haklısıınız... ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..O zaman ısrar etmenin anlamı yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısıınız... ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..O zaman ısrar etmenin anlamı yok
inşAllah hayırlısıyle bir gün böyle diyebilirimOyu daha çok kucuksun ama senndur bir sabret karşına ne aşklar ne fırtınalar çıkacak bu birşey değilmiş diceksin
![]()
anlamak değilde kabullenemiyor insan...Yok hayır direk söylemeyi düşünmüyorum çünkü alacağım cevap belli.İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)1001 yıldır tanıyorsun anlamış olman gerekirdişaka bir yana sanırım oluru yok. Yani olsa en azından bir adım atardı. Ama direkt söyleyeceksen de söyledikten sonra başka bir şey yapma. Eğer hala tepki vermiyorsa imkansız gibi bir şey.
![]()
:) haklısınız ...Yani beklenen gelmiyor, geldiğinde de insan başka yerlerde oluyor annem.
iAy bende üniversite sandım liseymiş ben senden büyükmüşüm yahu valla bu yaşta çok olgun bi insan gibi geldin bana tavırların davranısların sözlerin ,çok tatlısın ya
Hoslandıgın cocugu da tebrik ettim ben açıkçası cunkü o yasta ki erkekler çok ergen oluyorlar sevmeseler de önüne gelenle çıkıyorlar ,seninki olgun biriymiş demekki
Valla bence açık açık sor misal ' sendn hoslandıgımı hiç söylemedim ama çok belli ettim bildigini de biliyorum zaten sen benden hoslanıyor musun ' gibi yani sen bul cümleyi ana bu tarz olsun emin ol cevabını bilsen bile içinde ' keşke ' kalmayacak .yıllar sonra belki bi ögreneceksin o da seni seviyormuş ama baska nedenelrden olmamış ( filmlerde olur gibi geliyor sadece ama bi tanıdıgım yasamıstı yadırgamayın beni) yani sonradan pişman olmamak için sor
Bi de olayı biraz daha detaylı anlatır mısın
iAy bende üniversite sandım liseymiş ben senden büyükmüşüm yahu valla bu yaşta çok olgun bi insan gibi geldin bana tavırların davranısların sözlerin ,çok tatlısın ya
Hoslandıgın cocugu da tebrik ettim ben açıkçası cunkü o yasta ki erkekler çok ergen oluyorlar sevmeseler de önüne gelenle çıkıyorlar ,seninki olgun biriymiş demekki
Valla bence açık açık sor misal ' sendn hoslandıgımı hiç söylemedim ama çok belli ettim bildigini de biliyorum zaten sen benden hoslanıyor musun ' gibi yani sen bul cümleyi ana bu tarz olsun emin ol cevabını bilsen bile içinde ' keşke ' kalmayacak .yıllar sonra belki bi ögreneceksin o da seni seviyormuş ama baska nedenelrden olmamış ( filmlerde olur gibi geliyor sadece ama bi tanıdıgım yasamıstı yadırgamayın beni) yani sonradan pişman olmamak için sor
Bi de olayı biraz daha detaylı anlatır mısın
Cnm sordugun soru mumkun aslinda duygular sonradan gelisebiliyor mucadele etmen lagzim
ama daha ne yapabilirim ki o tanımak istemedikten sonra...
Evet hoşlanmıyo gibiyapıyordu uzak duruyordu kız ondan hoslanmıyo zannediyordu yani onların sonu iyi degildi malesef o yüzden diyorum sana söyle diye zaten senin değil bir şey kaybetmezsin en azından icinde kalmazöncelikle iltifatlarınz için teşekkür ederimEvet haklısınız insan bilsede içindeki umut her zaman belki olur diyor biraz daha mücadele etmemi söylüyor ama bu kadar belli etmişken bana istemediğini çevremdeki insanlar bunu yapmamamı istiyor.Yani açık açık anlatmamaı istiyorar.Onlarıda anlıyorum aslında benim daha fazla üzülmemi istemiyorlar.Ama ona olan hislerim derin ve anlamlı.İlk kez birine böyle duygular besledim ve sonu böyle bitsin istemiyorumda..Ay ne kadar güzel olurdu öyle bir şey olsa
Arkadaşınızki de hoslanmıyor gibi mi davranıyormuş??Ve olayı size daha detaylı özelden anlatayım isterseniz?
i