- 26 Temmuz 2009
- 123
- 1
- 116
- Konu Sahibi gizem_2009
-
benımde 6 ayım doldu tuğrul marala oldum doğal bi burnum varrrr çokda memnun değilim ama şekil olarak
selam gamzeliyarim burnunun güzel olmasına senin adına sevindim. acaba fotoğrafın varmı görebilirmiyim merak ettim çok. ve doktorun kimdi acaba.bilmiyorumkismilebenim ameliyatimin üstünden tam 3 yil gecti. degisiklik muhtesem. önce ve sonra resimleri görünce bazen inanmiyorum bile. insan özgüven kazaniyo bence ve kendisini daha iyi hissediyor ve begeniyor. ben ameliyattan sonra sunuda fark ettim ve bu cümleyi onayliyorum. insan kendisini begenecekki baskasida begensin, sevecekki baskasida sevsin. bende gercekten öyle oldu. ben kendimi daha rahat hissettikce canim daha cok insan icine cikmak sosyal aktivitelerde bulunmak istedim. cok az farkla degisiyo. yani ilk basta sislik tam inmediginde bence benim burnum daha toplu duruyordu. simdide normal ama benim cildinm ince, siskene cildimin inceligi fark edilmiyordu. hersey normal yani memnunum ben. cok dogalda görünüyo bilmeyenler anlamiyo bile. doktorum cok iyi bir doktor. hatta benim tavsiyemle 4 arkadasim daha ameliyat oldu onlarda cok memnun. herkes acisindan korkuyo ama benim cok sükür hic agrim olmadi.
Aranızda hiç Edirne'de oturan var mı.Edirne'de iki estetikçi var.
Bi Ozan Balık Estetik Plastik Cerrahi Merkezi var.
Bir de MVK Estetik Merkezi Operatör Doktor Medeni Volkan Kıyak var.
Edirne'li varsa bunlarla ilgili bildiklerini paylaşabilir mi? Yoksa illa ki ıstanbul'a mı gitmem gerek...
DR. Ozan Balık artık İstanbulda.Ben kendisine Endoskopik yüz germe ameliyatı oldum.4 işlemi aynı anda yaptı.sonuç muhteşeem.Kesinlikle ozan balık diyorum.Burun estetiğinde de süper.Fiyatları da başarısına göre çok makul.Tavsiye ederim.
benim nerdeyse 7 ay olcak, hiç bi değişme yok burnumda, başarılı doktorum açıp bi içine bakıp kapatmış sanırım!! tek değişiklik eskiden dikiş izim yoktu, artık dikiş izim vardoktorunuzu iyi seçin derim..
of ya buraya yazanlar kım eestetık oldugunu yazabılır mı acaba,ozellıkle ankarada olanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?