Eşyalarımın çoğu kötü bi anım olduysa hiç giyilmeden öylece duruyor :)eşya konusunda benimde öyle takıntılarım var bir şeye onu giydiğim zamana ilk aldığım zamana göre değerlendirmeler yaparım. o zaman söyle olmuştu vs sonra kokular su koku bana su kötü seyi anımsatıyor moralimi bozuyor var böyle seyler bendede ne yazıkki :S
Ayyy negzel keske sen benim arkadasim olsaydın :))Eşyalarımın çoğu kötü bi anım olduysa hiç giyilmeden öylece duruyor :)
Çok yorucu değil mi bu sence de ?
Hahah neden canım :)Ayyy negzel keske sen benim arkadasim olsaydın :))
Evet stresim var tabiki , hangi çalışan insanda yok ki stres :)bu aralar herkes okb li..stres altındamısınız..
Evet stresim var tabiki , hangi çalışan insanda yok ki stres :)
Bu elimde değil kiHic böyle takintilarim olmadi. Yani kötülüğü ya da iyiligi maddelere yormayin.
Ben insanların dahi bana zarar verebileceğinden şüpheleniyorum bu takıntılar yüzündenTakıntı değil de batıl inanç gibi olmuş seninki. Başıma kötü bir şey gelir falan. Benim de var takıntılarım, herkesin vardır. Ama başıma kötü bir şey gelecek diye düşündüğüm olmadı hiç, garipmiş bu.
Fistanların bana kalırdı :))Hahah neden canım :)
Bu elimde değil ki
Düşünceler kafamdan çıkmıyor .
Benim eşyalarım giyilmese de çok kıymetlidir ki heheh =DFistanların bana kalırdı :))
Baştan öyle düşünüyorum sonra yine başa sarıyor herşey .Mesela söyle yapsanız o zaman. Elbet her kötü sey yasanan günde iyi bir seyler de oluyordur. Aa bu kazagi iyi ki giydim bak iyi bir seyler oldu deseniz mesela? Iyiye yorsaniz kafaniz daha rahat olur..
Baştan öyle düşünüyorum sonra yine başa sarıyor herşey .
İş yerinde de dalgınım bu yüzden
biraz daha zorlamalıyım kendimi sanırım dediğiniz gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?