- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi gazelegazel
-
Dahiyane bir çözüm buBenim amcam hakimin yanina kulagina gidip soylemis ayri yatiyoruz diye ,hakim tek celsede bosamış,cocugu oldugu halde.
Eşi Anlaşmalıya ikna olmuyor boşanmam diyor başkada bişey demiyor cevap dilekçeside vermiyor kuzenimin avukatı yok henüz
Dahiyane bir çözüm bu
Konu sahibi, en güzeli kuzeniniz hakimin kulağına söylesin
bu nasıl olduBulamadık
İletişim kurmaya çalıştı belki hakaret eder bişey tutturuz diye. Hiç Cevap yazmıyo sessizleri oynuyo özelden avukatın adını yazarmısınız rica etsemAcaba eşine mesaj mı atsa kuzeniniz? Zaten kaç zamandır ayrı yatıp kalkıyoruz evleri ayırdık. Neden boşanmak istemiyorsun gibi? Belki bunları kullanabilir. Tabi karşı taraf uyanıksa cevap da vermez ama bir şansını denese? Avukat değilim, annemle babam çekişmeli boşanma sürecinde. Babamın avukatının bilgilerini özelden verebilirim dilerseniz. Kendisi Ankara'da.
Hemen gönderiyorumİletişim kurmaya çalıştı belki hakaret eder bişey tutturuz diye. Hiç Cevap yazmıyo sessizleri oynuyo özelden avukatın adını yazarmısınız rica etsem
Bende yardımcı oluyorum bir kaç avukatla görüştürdüm kuzenimi kimisi 10 bin istedi kimisi 3 bine bakarım ama arkadaşının tanıklığıyla olmaz Delil yok kanıt yok nasıl boşanıcaksın Dedi Bu yüzden bulamadık. Mutsuz olduğunu bi insan nasıl kanıtlayabilirki işte biz bunu anlamıyoruz yada eşiyle cinsel hayatı olmadığını? Sonuçda Bunlar ikisinin arasında olan şeyler kim bilebilirKoca Ankara’da nasıl avukat bulamadınız orasını hiç anlamadım. İnternetten herhangi bir avukatın adını görüp gitseniz, yolda yürürken ilk gördüğünüz avukat tabelasından içeri girseniz bile olurdu. Kuzeniniz bu kadar boşanmak isterken nasıl hala kendine avukat tutmuyor ki? Yazan avukat arkadaşı tenzih ederek söylüyorum böyle forumdan yazmakla olacak iş değil. Davaya tam anlamıyla hakim bir avukat lazım size
Adam Çok takıntılı ayrılmam diyoAdamın boşanmak istememe sebebi neymiş?
Tanık varmıydı?Benim amcam hakimin yanina kulagina gidip soylemis ayri yatiyoruz diye ,hakim tek celsede bosamış,cocugu oldugu halde.
Kulağına söylemesi dahamı inandırıcı olur yani ?Dahiyane bir çözüm bu
Konu sahibi, en güzeli kuzeniniz hakimin kulağına söylesin
Bende yardımcı oluyorum bir kaç avukatla görüştürdüm kuzenimi kimisi 10 bin istedi kimisi 3 bine bakarım ama arkadaşının tanıklığıyla olmaz Delil yok kanıt yok nasıl boşanıcaksın Dedi Bu yüzden bulamadık. Mutsuz olduğunu bi insan nasıl kanıtlayabilirki işte biz bunu anlamıyoruz yada eşiyle cinsel hayatı olmadığını? Sonuçda Bunlar ikisinin arasında olan şeyler kim bilebilir
Aynen öyle sevmiyorum diyip boşanamıyosun bile Valla onada delil kanıt istiyolar çok tuhafgerçekten anlamıyorum ayrı yatılan evlilikte sevgi saygı mı var ki adam boşanmak istemiyor
ayrı yatıyosa o da sevmiyor neyi uzatıyor
şu iki kişinin boşanıp boşanamayacağına anlaşıp anlaşamadığına sevip sevmediğine de başka birinin karar vermesi en illet olduğum şey
sırf bu yüzden evlenmeyebilirim
Yanlış yapmış ama evlilik devam ederken bunları yapacaktı yani adam boşanma niyetini anlamadan aynı evin içinde yada konuşurlarken bu konuyu ses kaydı filan gibi.. ses kaydını da hakim kabul eder mı bilmem..özel hayatın.. zimbirtisina giriyo bazen bazen de delil kabul ediliyo enteresan gerçekten.İletişim kurmaya çalıştı belki hakaret eder bişey tutturuz diye. Hiç Cevap yazmıyo sessizleri oynuyo özelden avukatın adını yazarmısınız rica etsem
Pardon size özel den birşey danışabilir miyimMerhaba , ben avukatım. Kuzeninizin gittiği avukatlar hukuki durumu anlatmıştır zaten. Boşanma davasında eğer taraflardan biri boşanmak istemiyorsa; boşanmak isteyen taraf, karşı tarafın kusurlu olduğunu ve artık kuzeninizden bu evliliği sürdürmesinin beklenemeyeceğini kanıtlaması lazım. Ayrı yaşamak, boşanma kararı için yeterli değildir. Taraflarından birinin evliliğin fiili olarak bittiğini düşünmesi , mahkemenin boşanma kararı vermesini sağlamaz. Salgın yüzünden duruşmalar ertelendi , davalar uzadı. Benim hem mesleki hem şahsi görüşüm , kuzeniniz eşini bir şekilde anlaşmalı boşanma için ikna etsin. Karşı taraf uzatmak isterse , boşanma kararının kesinleşmesi 3-4 yılı bile bulabilir. Kuzeniniz zaten avukat yardımı alıyordur, avukatına durumu tüm açıklığı ile anlatsın, avukat gerekli işlemleri yapacaktır.
Merhaba ben de boşanma asamasindayim.cocuga nafaka konusunda anlaşamıyoruz yoksa 200 TL yazsam imzalicak.Bir avukatla görüştüm çekişmeli olursa nasıl olur diye..20 bin tazminat alırsınız dedi.Olaylar sırasında sadece ikimizdik üst komşular tartışmalara şahit ama şahitlik etmezler.aldatma delilleri de yok.Sac toka prezervatif buldum ama delil niteliğinde değildir diye saklamadim.Ailemden anlattığım kişilerin şahitlik edebileceğini ve tazminat alabileceğimi söyledi.Dogru mudur sizce bu şartlarda ??Merhaba , ben avukatım. Kuzeninizin gittiği avukatlar hukuki durumu anlatmıştır zaten. Boşanma davasında eğer taraflardan biri boşanmak istemiyorsa; boşanmak isteyen taraf, karşı tarafın kusurlu olduğunu ve artık kuzeninizden bu evliliği sürdürmesinin beklenemeyeceğini kanıtlaması lazım. Ayrı yaşamak, boşanma kararı için yeterli değildir. Taraflarından birinin evliliğin fiili olarak bittiğini düşünmesi , mahkemenin boşanma kararı vermesini sağlamaz. Salgın yüzünden duruşmalar ertelendi , davalar uzadı. Benim hem mesleki hem şahsi görüşüm , kuzeniniz eşini bir şekilde anlaşmalı boşanma için ikna etsin. Karşı taraf uzatmak isterse , boşanma kararının kesinleşmesi 3-4 yılı bile bulabilir. Kuzeniniz zaten avukat yardımı alıyordur, avukatına durumu tüm açıklığı ile anlatsın, avukat gerekli işlemleri yapacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?