Oh ne güzell =))Hiç yok :)
Aslında bazen bunu bende düşünüyorum .Aslinda okb olabilir. Eger duzelemezseniz psikolojik bir tedavi alabilirsiniz..
Benimde okul doneminde baslayan bisey vardi sinavda mavi kitapcik gelirse sinavm rahat kirmzi kitapck gelirse huzursuz geciyodu halada bu renk takntsi dvam ediyo mavi seyler rahatlatici kirmzilar bunaltci gelyoMerhaba arkadaşlar .
Ben yakında 24 yaşına girecek olan bekar ve çalışan bi genç kızım . Benim özellikle son zamanlarda bazı takıntılarım başladı . Başta önemsemedim ama kafam yoruluyor artık düşünmekten . Örnek verecek olursam mesela ben bi gün beyaz kazağımla işe gittim ve o gün moralimi bozacak bişey oldu . Sonra bi daha o kazağı giymiyorum ve giyersemde o gün sürekli kendi kendimi üzüyorum bugün kesin başıma bişeyler gelecek diye.
Mesela diş fırçalamamda bile belli bi süre belirledim ondan az sürede fırçalarsam tekrar fırçalıyorum ikinciye.
Yüzümü 3 kez yıkamazsam yine başıma kötü şeyler gelecek gibi düşünceler .
O gün bitene kadar binbir düşünce geçiyor aklımdan bu yüzden bazen dalgın oluyorum =(
Bu ve buna benzer onlarca düşüncem var artık kafam ağrıyor ve uzaklaşamıyorum bu düşüncelerden .
Belki aranızda bu durumu yaşayıp aşanlar vardır ?
Ugur getrdi gunumu guzel/kotu gecirdi gibi takintilarim yok
Ama saat ve kupe takintiliyim
Merdivenlerden inerken dahi kupe/saat takmadigim aklima gelse doner takarim
Olmadi kupesizmiyim yoldan alir takarim
Kapi agzi cok takmisimdir kupe son anda aklima gelip
Eve gelincede ilk isim hepsini cikarmak olur
Suan bi kulagimda 2 digerinde 1 delik var
1olani 3lemek istiyorum herkes aman kalsin diyoo
:)
SeviyorumHerşey tamamda fakat yok artık küpesiz olduğun için yoldan alıp takmak ne ya
kesinlikle yorucu tatlım ve mutsuzluk nedeniEşyalarımın çoğu kötü bi anım olduysa hiç giyilmeden öylece duruyor :)
Çok yorucu değil mi bu sence de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?