- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Geçmiş olsun ben de boşanma arefesindeyim sayılır canım araştırıyorum çekişmeli boşanmalar çok uzuyormuş 4-5 sene kadar yapma bence direk boşan benim ki benden boşanmak istese ben ona para vericem
Geçmiş olsun ben de boşanma arefesindeyim sayılır canım araştırıyorum çekişmeli boşanmalar çok uzuyormuş 4-5 sene kadar yapma bence direk boşan benim ki benden boşanmak istese ben ona para vericem
Güzel bir avukat tutup, guzel bir sahit bulunursa 4-5yil surecegine inanmiyorum. Arkadadimin ablasi darp raponu aldi guzel bir avukat tuttu ve esinin akrabasindan birini sahit gosterdi :) sadece 2.mahkemede bosandi.
3 yılda uzunmus peki neden uzun surdu nasil sonuçlandı?4 5 yıl sürmüyor arkadaşlar dava benimki 3 yıla yakın sürdü. Avukatım rekor süre dedi.
Avukatın çok önemli. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmamalı bencede
Boşandım+velayet+tazminat+nafaka3 yılda uzunmus peki neden uzun surdu nasil sonuçlandı?
Boşandım+velayet+tazminat+nafaka
Tazminatı hatırlamıyorum. Sadece karşı taraf yargıtaya başvurmuştu. Yargıtay tazminatı artırmıştı.Cok soru soruyorum ama darp raporunuz var mıydı. Baska ne vardi elinizde. Tazminat ne kadar verildi.
Tazminatı hatırlamıyorum. Sadece karşı taraf yargıtaya başvurmuştu. Yargıtay tazminatı artırmıştı.
Şiddet değil haketten boşandım ben ve şahitlerim vardı
her dava kendine özgüdür
ona bunu verdi onunki şu kadar sürede bitti diye kendinizi doldurmayın
boşverin
girmişsiniz bir yola
kafanızdan mümkün olduğunca uzaklaştırın
hatta bu tarz davalarda hiçbir şey almamayı hedefleyin boşanayım kar deyin ki gelen tazminat gerçekten sizi tatmin etsin
500000 tl de istenebilir ama o kadar çıkmayacağını herkes bilir ama sonra neden çıkmadı demek yerine çıkan miktara sevinmek daha iyi
Miktar umurumda bile değil aslinda.
Anlasmali bosanip o adamı ödüllendirmek istemiyorum.
Hemde hemen bitsin istiyorum. O yüzden başına gelen var mi diye sordum suresini. Hakim ne kadar surede karar verir acaba.
ama işte yukarıda yazdığım bunun cevabı
öyle bir süre yok
o anki dosyanın durumuna, eşinizin ve sizin yazdıklarınıza, hakimin iş yoğunluğuna, herhangi bir şekilde bu süreçte tayin vs gibi nedenlerle hakim değişip değişmemesine, hakimin kendisinin yahut bir yakının sizin duruşma gününüzde hasta olup olmamasına göre bile değişir bu süre.
bu nedenle kendinizi şartlamayın, kafanızda bir vade koymayın
ben desem ki 2 yılda biter şimdiden kafanıza takarsınız ya da desem ki 2 ayda biter 3 ayda bitmeyince neden bitmedi diye kurarsınız
ama cidden öyle bir süre yok
hatta anlaşmalıda dahi yok
bir tanıdık anlaşmalı boşandı duruşması vs bitti ama eşine tebligat yapılamadan adam vefat etti
yani resmen boşanamadan eşi vefat etti borçlar vs kadına kaldı
nasılsa evlenmeye aceleniz yok
boşverin bitmesin
ne önemi var ki
o dilekçe ile sizin kafanızda bitmiş işte
bundan sonrası formalite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?