Aranızda duygularına ilk karşılık alamayıp sonra karşılık bulabilen varmı??

1001 yıldır tanıyorsun anlamış olman gerekirdi :KK53: şaka bir yana sanırım oluru yok. Yani olsa en azından bir adım atardı. Ama direkt söyleyeceksen de söyledikten sonra başka bir şey yapma. Eğer hala tepki vermiyorsa imkansız gibi bir şey.:KK9:
anlamak değilde kabullenemiyor insan...Yok hayır direk söylemeyi düşünmüyorum çünkü alacağım cevap belli.İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)

Ay bende üniversite sandım liseymiş ben senden büyükmüşüm yahu valla bu yaşta çok olgun bi insan gibi geldin bana tavırların davranısların sözlerin ,çok tatlısın ya :KK52:
Hoslandıgın cocugu da tebrik ettim ben açıkçası cunkü o yasta ki erkekler çok ergen oluyorlar sevmeseler de önüne gelenle çıkıyorlar ,seninki olgun biriymiş demekki :KK59:
Valla bence açık açık sor misal ' sendn hoslandıgımı hiç söylemedim ama çok belli ettim bildigini de biliyorum zaten sen benden hoslanıyor musun ' gibi yani sen bul cümleyi ana bu tarz olsun emin ol cevabını bilsen bile içinde ' keşke ' kalmayacak .yıllar sonra belki bi ögreneceksin o da seni seviyormuş ama baska nedenelrden olmamış ( filmlerde olur gibi geliyor sadece ama bi tanıdıgım yasamıstı yadırgamayın beni:KK70:) yani sonradan pişman olmamak için sor
Bi de olayı biraz daha detaylı anlatır mısın

öncelikle iltifatlarınz için teşekkür ederim Hoppa Evet haklısınız insan bilsede içindeki umut her zaman belki olur diyor biraz daha mücadele etmemi söylüyor bu kadar belli etmişken bana istemediğini çevremdeki insanlar bunu yapmamamı istiyor.Onlarıda anlıyorum aslında benim daha fazla üzülmemi istemiyorlar.Ama ona olan hislerim derin ve anlamlı.İlk kez birine böyle duygular besledim ve sonu böyle bitsin istemiyorumda..Ay ne kadar güzel olurdu öyle bir şey olsa :KK68:Arkadaşınızki de hoslanmıyor gibi mi davranıyormuş??Ve olayı size daha detaylı özelden anlatayım isterseniz?(bu arada kusura bakmayın geç cevap verdim sınav haftasına girdikde)
Ay bende üniversite sandım liseymiş ben senden büyükmüşüm yahu valla bu yaşta çok olgun bi insan gibi geldin bana tavırların davranısların sözlerin ,çok tatlısın ya :KK52:
Hoslandıgın cocugu da tebrik ettim ben açıkçası cunkü o yasta ki erkekler çok ergen oluyorlar sevmeseler de önüne gelenle çıkıyorlar ,seninki olgun biriymiş demekki :KK59:
Valla bence açık açık sor misal ' sendn hoslandıgımı hiç söylemedim ama çok belli ettim bildigini de biliyorum zaten sen benden hoslanıyor musun ' gibi yani sen bul cümleyi ana bu tarz olsun emin ol cevabını bilsen bile içinde ' keşke ' kalmayacak .yıllar sonra belki bi ögreneceksin o da seni seviyormuş ama baska nedenelrden olmamış ( filmlerde olur gibi geliyor sadece ama bi tanıdıgım yasamıstı yadırgamayın beni:KK70:) yani sonradan pişman olmamak için sor
i

öncelikle iltifatlarınz için teşekkür ederim Hoppa Evet haklısınız insan bilsede içindeki umut her zaman belki olur diyor biraz daha mücadele etmemi söylüyor ama bu kadar belli etmişken bana istemediğini çevremdeki insanlar bunu yapmamamı istiyor.Yani açık açık anlatmamaı istiyorar.Onlarıda anlıyorum aslında benim daha fazla üzülmemi istemiyorlar.Ama ona olan hislerim derin ve anlamlı.İlk kez birine böyle duygular besledim ve sonu böyle bitsin istemiyorumda..Ay ne kadar güzel olurdu öyle bir şey olsa :KK68:Arkadaşınızki de hoslanmıyor gibi mi davranıyormuş??Ve olayı size daha detaylı özelden anlatayım isterseniz?
i

öncelikle iltifatlarınz için teşekkür ederim Hoppa Evet haklısınız insan bilsede içindeki umut her zaman belki olur diyor biraz daha mücadele etmemi söylüyor ama bu kadar belli etmişken bana istemediğini çevremdeki insanlar bunu yapmamamı istiyor.Yani açık açık anlatmamaı istiyorar.Onlarıda anlıyorum aslında benim daha fazla üzülmemi istemiyorlar.Ama ona olan hislerim derin ve anlamlı.İlk kez birine böyle duygular besledim ve sonu böyle bitsin istemiyorumda..Ay ne kadar güzel olurdu öyle bir şey olsa :KK68:Arkadaşınızki de hoslanmıyor gibi mi davranıyormuş??Ve olayı size daha detaylı özelden anlatayım isterseniz?

i
Evet hoşlanmıyo gibiyapıyordu uzak duruyordu kız ondan hoslanmıyo zannediyordu yani onların sonu iyi degildi malesef o yüzden diyorum sana söyle diye zaten senin değil bir şey kaybetmezsin en azından icinde kalmaz
Tamam canım özelden konusalım

Back
X