Aranızda çekismeli boşanan var mı ?

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Daha once açtığım konuda da belirttiğim gibi daha 6 aylik evliligimde siddet gordugum için darp raporu alıp bosanma davasi açtım.

Önceden bu sehirde yaşıyordum ikimizde memuruz.

Davayi çekişmeli acip yuklu miktarda tazminat talep ettim. Ki bin tl de talep etsem o bin tl yi asla vermez. Vermemek için cirkinlesir.

Memur olmasina rağmen simit in yanına ayran almayan cimri bir adam o tazminat tutarını gorunce uzerime saldiracak iftiralar atacak diye korkuyorum.

Siz nasıl bir surec islediniz yada etrafinizda tanik oldugunuz kadariyla tazminat tutari ne karar verildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun ben de boşanma arefesindeyim sayılır canım araştırıyorum çekişmeli boşanmalar çok uzuyormuş 4-5 sene kadar yapma bence direk boşan benim ki benden boşanmak istese ben ona para vericem

Geçmiş olsun ben de boşanma arefesindeyim sayılır canım araştırıyorum çekişmeli boşanmalar çok uzuyormuş 4-5 sene kadar yapma bence direk boşan benim ki benden boşanmak istese ben ona para vericem

Yasattiklarindan sonra anlasmali boşanmak ödül olur ona.
Ama süreç hakkinda hicbi bilgim yok darp ve hakaret var deliller var buna ragmen uzun surer mi

Güzel bir avukat tutup, guzel bir sahit bulunursa 4-5yil surecegine inanmiyorum. Arkadadimin ablasi darp raponu aldi guzel bir avukat tuttu ve esinin akrabasindan birini sahit gosterdi :) sadece 2.mahkemede bosandi.

4 5 yıl sürmüyor arkadaşlar dava benimki 3 yıla yakın sürdü. Avukatım rekor süre dedi.
Avukatın çok önemli. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmamalı bencede

Güzel bir avukat tutup, guzel bir sahit bulunursa 4-5yil surecegine inanmiyorum. Arkadadimin ablasi darp raponu aldi guzel bir avukat tuttu ve esinin akrabasindan birini sahit gosterdi :) sadece 2.mahkemede bosandi.

Ya ne guzel. Hemen bitmiş. Karşı taraf ne ceza aldi peki

Cok soru soruyorum ama darp raporunuz var mıydı. Baska ne vardi elinizde. Tazminat ne kadar verildi.
Tazminatı hatırlamıyorum. Sadece karşı taraf yargıtaya başvurmuştu. Yargıtay tazminatı artırmıştı.
Şiddet değil haketten boşandım ben ve şahitlerim vardı

her dava kendine özgüdür

ona bunu verdi onunki şu kadar sürede bitti diye kendinizi doldurmayın

boşverin

girmişsiniz bir yola

kafanızdan mümkün olduğunca uzaklaştırın

hatta bu tarz davalarda hiçbir şey almamayı hedefleyin boşanayım kar deyin ki gelen tazminat gerçekten sizi tatmin etsin

500000 tl de istenebilir ama o kadar çıkmayacağını herkes bilir ama sonra neden çıkmadı demek yerine çıkan miktara sevinmek daha iyi

her dava kendine özgüdür

ona bunu verdi onunki şu kadar sürede bitti diye kendinizi doldurmayın

boşverin

girmişsiniz bir yola

kafanızdan mümkün olduğunca uzaklaştırın

hatta bu tarz davalarda hiçbir şey almamayı hedefleyin boşanayım kar deyin ki gelen tazminat gerçekten sizi tatmin etsin

500000 tl de istenebilir ama o kadar çıkmayacağını herkes bilir ama sonra neden çıkmadı demek yerine çıkan miktara sevinmek daha iyi

Miktar umurumda bile değil aslinda.

Anlasmali bosanip o adamı ödüllendirmek istemiyorum.
Hemde hemen bitsin istiyorum. O yüzden başına gelen var mi diye sordum suresini. Hakim ne kadar surede karar verir acaba.

Miktar umurumda bile değil aslinda.

Anlasmali bosanip o adamı ödüllendirmek istemiyorum.
Hemde hemen bitsin istiyorum. O yüzden başına gelen var mi diye sordum suresini. Hakim ne kadar surede karar verir acaba.

ama işte yukarıda yazdığım bunun cevabı

öyle bir süre yok

o anki dosyanın durumuna, eşinizin ve sizin yazdıklarınıza, hakimin iş yoğunluğuna, herhangi bir şekilde bu süreçte tayin vs gibi nedenlerle hakim değişip değişmemesine, hakimin kendisinin yahut bir yakının sizin duruşma gününüzde hasta olup olmamasına göre bile değişir bu süre.

bu nedenle kendinizi şartlamayın, kafanızda bir vade koymayın

ben desem ki 2 yılda biter şimdiden kafanıza takarsınız ya da desem ki 2 ayda biter 3 ayda bitmeyince neden bitmedi diye kurarsınız

ama cidden öyle bir süre yok

hatta anlaşmalıda dahi yok

bir tanıdık anlaşmalı boşandı duruşması vs bitti ama eşine tebligat yapılamadan adam vefat etti

yani resmen boşanamadan eşi vefat etti borçlar vs kadına kaldı

nasılsa evlenmeye aceleniz yok

boşverin bitmesin

ne önemi var ki

o dilekçe ile sizin kafanızda bitmiş işte

bundan sonrası formalite

ama işte yukarıda yazdığım bunun cevabı

öyle bir süre yok

o anki dosyanın durumuna, eşinizin ve sizin yazdıklarınıza, hakimin iş yoğunluğuna, herhangi bir şekilde bu süreçte tayin vs gibi nedenlerle hakim değişip değişmemesine, hakimin kendisinin yahut bir yakının sizin duruşma gününüzde hasta olup olmamasına göre bile değişir bu süre.

bu nedenle kendinizi şartlamayın, kafanızda bir vade koymayın

ben desem ki 2 yılda biter şimdiden kafanıza takarsınız ya da desem ki 2 ayda biter 3 ayda bitmeyince neden bitmedi diye kurarsınız

ama cidden öyle bir süre yok

hatta anlaşmalıda dahi yok

bir tanıdık anlaşmalı boşandı duruşması vs bitti ama eşine tebligat yapılamadan adam vefat etti

yani resmen boşanamadan eşi vefat etti borçlar vs kadına kaldı

nasılsa evlenmeye aceleniz yok

boşverin bitmesin

ne önemi var ki

o dilekçe ile sizin kafanızda bitmiş işte

bundan sonrası formalite

Peki teşekkürler

Back
X