İngilizce seviyeni yazmamışsın ya da yazdın ben göremedim.. Ama sana A.J. Hoge un setini tavsiye edebilirim, bir çok arkadaşım bu şekilde öğrendi ingilizceyi.. Ama tabi onu anlayabilmen için belirli bir seviyede biliyor olman gerek.. Bunun yanında bazı eğitim kurumlarının yurtdışından arayarak konuştukları programları var.. internetten telefon üzerinden ingilizce yazarsan bulursun büyük ihtimalle.. ama en en iyi öğrenme metodu kesinlikle yurtdışına çıkmak.. bunun dışında sürekli ingilizce yayınlar dinle.. dinlemek öğrenmenin en büyük aşamasını oluşturuyor..
ilk mesajımda bir eleştiri olduğunu düşünüyorsanız okuduğunuzu anlama probleminiz olduğunu düşünürüm ki lise mezunu biri için sıkıntılı bir durum.
mümkünse dikkat edin okuduklarınıza komik duruma düşmeyin. şu an vaktim olsa tek tek cümle cümle açıklardım merak etmeyin zira işim bu
selametle.
mümkünse dikkat edin laflarınıza :) tanımadığınız insanları eleştirmeyin. :)
Siz buradakilere laflarınıza dikkat edin diyeceğinize derdinizi doğru düzgün anlatmayı öğrenin meşgul etmek?? pardon benim derdim yok ondan yazdım.
ingilizce öğretmenliğine hazırlanıyorum grammerim iyi fakat sözlere nereden başlasam bilemiyorum.bi yandanda atanmayı bekliyorum. derdim buydu. teşekkür ederim.
yazıyorsunuz atanmak diyorsunuz ne bilelim hemşire olduğunuzu öğretmenlik ve atanmak deyince birçok kişi öğretmen olduğunuzu düşünmüş olabilir. anlamsız bir cümle kurmuşunuz daha doğrusu eksik bence sizin Türkçe derslerinede ihtiyacınız var.
Bende ingilizce öğretmenliğine hazırlanıyorum, yurtdışına çıkma imkanınız varsa mutlaka çıkın derim çünkü dil en iyi yerinde öğreniliyor, sınavlarda ne kadar iyi yapabilirsek yapalım pratikte kazanmadıktan sonra boş, bir arkadaş yazmış speaking club faaliyetlerine katılın, ingilizce şarkı dinleyin,ingilizce diziler izleyin, Aiesec adlı bir kamp tarzı bişey var, orda yabancı öğrenciler oluyo, onlardan istediğiniz birini 1/2 haftalığına misafir edip konuşma pratiği geliştirebilirsiniz, benim okulumda yapan çok oldu, gerçekten faydası oluyor diyorlar. Aklıma gelenler bunlar..
Evet, cok iyi derecede ingilizce biliyorum. Zira 8 senedir anadili Ingilizce olan bir ulkede yasiyorum. Ayrica ben de hemsireyim. Ingilizce bir de hemsirelik yapiyorum burdaNe alaka ben de bilmiyorum, oyle ekleyesim geldi.
Bu arada hic boyle bir konuyla karsilasmamistim. Konuda sadece Ingilizce bilip bilmedigimiz sorulmus, sonra derdim yok denmis, sonra yavas yavas dert ortaya cikmis.:)
Tavsiyelerim once saglam bir gramer ogrenmek. Bu da cok iyi kurslarla ve kitap calismayla olur. Ardindan pratik. Ben bir dilin ancak kendi ulkesinde ileri seviyede konusulabilecegine inanirim. Gramerini istedigin kadar gelistir. Surekli konusup pratik yapmazsan olur gider o dil. Dil nankordur derler. Velhasil, mumkunse yabaci ulkeye bir sureligine gidip ilerletmeni tavsiye ediyorum.
pardonda o zaman niye ingilizce öğretmeniymiş gibi konu açıyosunuz ki ? hemşirelik mezunuysanız.bırakın öğretmenliği o bölümü okumuş olanlar yapsın.komiksiniz.ayrıca sormak zorundada değiliz siz orda yazmak zorundasınız o zaman ben buraya bi nokta koyuyım millet gelsin sorsun bu neyin noktası diye bende anlatıyım.saçmalığa bak.evet. sormadan yargılama diyoruz biz buna. ingilizce öğretmenliği okumadım. hemşireyim. atanmayı bekliyorum . sağlık meslek lisesindende ingilizce eğitimi bekliyosanız yazık sizin hayallerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?