Aranizda 6 ay gecmis estetik olan varm

ben bi sene olcak subata ve berbat oldu burnum hic hosuma gitmio zaten bidaha olcam...burun hep tikanio nefes almaya zorlandi eskiden hic sorunum yoktuuu

çok zor kızlar 4 ay oldu iki kaşımın ortası hala kalın incelmedi şiş halaaaaa memnunda değilim zaten hiçç

benim nerdeyse 7 ay olcak, hiç bi değişme yok burnumda, başarılı doktorum açıp bi içine bakıp kapatmış sanırım!! tek değişiklik eskiden dikiş izim yoktu, artık dikiş izim var doktorunuzu iyi seçin derim..

fotoğrafın varsa görebilirmiyim. ben de barış beyle görüşmeye gidicem haftaya. bi de hangi doktora oldun sen ameliyatını.

canım bu arkadaş fotoları kaldırmış tekrar koyarmı bilmiyorum amaburnu çok güzel olmuş ben görmüştüm..doktoru emre ilhan dı...

benimki 5 sene oldu burun cok degisiyor tam kalibini aliyor bir sene sonra ilk senler baya sert kaliyor simdi bes seneme girdim halen burun ucu sert fakat guldugum zaman yada konustugum zaman oyuyor artik ilk sene oynamiyordu sanki alcili gibiydi

benimki 5 sene oldu burun cok degisiyor tam kalibini aliyor bir sene sonra ilk senler baya sert kaliyor simdi bes seneme girdim halen burun ucu sert fakat guldugum zaman yada konustugum zaman oyuyor artik ilk sene oynamiyordu sanki alcili gibiydi

sen kime olmuştun peki ameliyatını.

benim tam 1 yılım doldu ve ben çok pişmanım başta harika bir şekli vardı ama şimdi içinde antibiyotik vermediği için ödemler oluştu ve burun kenarlarım çukurlaştı o doktoru şikayet edeceğim hala ilk günki gibi ağrı çekiyorum üstelik birde ukala hiçbişey olmamış gibi aaaa ben burada batan bir kemik unutmuşum onu tekrar alırız tekrar şekil veririz lokalle demezmi:S allah cezasını versin pratisyenlerin

benim 7 ay oldu sislikler indi ama memnun değilim yüzüme göre hala büyük bir burnum war aileme tekrar ameliyat olcm diyemiyorum (

canım zaman geçtikçe burnundan memnun oluyormusun yoksa olmuyormusun merak ettim valla...daha mı güzelleşiyor yoksa ilk halimi daha güzeldi senin için

evet sertligi azaliyor canim, ben 5 sene oldu ameliyat olali sertlik azaldi baya onceleri gulunce burnun kimildamiyordu simdi kimildiyor fakat burun ucu yinede biraz sert tutunca

"ben ameliyat olalai 4,5 sene oldu... cok asiri bi degisim yok ama tikaniklik cok... her burun ameilyati olanda da bu sorun var diye duyuyorum hep kizlar "

Çok şükür benm 25. günüm ve septum deviasyonu düzeltildi az da olsa estetik te var nefesim gayet iyi,eskisinden de iyi.

"im tam 1 yılım doldu ve ben çok pişmanım başta harika bir şekli vardı ama şimdi içinde antibiyotik vermediği için ödemler oluştu ve burun kenarlarım çukurlaştı o doktoru şikayet edeceğim hala ilk günki gibi ağrı çekiyorum üstelik birde ukala hiçbişey olmamış gibi aaaa ben burada batan bir kemik unutmuşum onu tekrar alırız tekrar şekil veririz lokalle demezmi:S allah cezasını versin pratisyenlerin "

Canım bu ameliyat ciddi bi ameliyat kesinlikle pratisyene olmamalısın. Ben hacettepede doç. dr. aycan uğur kayıkçıoğluna oldum, çok memnunum.

benımde 6 ayım doldu tuğrul marala oldum doğal bi burnum varrrr çokda memnun değilim ama şekil olarak

Sen kime ameiyat oldun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…