Aranızda avukat varmı yada Çekişmeli boşanan ?

gerçekten anlamıyorum ayrı yatılan evlilikte sevgi saygı mı var ki adam boşanmak istemiyor
ayrı yatıyosa o da sevmiyor neyi uzatıyor
şu iki kişinin boşanıp boşanamayacağına anlaşıp anlaşamadığına sevip sevmediğine de başka birinin karar vermesi en illet olduğum şey
sırf bu yüzden evlenmeyebilirim
Eşi Anlaşmalıya ikna olmuyor boşanmam diyor başkada bişey demiyor cevap dilekçeside vermiyor kuzenimin avukatı yok henüz

Cinsel birliktelik yasamadigini kanitlayabilirsr, eşin ona yanasmadigini vs ( bilmiyorum bu nasil kanitlanir) o zaman boşanabilirler. Ama avukat sart, diger arkadaslar da söylemiş zaten. Avukat bulamamaniz ise epey ilginc??

İletişim kurmaya çalıştı belki hakaret eder bişey tutturuz diye. Hiç Cevap yazmıyo sessizleri oynuyo özelden avukatın adını yazarmısınız rica etsem

Bende yardımcı oluyorum bir kaç avukatla görüştürdüm kuzenimi kimisi 10 bin istedi kimisi 3 bine bakarım ama arkadaşının tanıklığıyla olmaz Delil yok kanıt yok nasıl boşanıcaksın Dedi Bu yüzden bulamadık. Mutsuz olduğunu bi insan nasıl kanıtlayabilirki işte biz bunu anlamıyoruz yada eşiyle cinsel hayatı olmadığını? Sonuçda Bunlar ikisinin arasında olan şeyler kim bilebilir

Mahkemede kanıtsız iş olmaz. Tam tersi olduğunu düşünün gayet güzel giden bir evlilikte adamın bir anda sıkılıp boşanmak istediğini, karşı tarafı kusurlu göstermek ve boşanabilmek adına cinsel hayatımız yok diye yalan söylediğini. Bunlar hep ihtimal dahilinde şeyler. Kuzeninizin kanıt bulması şart, mesajlaşmaları delil olarak sayılabilir aslında ama biz ne söylesek boş. Daha fazla geciktirmeden hemen bir avukat tutun kendinize.

Aynen öyle sevmiyorum diyip boşanamıyosun bile Valla onada delil kanıt istiyolar çok tuhaf

Evden gitmeden önce aralarından bu konuyla ilgili mesajlaşma olsaydı o mesajlar kanıt olurdu belki.. simdi eşi niyetini bildiği için mesajlassa dahi istediği cevaplari vermez

İletişim kurmaya çalıştı belki hakaret eder bişey tutturuz diye. Hiç Cevap yazmıyo sessizleri oynuyo özelden avukatın adını yazarmısınız rica etsem
Yanlış yapmış ama evlilik devam ederken bunları yapacaktı yani adam boşanma niyetini anlamadan aynı evin içinde yada konuşurlarken bu konuyu ses kaydı filan gibi.. ses kaydını da hakim kabul eder mı bilmem..özel hayatın.. zimbirtisina giriyo bazen bazen de delil kabul ediliyo enteresan gerçekten.

Pardon size özel den birşey danışabilir miyim

Kuzeninizin eşi şahit getirirse araları iyi diye dava uzar, kuzeniniz birileri şahitlik etmeli mutlaka, biri bile araları iyi dese çok etkiliyor, davada çok uzuyor 3 yıl kadar.

Hakaret, ekonomik kısıtlama, psikolojik baskı bunlarla ilgili şeyler varsa sunsun

Merhaba ben de boşanma asamasindayim.cocuga nafaka konusunda anlaşamıyoruz yoksa 200 TL yazsam imzalicak.Bir avukatla görüştüm çekişmeli olursa nasıl olur diye..20 bin tazminat alırsınız dedi.Olaylar sırasında sadece ikimizdik üst komşular tartışmalara şahit ama şahitlik etmezler.aldatma delilleri de yok.Sac toka prezervatif buldum ama delil niteliğinde değildir diye saklamadim.Ailemden anlattığım kişilerin şahitlik edebileceğini ve tazminat alabileceğimi söyledi.Dogru mudur sizce bu şartlarda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…