Aranızda benim gibi olan var mı

Mecbur kalmak diye bir şeyi anlayamıyorum.Ne gibi bir sebep o tür insanlarla mesafe koymayı engelleyebilir.Yalnız kalmaktan korkuyorum diyin bence bu konuyu çözün önce.Çok fedakarlık iyi bir şey değil.Kendinizi sevdirmek için böyle şeylere girmeyin insanlar bunu hisseder.Her şey dengede olsun.

Bir dönem kaygı duzeyim o kadar yüksekti ki hep kendimi birine muhtaç hissederdim etrafımda yakınlarımda biri beni sevsin isterdim. O hastalık karakterimi böyle yaptı . Biraz aştım tam olarak olmasada . Buraya içimi dökmek istedim

Bir kaybınız olmaz . Ben arkadaş vs hepsinden uzaklaştım kendimi yalnız hissediyorum ama. En azından huzurluyum
Zaten çoğunlukla artık ben de atmıyorum ama bazen oğlum için park anneleri ile sınıftaki velilerle falan arkadaş olmak gerekiyor

Benim komsuluk iliskilerim harika
Bu yuzden tasinmak istemiyorum cok cok yakiniz ama karakterim de buna cok musaittir
Kucuklugumden beri girdigim her ortamda cevre edinmisimdir
Hatta her yeni okula basladigimda annem yalvarirdi bana az arkadas edin diye
İşin özü çevrem cok insan dolu hem de boş degildir saglam dostluklarim vardir.

Gelelim demek istedigime beni rahatsiz eden jnsan tiplerinden biri de sınır koyamayan insandır o tarz kisileri cevremde barindirmam
Yan komsum kardesim gibidir ama asla evine bir gün çat kapı gitmemisimdir o da gelmemistir.
Anneme giderken bile müsait misin diye soran bir insanımdır bana da oyle yapılmasinzan hoşlanırım.

Ikinci bir konu ise bana bir şey yapılmasından cok hoslanmam bunun altında ezilmemek icin cunku daha fazlasını yaparım ve bu beni yorar. Hesap kital islerine girmek istemem asla..
Çevremdekilere ne kadar yapmayın desem de doğum gunumde cok surprizler yaparlar bu beni asiri rahatsiz ediyor cunku kendim de hepsine yapma zorunlulugu hissediyorum.

Allah razi olsun hamile kaldim bebek gibi bakti arkadaslarim bana dogum yaptim evimden yemekler eksik olmadi ama bir taraftan bunun mahcubiyeti olusuyor insanda

Ama mesela iclerinde biri var ki kendini cok sevmeme rağmen surekli bir seyler yapiyor bir seyler yapmayi teklif ediyor artik bunaldim. Mesafe koymak istiyorum
Diyecegim o ki sizin o cok verici haliniz bazen karsi taraftakini yorabilir

Ben mesela hamileyken bana artik tabak gondermeyin, boş gondermeyecegim diye kendimi yirtiyorum dedim sonra dedim bunlarla bas edemiycem boş gondeemeye basladim.
Okul veli arkadaslarim bile hamileyim diye evde ne yapsa cikista bana veriyorlardi (icimden ulan bi sizin tabaginiz eksikti ) diyordum artik

Benim kafa yapım bir araya geldigimizde şen şakrak olalım yeter fazlasını ne ben yapayım ne bana yapsınlar

Kirpi metaforunu bilir misiniz? Çok yakınlaşırsak dikenlerimiz birbirimize batar, çok uzaklaşırsak havanın soğukluğunda tek başımıza donarız. :) O yüzden ideali mesafeli yakınlıktır. Ailede bile bu işler böyle, sınırları olmayan insanlar genelde aile bireyleri ile yüz göz olur vs. Üniversitede fark ettiğim şeylerden biriydi bu konu, insanlar kimle aynı eve çıksa bir sene sonra düşman oluyordu. O yüzden çok sevdiğim iki arkadaşımla hiç aynı eve çıkmayı düşünmedim sırf kaybetmemek için. 30larında bir kadın olarak şu anda hiçbir arkadaşımla her gün iletişime geçmiyorum max haftada 1-2 kez mesajlaşır veya görüşürüm.

fazla fedakarlık kişinin kendı kul hakkına girmesi, seni kırdımı ya bı adım çekeceksın kendını yada yüzüne söyleyeceksın arkadşım benı burda kırdın dıye herkesle mıç mıç olmayın gerek yok 1 tane olsun tam olsun. Herkes dost gıbı görünür ama dost olmaz düşmanını da uzakta aramayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…