- 20 Ağustos 2025
- 113
- 134
- 18
- Konu Sahibi hicmimar90
-
"Dünya ya çapalanmamız için bizi ayakta tutan şeyler" ne güzel sözHayatınızı anlattığınız kısım, dünyaya çapalanmamız için bizi ayakta tutan şeyler aslında. Yani onlar olmasa tesiri çok ağır olan bu dünya okulunda yaşamamız iyice zor hale gelirdi.
Sizin sorularınızla ilgili olarak aslında bilmeniz gereken tek şey, dünyaya gelme nedenimiz. Onu bildiğiniz anda neyi neden yaşadığınızı ve umutsuzluk, şans gibi kavramların aslında olmadığını da anlarsınız. Yani bizler yemek yemek uyumak işe gitmek üremek için dünyaya gelmediğimiz kesin ve net.
Bu derya deniz konu buralara sığamaz. Siz en iyisi Tarık Arıkdal, Erhan Kolbaşı YouTube de bol bol videoları var. Sistemi öğrendikten sonra bütün sorularınıza cevap bulmakla kalmayacak, neyi neden yaşadığınızı niye endişe etmemeniz gerektiğini ve daha bir çok şey. Çok iyi anlayacaksınız.
Ayrıca Ergün Arıkdal’ın müthiş ötesi kitapları var. Herkes okusa dünyada cenneti yaşardık. Çok uzadı ama hala yazacaklarım var aslında :)
Konu sahibinin bende enerjinizi çok sevdim. Bence de bu enerjiye ve ışığa sahip olan insan kolay kolay yalnız kalmaz. Yalnızlıktan korkup kendi ışığınızdan çok daha altta olan birilerine fark etmeden şans vermeyin lütfen. Genelde akıllı, zeki, vizyonları daha geniş olan insanlar hem arkadaş, hem eş, sevgili bulmakta daha çok zorlanırlar ama kendilerinden daha aşağıdaki insanlarla da yapmak daha da zor olur onlar için. O yüzden sabırlı olun ve İnşallah doğru kişiyi doğru zamanda bulun dilegimleBana pozitif ve sevecen biri gibi geldiniz. Enerjik kalıp sporla kendinizi desteklerseniz neden çocuk sahibi olamayasınız ki? İçinizi ferah tutun. Sizin gibi bir kadının boşta kalacağını sanmıyorum. Ayrıca şu da var, eş çocuk bunlar güzel değerli şeyler evet ama sizi tamamlayamazlar çünkü siz zaten bir bütünsünüz.
Yakın zamanda annemle konuştum, kendisi olgun ve bilinci yüksek biridir. Çocukları kendi hayatlarını kurunca seyahate ve öz-gelişime yöneldi. Bana şunu dedi: "Sizleri dünyaya getirip büyütürken hayatım o kadarmış gibi geliyordu, sizlerle ilgilenip sonsuza kadar anneniz olacağımı sanıyordum. Sürekli bana ihtiyaç duyulacağını sanıyordum, şimdi sizleri yetişkin olarak görmek beni duygulandırsa da bazen o küçücük halinizi hatırlıyorum... Öte yandan şimdi üstümde sorumluluklar olmadığı için kendimi tekrar gençliğimdeki gibi hissediyorum. Yürüyüşe çıktığımda doğayla ilgilendiğimde sanki bu dünya, bu evren benim alanımmış da ben tekrar küçük bir kızmışım gibi hissediyorum" demişti. Bence yaşlanmak ve bekarlık konuları konusunda ilham alınacak bir görüş bu.
Hayatınızı anlattığınız kısım, dünyaya çapalanmamız için bizi ayakta tutan şeyler aslında. Yani onlar olmasa tesiri çok ağır olan bu dünya okulunda yaşamamız iyice zor hale gelirdi.
Sizin sorularınızla ilgili olarak aslında bilmeniz gereken tek şey, dünyaya gelme nedenimiz. Onu bildiğiniz anda neyi neden yaşadığınızı ve umutsuzluk, şans gibi kavramların aslında olmadığını da anlarsınız. Yani bizler yemek yemek uyumak işe gitmek üremek için dünyaya gelmediğimiz kesin ve net.
Bu derya deniz konu buralara sığamaz. Siz en iyisi Tarık Arıkdal, Erhan Kolbaşı YouTube de bol bol videoları var. Sistemi öğrendikten sonra bütün sorularınıza cevap bulmakla kalmayacak, neyi neden yaşadığınızı niye endişe etmemeniz gerektiğini ve daha bir çok şey. Çok iyi anlayacaksınız.
