• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda avukat varmı yada Çekişmeli boşanan ?

Merhaba ben de boşanma asamasindayim.cocuga nafaka konusunda anlaşamıyoruz yoksa 200 TL yazsam imzalicak.Bir avukatla görüştüm çekişmeli olursa nasıl olur diye..20 bin tazminat alırsınız dedi.Olaylar sırasında sadece ikimizdik üst komşular tartışmalara şahit ama şahitlik etmezler.aldatma delilleri de yok.Sac toka prezervatif buldum ama delil niteliğinde değildir diye saklamadim.Ailemden anlattığım kişilerin şahitlik edebileceğini ve tazminat alabileceğimi söyledi.Dogru mudur sizce bu şartlarda ??
Zina ciddi bir boşanma nedeni , eğer kanıtlanırsa yüksek tazminat rakamları cikiyor. Davanın sonucu hakkında kesin bilgi veremem ama zinaya bir çok şey delil olabilir. Örneğin evli bir kişinin karşı cinsten biriyle uzun saatler konuşması , yazışması( eğer işi ve ya başka bir nedenle konuştukları kanıtlanmassa) Zinaya delil olarak kabul edildiğine dair kararlar var. Ben hiç bir davada kesin konusmam. Başka avukatlarla da danışın , kafanıza en çok uyanla yolunuza devam edin. Nafaka konusu , iki tarafın gelirine ve çocukların ihtiyacına göre değişiyor. Ama 200 -TL çok az bir rakam , bu rakamı kabul etmeyin bence.

Merhaba ben de boşanma asamasindayim.cocuga nafaka konusunda anlaşamıyoruz yoksa 200 TL yazsam imzalicak.Bir avukatla görüştüm çekişmeli olursa nasıl olur diye..20 bin tazminat alırsınız dedi.Olaylar sırasında sadece ikimizdik üst komşular tartışmalara şahit ama şahitlik etmezler.aldatma delilleri de yok.Sac toka prezervatif buldum ama delil niteliğinde değildir diye saklamadim.Ailemden anlattığım kişilerin şahitlik edebileceğini ve tazminat alabileceğimi söyledi.Dogru mudur sizce bu şartlarda ??
Şahit varsa iyi işte

Back
X