırıl pırıl duruyor çok az oynandı ufak bir kum saati var onu da bulacağım piyasada şu an en ucuz 60 TL yarı fiyatına 30 TL olur.

Mattel Scrabble Original yepyenidir sadece bugün resim çekeyim diye kutuyu açarken oğlum çekince iç kısımda azıcık yırtılma oldu bantladım ama belli olmuyor yine de resmini çekip sizinle de paylaşayım dedim onun dışında tüm parçaları pırıl pırıldır hiç oynanmadı 65 TL yerine 35 TL'ya...

Dünyanın en çok oynanan oyunu Haspro Monopoly Emlak Ticareti Oyunu en çok oynadığımız oyun bu yüzden biraz yıprandı, bazı kartlarımız paralarımız veya ufak parçalarımız kaybolmuş olabilir ama hala oynamak için bolca parçası mevcut gayette yeterli merak etmeyin Yarı fiyatından bile ucuza 20 TL

Eklentiler

• $20140305_023253.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Orjinal Haspro Jenga Gerçek Ahşaptan Aile Denge Oyunu 54 adet jenga isimli parçadan oluşan ahşap blok oyunu 2-3 kez oynandı Aşağıda göreceğiniz üzere orjinal hasbro jenga mavi renk kutusu ince olduğu için ikinci kullanımdan sonra kızım hizalayarak tekrar içine yerleştirmeye çalışırken yırtıldı fakat tüm parçaları tam ve sorunsuzdur. Kutusundan çıktığı şekliyle poşette duruyor bazılarının üzerinde sarımtırak minik renkler var; aldığımda kutudan böyle çıkmıştı mağazaya sordum ahşabın kendi özelliğinden dolayı doğal olduğunu söylediler ama hiç bir problemi kokusu vs yok yepyenidir emin olun ve dünyada en çok taklidi yapılan bu oyunu sadece 20 TL'ya kaçırmayın. Sizin için tüm oyunların tek tek yakından da resimlerini çektim, içiniz rahat olsun:)

Son düzenleme:
Sizleri bekliyorlar, nerdesiniz:))) Kutuların böyle durduğuna bakmayın ağırlıkları çok hafif, ister ptt kargoyla ister İst.elden teslim alabilirsiniz:13:

Oyunlar bulunmuştur yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara teşekkür ederim hakkınızı helal edin

Tum oyunlari alacak olan arkadasa 90 TL'ya birakacagim, bos yere ugrasmis olmamak icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…