canım kayseride olacaksın sanırım ameliyatı ama fiyatlar nasıl acaba merak ediyorum..ayıp olmazsa yani.çok mutluyummmmmmmmm. bugün saffet örsle görüştüm. ameliyat için gün aldım. 13.04günüm belli oldu.salı günü ameliyat olacağım.çok mutluyum yaaaaaa.birada korkuyorum.doktor daha önce işlem yapıldığı için bana zor bir amelyiat olack dedi. 1 1.5 saat sürer dedi
6 yıl önce kbb doktoruna deviasyon vardı o yüzden ameliyat olmuştum aynıı zamanda estetik te yapıyordu doktor .benimde burnumun üstü kemikliydi ve önü uzundu onu düzeltirdim . ama ne düzeltme. üstü çökük.ezik kaldı. uzunluk aynı duruyordu. böyle idare ettim ama artık dayanamadım her ayna bakışımda bu burnu görmekten bıktım . deliriyorum . aileme söyledim . destek oldular.
şimdi heyecan ve korku var.
ne olur dua edin . ooooooof salıya da çok var. nasıl geçireceğim günleri.
aaaa birde ben doktoruma sormayı unuttum. tahlili ameliyattan önce yapacak. aynı günün sabahı. bende astım var. bugünlerde arttı biraz nefes problemi yaşıyorum. korkum bu yüzden. ciğer filmi çekilecek yaa. bişey çıkarda ameliyat ertelnirse diye korkuyorum. böyle problem yaşayan oldu mu ? astımı olan varmı *
bana bilgi veririmisiniz ne oluurrrr?
ayyy çok sevindim adına hayırlı uğurlu olur inşallahh
bende o gün tam 1 ayımı dolduruyorum
teşekkürler. valla şimdi duygularım karmakarışık. sende kurtulmuşsun ne güzel inşallah bende 1 .ayımı görürüm ahhhh .
çok mutluyummmmmmmmm. bugün saffet örsle görüştüm. ameliyat için gün aldım. 13.04günüm belli oldu.salı günü ameliyat olacağım.çok mutluyum yaaaaaa.birada korkuyorum.doktor daha önce işlem yapıldığı için bana zor bir amelyiat olack dedi. 1 1.5 saat sürer dedi
6 yıl önce kbb doktoruna deviasyon vardı o yüzden ameliyat olmuştum aynıı zamanda estetik te yapıyordu doktor .benimde burnumun üstü kemikliydi ve önü uzundu onu düzeltirdim . ama ne düzeltme. üstü çökük.ezik kaldı. uzunluk aynı duruyordu. böyle idare ettim ama artık dayanamadım her ayna bakışımda bu burnu görmekten bıktım . deliriyorum . aileme söyledim . destek oldular.
aaaa birde ben doktoruma sormayı unuttum. tahlili ameliyattan önce yapacak. aynı günün sabahı. bende astım var. bugünlerde arttı biraz nefes problemi yaşıyorum. korkum bu yüzden. ciğer filmi çekilecek yaa. bişey çıkarda ameliyat ertelnirse diye korkuyorum. böyle problem yaşayan oldu mu ? astımı olan varmı *
canım ben astım hastasıyım. herhangi bir sorun olmadan ameliyatımı oldum. sen rahat ol.
su.ay cigim oncelikle senin adına cok sevindim! :)simdiden basarilar ve iyi sanslarBelli birsey için beklediginde nedense zaman gecmek bilmiyor gercekten:) sabret cookk az kalmıs:)
canım senin adına çokkkkkkk sevindim.ınşallah dilediğin gibi bir burnuşun olur:))hiçççççç korkma kalbini ferah tut.Bak gör güzel olacak.zaman çokkkkkk çabuk geçiyor.ben de bir zamanlar bu topiklerin başından kalmıyordum.şimdi tam iki buçuk ay oldu atlattım kurtuldum.sen de öyle olacaksın.zaamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın.iyi haberlerini bekliyorum canım:))
çok mutluyummmmmmmmm. bugün saffet örsle görüştüm. ameliyat için gün aldım. 13.04günüm belli oldu.salı günü ameliyat olacağım.çok mutluyum yaaaaaa.birada korkuyorum.doktor daha önce işlem yapıldığı için bana zor bir amelyiat olack dedi. 1 1.5 saat sürer dedi
canim ya ne mutlu sana ins bende bir gun tarih alabilir vede sizlerle paylasabilirim:) nem senin burnun manyak guzel..su.ay guzel haberlerini vede resimlerini bekliyoruz tatlim nemin dedigi gibi findikgillere kariscan hayirlisi:)zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?