Aranızda böyle değişik takıntıları olan var mı ?

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Merhaba arkadaşlar .
Ben yakında 24 yaşına girecek olan bekar ve çalışan bi genç kızım . Benim özellikle son zamanlarda bazı takıntılarım başladı . Başta önemsemedim ama kafam yoruluyor artık düşünmekten . Örnek verecek olursam mesela ben bi gün beyaz kazağımla işe gittim ve o gün moralimi bozacak bişey oldu . Sonra bi daha o kazağı giymiyorum ve giyersemde o gün sürekli kendi kendimi üzüyorum bugün kesin başıma bişeyler gelecek diye.
Mesela diş fırçalamamda bile belli bi süre belirledim ondan az sürede fırçalarsam tekrar fırçalıyorum ikinciye.
Yüzümü 3 kez yıkamazsam yine başıma kötü şeyler gelecek gibi düşünceler .
O gün bitene kadar binbir düşünce geçiyor aklımdan bu yüzden bazen dalgın oluyorum =(
Bu ve buna benzer onlarca düşüncem var artık kafam ağrıyor ve uzaklaşamıyorum bu düşüncelerden .
Belki aranızda bu durumu yaşayıp aşanlar vardır ?

eşya konusunda benimde öyle takıntılarım var bir şeye onu giydiğim zamana ilk aldığım zamana göre değerlendirmeler yaparım. o zaman söyle olmuştu vs sonra kokular su koku bana su kötü seyi anımsatıyor moralimi bozuyor var böyle seyler bendede ne yazıkki :S

Eşyalarımın çoğu kötü bi anım olduysa hiç giyilmeden öylece duruyor :)
Çok yorucu değil mi bu sence de ?

Takıntı değil de batıl inanç gibi olmuş seninki. Başıma kötü bir şey gelir falan. Benim de var takıntılarım, herkesin vardır. Ama başıma kötü bir şey gelecek diye düşündüğüm olmadı hiç, garipmiş bu.

Hic böyle takintilarim olmadi. Yani kötülüğü ya da iyiligi maddelere yormayin.

Evet stresim var tabiki , hangi çalışan insanda yok ki stres :)

bazen vücut böyle tuhaf sinyaller veriyor..önemli olan takıntıları beslememeniz..üstüne git derler doktorlar bu durumda:)sacma oldugunu söyleyip zorda olsa tekrar etmemeye calısmanız gerekir..

Ben insanların dahi bana zarar verebileceğinden şüpheleniyorum bu takıntılar yüzünden

Bu elimde değil ki
Düşünceler kafamdan çıkmıyor .

Mesela söyle yapsanız o zaman. Elbet her kötü sey yasanan günde iyi bir seyler de oluyordur. Aa bu kazagi iyi ki giydim bak iyi bir seyler oldu deseniz mesela? Iyiye yorsaniz kafaniz daha rahat olur..

Mesela söyle yapsanız o zaman. Elbet her kötü sey yasanan günde iyi bir seyler de oluyordur. Aa bu kazagi iyi ki giydim bak iyi bir seyler oldu deseniz mesela? Iyiye yorsaniz kafaniz daha rahat olur..
Baştan öyle düşünüyorum sonra yine başa sarıyor herşey .
İş yerinde de dalgınım bu yüzden
biraz daha zorlamalıyım kendimi sanırım dediğiniz gibi .

Baştan öyle düşünüyorum sonra yine başa sarıyor herşey .
İş yerinde de dalgınım bu yüzden
biraz daha zorlamalıyım kendimi sanırım dediğiniz gibi .

Aslinda okb olabilir. Eger duzelemezseniz psikolojik bir tedavi alabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…