- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
ben 2 yıldır kullanıyorum aydır da bırakmaya çalışıyorum ama sürekli kabus görüyorum arkadaşlaryarım yarım içiyorum ama her gün kabuslarla uyanıyorum bktım ( sizde de olmuş muydu?
ben 2 yıldır kullanıyorum aydır da bırakmaya çalışıyorum ama sürekli kabus görüyorum arkadaşlaryarım yarım içiyorum ama her gün kabuslarla uyanıyorum bktım ( sizde de olmuş muydu?
cnm bende kullandım bıraktım. bende öyle şeyle olmadı ama kardeşimde olmuştu. kabus fln görüyordu. geçiyor bir müddet sonra. bırak biraz sabırlı ol. düşünmemeye çalış
peki canım ben bırakıyor gibi içmeye devam edim di mi? yani yarım yarım
bende konu açmıştım yakın zamanda bu durumla ilgili.Doktor kontrolünde bırakmıştım, bıraktıktan 10 gün sora yine salak salak ağlamalar, devamlı duygusal düşünceler, öfke ,sinir had safhada...hep böle kalcam sanmıştım(( şimdi daha iyim. Yani atlatırsın .Hemen normale dönülmüyor.
peki canım ben bırakıyor gibi içmeye devam edim di mi? yani yarım yarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?