Aranızda fotoğraftaki insanı tanıyan var mı çok önemli lütfen !!!

hahaha kk hafiyeleri iş basında ben de facebooktan baktım uykum yok oyalanıcak sey arıyodum hazır :) aman bakmazz olaydım bi kere bu isim gercek değil isimle arama. muhtemelen orijinal cocugun fotografları facebooktan calınarak oluşturulmuş fake hesap, ya da çocuk takma isimle üye olmuş. o isimde bi tane gerçek profil yok hele bi tanesi bi ton erkek resmi koymuş ve içlerinden biri benim okuldan arkadasım araya da bi güzel pipi resmi sıkıştırmış sağolsun gece gece abdestim kaçtı

Ben bulamayacgım galiba bütün b erke efelere baktım yok yoook galiba gerçek ismi bu değil söyledğiniz gibi :)

araplarla ne alakası var yahu suidi arabistan falan :/ magazilerde çıkmış kıvancın fotolarıyla plakasıyla ne yapabilirimki çooook teeeşekkür ederim sana bu arada

rica ederim canım ama ben de tam onu soracaktım arap sitesi ne alaka? kıvanc tatlıtugu andırıyo arapların da kıvanc sevgisi malum. bilemiyorum resimler elden ele dolaşmış gibi ya da arkadaş benzerliği dünya capında değerlendirmek istemiş:)) plakadan kimlik sorgulama filan olabilir belki o konularda bilgim yok

plakadan isim sorgulama yapmak çok zordur o bilgiyi herkese vericeklerini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…