Ayrıca Ergün Arıkdal’ın müthiş ötesi kitapları var. Herkes okusa dünyada cenneti yaşardık. Çok uzadı ama hala yazacaklarım var aslında :)
Sizin vizyondaki kadın yalnız kalmaz. Yumurtalarınızı dondurun. İnsanlara şans vermeye devam edin. Sevmek sevilmek istemeniz gayet doğal. Önceki kötüydü şimdiki iyi olur. Kısmetin yaşla alakası yok. Bulamayan 25 yaşında da bulamıyor.
Sizin vizyondaki kadın yalnız kalmaz
Bana pozitif ve sevecen biri gibi geldiniz
Yakın zamanda annemle konuştum, kendisi olgun ve bilinci yüksek biridir. Çocukları kendi hayatlarını kurunca seyahate ve öz-gelişime yöneldi. Bana şunu dedi: "Sizleri dünyaya getirip büyütürken hayatım o kadarmış gibi geliyordu, sizlerle ilgilenip sonsuza kadar anneniz olacağımı sanıyordum. Sürekli bana ihtiyaç duyulacağını sanıyordum, şimdi sizleri yetişkin olarak görmek beni duygulandırsa da bazen o küçücük halinizi hatırlıyorum... Öte yandan şimdi üstümde sorumluluklar olmadığı için kendimi tekrar gençliğimdeki gibi hissediyorum. Yürüyüşe çıktığımda doğayla ilgilendiğimde sanki bu dünya, bu evren benim alanımmış da ben tekrar küçük bir kızmışım gibi hissediyorum" demişti. Bence yaşlanmak ve bekarlık konuları konusunda ilham alınacak bir görüş bu.
Tam tersi şuurunuz genişler. Dar bakış açısı yüzünden oluyor bunlar hep.çok ince anlatmışsınız teşekkür ederim.
oraya girersem kalan ufacık beynimi de kaybederim diye düşünüyorum
çok maaliyetliymiş ya araştırdım da 300k sadece başlangıç tedavi süreci var. hormonlar vs.Yunurta dondurma
Yani tak bitince çoluğu çocuğu kocayi bırakıp gidiyoruz zaten .
Konu sahibinin bende enerjinizi çok sevdim. Bence de bu enerjiye ve ışığa sahip olan insan kolay kolay yalnız kalmaz. Yalnızlıktan korkup kendi ışığınızdan çok daha altta olan birilerine fark etmeden şans vermeyin lütfen. Genelde akıllı, zeki, vizyonları daha geniş olan insanlar hem arkadaş, hem eş, sevgili bulmakta daha çok zorlanırlar ama kendilerinden daha aşağıdaki insanlarla da yapmak daha da zor olur onlar için. O yüzden sabırlı olun ve İnşallah doğru kişiyi doğru zamanda bulun dilegimle
Bı sonraki anımız bilinmez istediğiniz gibi olmasını dileyelim genede her anın keyfini çıkarmaya bakın siz.Her an herşey değişebilir inşallah istediğiniz hayırlı değişiklik sizi bulsunçok maaliyetliymiş ya araştırdım da 300k sadece başlangıç tedavi süreci var. hormonlar vs.
işte tam olarak istediğim bunun olmayacağı huzurlu bir aile kurmak
hepimizin hayali biliyorum. kimse sevmeden evlenmiyor ya da çoğunluk diyeyim :)
ama en azından bi umudun olsaydı be kızım diyorum işte kendime hep
Arttırıyorum koca olmadan da sadece bir çocuk ile de aile olabilirsinçocuk olmadan da aile olabilirsiniz
işte yaşam sevincini korumak, ne olursa olsun buradayım demek biraz hayata rağmen burnunun dikine gitmeye devam etmek çok önemli.bunu siz dijitalden bu kadar anlarken bu adamlar neden anlamıyor Ya Rab adhahshahah
bu inanılmaz kıymetli bir yorum ya bu arada ❤❤ gerçekten ruh ve enerji çok önemli.
