Merhaba arkadaşlar benim eşimde FMF hastası M6801 gen sonucu.Günde üç adet kolşisin kullanıyor.İçinizde eşi FMF olupta çocuk sahibi olan varmı? Çocukta çıkma olasılığı nedir?Deneyim ve bilgilerinizi benimlede paylaşırsanız çok sevinirim...Hepinize şimdiden teşekkürler.a.s.
MERHABA Denizyıldızı ben doktorumun dediğini diyorum bana hamile kalmadan 1 ay önce kullanmayı bırakmamı söyledi.Denedim ama olmadı.Ağrılarıma dayanamadım.a.s. sana teşekkür ederim yine mesajını beklerim:teselli:
arkadaşlar aynı sorun bende de var ilaçlar bana yararlı olmadığı için özel bitkisel beslenme destek ürünleri kullanıyorum. kendimi o zaman iyi hissediyorum.
kızlar bakın size taze haber vereyim annemin astımı var ama geçenlerde bir astım krizi geçirdi 10 gün gogus hastanesinde yattık (bende bakıcı olarak)sonra annemin kanının çok düşük olduğunu söylediler ve üniversite hastanesine sevk ettiler çeşitli tahliller tetkikler sonucu demir eksiklilğe bağlı kansızlık teşhisi koydular,o pekmezler kurutulmuş yiyeceklerin hiçbir önemi yokmuş hocamız öyle söyledi kilo aldırmaktan başka,şimdi evimizde ilacını kullanıyor.işallah gececek.astımı tetiklermiş kansızlık DUA edin işallah düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?