Merhaba bayanlar burda öyle şeyler okuyorum ki benim derdim yanlarında baya önemsiz gözükebilir gözünüze fakat gerçekten beni üzen bir konu bu.Fazla uzatmadan anlatmaya başlayayım.Onu 22 Eylül 1013 tarihinde gördüm ilk kez.Ve tutuldum ona.Belki size abartılı gelebilir bu anlattıklarım ama ona karşı olan hislerimi anlatabilsem eminim ki anlayışla karşılardınız beni.Fakat karşılıksız duygularım.Nerden anladın derseniz kendisine sosyal medya aracığıyla mesaj attım.Hislerimi doğrudan anlatmasamda gayet anlaşır sinyaller gönderdim ona.O ise benim mesajlarıma gayet güzel cevap versede hiç mesaj atmadı bana.Gördüğü yerde yolunu değiştirdi .Şimdi böyle parça parça anlattığım için tam aktaramadım olanları sizlere.Özet geçicek olursak ona karşı derin hisler besliyorum ve bunu ona direk söylemesemde belli ettim ama hislerimin karşılıksız olduğunu o da dolaylı davranışlarıyla belli etti bana.Sizlere sormak istediğim şu sizce oluru yok mu işin? Aranızda hiç ilk duygularına karşılık alamayıp sonradan karşılık alanlarınız var mı?