• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortopedi Aranızda freıgberg hastası olan var mı?

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
35
selam kızlar 5 senedır freıgberg hastasıyım ıkı defa amelıyat oldum ama ıyılesmedı
cok da acı cekıyorum aramızda bu hastalıktan muzdarıp olan varsa
nasıl tedavı gordugunu sonunda ıyılesıp ıyılesmedıgını neler yaptıgını paylasabılır mı yorumlarınızı beklıyorum :(((

kızlar hıcmı duymadınız bu hastalıgı ya bı benı mı buldu yanı :(

26 kısı okumus ama kımse cevap vermemıs :(

böyle bir hastalığın oldukça fazla ağrı yaptığını duymuştum sadece tabii bu tarz hastalıklarda doktorda önemli geçmiş olsun .

ne cektıgımı bır ben bırde allah bılıyo valla canım cvp verdıgın ıcın tesekkur ederım :16:

bu kız cocuklarında gorulen bı hastalık genellıkle sag ayakta 2 yada 3 eklemınde oluyor
eklem yerındekı kemık curuyor agrı yapıyor
bundan 5 sene once bn bı amelıyat olmustum kemıgı temızlemıslerdı fakat yıne curudu
bu sene subatta yıne amelıyat oldum bu sefer demır taktılar ayagımın ustunde koca demırle gezdım ıkı ay
eklemlerın arasını acık tutuyordu kemık kendını yenılesın ıcı ken dolsun dıye
demır hergun cevırıyordum eklemler uzaklasıyordu bırbırınden cok agrılıydı gercekten :(
ne yazıkkı yıne gecmedı agrı yapmaya devam edıyor bu cok gorulen bı hastalık degıl o yuzden kımse cvp yazmıyor sanırım :((((

geçmiş olsun.allah yar ve yardımcın olsun.senin için dua edeceğim arkadaşım:(. inş derdine deva bişey olur

bu kız cocuklarında gorulen bı hastalık genellıkle sag ayakta 2 yada 3 eklemınde oluyor
eklem yerındekı kemık curuyor agrı yapıyor
bundan 5 sene once bn bı amelıyat olmustum kemıgı temızlemıslerdı fakat yıne curudu
bu sene subatta yıne amelıyat oldum bu sefer demır taktılar ayagımın ustunde koca demırle gezdım ıkı ay
eklemlerın arasını acık tutuyordu kemık kendını yenılesın ıcı ken dolsun dıye
demır hergun cevırıyordum eklemler uzaklasıyordu bırbırınden cok agrılıydı gercekten :(
ne yazıkkı yıne gecmedı agrı yapmaya devam edıyor bu cok gorulen bı hastalık degıl o yuzden kımse cvp yazmıyor sanırım :((((

aman cnm ne kötymş o öyle umarım en kısa zamanda iyileşirsin.Bide ayak yani çok zor

geçmiş olsun.allah yar ve yardımcın olsun.senin için dua edeceğim arkadaşım:(. inş derdine deva bişey olur

cok tesekkur ederımm cok mutlu ettın benı :) inş gecer ama gecmıyor napalım cekecek varmıs demekkı

aman cnm ne kötymş o öyle umarım en kısa zamanda iyileşirsin.Bide ayak yani çok zor

amın cnm inşallah...evet canım ayak cok zor gercekten araba kullanırken bıle etkılıyor benı

Canım çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin inşallah.
Bu arada ben bu hastalığı az buz duydum. Avasküler nevroz durumu kemiğin ölümüne neden oluyordu sanırım. Ama
bildiğim farklı evrelerine göre tedavi süreci de farklılık gösteriyor. Bir de son zamanlarda tarak kemiğinin sağlam kısmını
ekleme yönlendirerek tedavi uyguluyorlar...

Ayak sağlığı çok önemli. Senin özel ayakkabılar giymen gerek ayrıca. Allah yardımcın olsun...

öncelıkle tesekkur ederım canım ... evet canım farklılık gosterıyor ılk amelıyatımda curuyen kemıgı temızleyıp aldılar ıkıncı amelıyatta demır taktıla ayagıma 2 ay eklemlerın arasının aralıklı olması kan gıtmesı ıcın

ya Ozge cim gecmis olsun.hic bilmiyodum boyle bi rahatsizligin oldugunu:50:.Alah acil sifalar versin tatlim

ayagımdakı rahatsızlıga alıstımda gonlumdekıne nasıl alısıcam bılmıyorum:43:...tesekkur ederım canım

Back
X