artık toplum baskısı mıdır çıktığım ilişkinin tükenmişliği midir nedir 68 yaşındayım sanki
Şu an tam da böyle bir şeyle mücadele ediyorum. Sizinki küllenmek üzereymiş ne kadar güzel benimki hala kor gibi canımı yakıyor. 6 aydır toparlayamadım. O anki ruh halimle devam edemedim ben ayrıldım bu pişmanlık bitiriyor beni. İnançlı biriyim hayırlısı değilmiş diyorum ikna edemiyorum kendimi.kızlaaarr günaydınn
belki beni hatırlayan vardır. b*ktan bir ilişkiden çıkıp toparlanma sürecindeydim. ya da hala sürecindeyim bilemiyorum.
eski ilişkime baktığımda artık içim küllenmek üzere. çok az kaldı hissediyorum.
ama asıl sıkıntı yaşadığım taraf şu ki ;
spora gidiyorum
köpeğimle zaman geçiriyorum
babamı kaybettiğim için annem ve kardeşimle aktiviteler yapıyorum.
tabiri caizse kendimi işime verdim köpek gibi çalışıp prensesler gibi yiyorum
kendime bakıyorum
yapmadığım kadar makyaj yapıp kıyafetlerimi daha özenli seçiyorum
senede 1 kuaföre sadece saç kestirmek için giden ben her hafta kuafördeyim
enerjimi hiç negatife çevirmemeye çalışıyorum
sahile inip tek başıma kitap okuyorum
ammaaaaaaaaaaaaaaa gelin görün ki;
müthiş bir umutsuzluk
korkunç bir mutsuzluk
iğrenç bir gelecek kaygısı sardı 4 bir yanımı
37 yaşından sonra aşkı nasıl bulacağım
arkadaşlarım azaldı sanki daha fazla yanlız hissediyorum. çünkü hepsi evli ya da ilişkileri var.
bu yaştan sonra birini bul güven ona alış
hadi buldun yine bir zaman kaybı mı olacak
bir kişiyle daha zaman mı harcayacağım
bir yuvam bir çocuğum olmayacak mı ( çünkü gerçekten bunun hasretini çok çekiyorum. anne olmak istiyorum)
yalnızlığın tadını çıkar diyenler olacak. ama ben bunu sevmiyorum. hep bir aile özlemi çekiyorum.
hikayeme benzer bir hayat yaşayan varmı ?
ya da daha ne yapabilirim?
ya da moral verebilecek olan ?
şimdiden teşekkürler.
Size söyleyeceğim şey şu; aşkı bulmanız şart mi? Kendinize aşık olun. İlla bi erkek olması gerekmiyor hayatınızda hazır eski sevgiliyi gömmüşken unutmaya başlamışken? Zahmetli bi yoldan geçmişsiniz geçiyorsunuz boşverin bunları ya. Keyfinize bakınkızlaaarr günaydınn
belki beni hatırlayan vardır. b*ktan bir ilişkiden çıkıp toparlanma sürecindeydim. ya da hala sürecindeyim bilemiyorum.
eski ilişkime baktığımda artık içim küllenmek üzere. çok az kaldı hissediyorum.
ama asıl sıkıntı yaşadığım taraf şu ki ;
spora gidiyorum
köpeğimle zaman geçiriyorum
babamı kaybettiğim için annem ve kardeşimle aktiviteler yapıyorum.
tabiri caizse kendimi işime verdim köpek gibi çalışıp prensesler gibi yiyorum
kendime bakıyorum
yapmadığım kadar makyaj yapıp kıyafetlerimi daha özenli seçiyorum
senede 1 kuaföre sadece saç kestirmek için giden ben her hafta kuafördeyim
enerjimi hiç negatife çevirmemeye çalışıyorum
sahile inip tek başıma kitap okuyorum
ammaaaaaaaaaaaaaaa gelin görün ki;
müthiş bir umutsuzluk
korkunç bir mutsuzluk
iğrenç bir gelecek kaygısı sardı 4 bir yanımı
37 yaşından sonra aşkı nasıl bulacağım
arkadaşlarım azaldı sanki daha fazla yanlız hissediyorum. çünkü hepsi evli ya da ilişkileri var.
bu yaştan sonra birini bul güven ona alış
hadi buldun yine bir zaman kaybı mı olacak
bir kişiyle daha zaman mı harcayacağım
bir yuvam bir çocuğum olmayacak mı ( çünkü gerçekten bunun hasretini çok çekiyorum. anne olmak istiyorum)
yalnızlığın tadını çıkar diyenler olacak. ama ben bunu sevmiyorum. hep bir aile özlemi çekiyorum.
hikayeme benzer bir hayat yaşayan varmı ?
ya da daha ne yapabilirim?
ya da moral verebilecek olan ?
şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?