aranızda ingilizce bilen var mı?

İngilizce seviyeni yazmamışsın ya da yazdın ben göremedim.. Ama sana A.J. Hoge un setini tavsiye edebilirim, bir çok arkadaşım bu şekilde öğrendi ingilizceyi.. Ama tabi onu anlayabilmen için belirli bir seviyede biliyor olman gerek.. Bunun yanında bazı eğitim kurumlarının yurtdışından arayarak konuştukları programları var.. internetten telefon üzerinden ingilizce yazarsan bulursun büyük ihtimalle.. ama en en iyi öğrenme metodu kesinlikle yurtdışına çıkmak.. bunun dışında sürekli ingilizce yayınlar dinle.. dinlemek öğrenmenin en büyük aşamasını oluşturuyor..

ilk mesajımda bir eleştiri olduğunu düşünüyorsanız okuduğunuzu anlama probleminiz olduğunu düşünürüm ki lise mezunu biri için sıkıntılı bir durum.

mümkünse dikkat edin okuduklarınıza komik duruma düşmeyin. şu an vaktim olsa tek tek cümle cümle açıklardım merak etmeyin zira işim bu

selametle.

a.j hoge araştırıcam bunu. teşekkür ederim.

işinizi iyi yapıyorsunuz :) bende atarlı ergen olarak susuyorum. iyi akşamlar

mümkünse dikkat edin laflarınıza :) tanımadığınız insanları eleştirmeyin. :)

Siz buradakilere laflarınıza dikkat edin diyeceğinize derdinizi doğru düzgün anlatmayı öğrenin "meşgul etmek?? pardon benim derdim yok ondan yazdım.
ingilizce öğretmenliğine hazırlanıyorum grammerim iyi fakat sözlere nereden başlasam bilemiyorum.bi yandanda atanmayı bekliyorum. derdim buydu. teşekkür ederim. "
yazıyorsunuz atanmak diyorsunuz ne bilelim hemşire olduğunuzu müneccim miyiz ? öğretmenlik ve atanmak yazdığınız için birçok kişi öğretmen olduğunuzu düşünmüş olabilir. anlamsız bir cümle kurmuşunuz daha doğrusu eksik bence sizin Türkçe derslerinede ihtiyacınız var.

Son düzenleme:

kesinlikle :)

Konu sahibesi de dahil herkes yazdıklarına dikkat ederse, konular açılırken sıkıntılar, sorunlar ayrıntısıyla anlatılırsa daha iyi olur...

kesinlikle pratik çok farklı birşey . ingilizcem iyi değildir çat pat fakat yurt dışında bulundum 20 gün insan mecbur kalınca bülbül gibi şakıyor 20 gün sonunda pratik dedikleri şey buymuş meğer dedim konuşacak başka dil olmayınca mecbur kalıyor insan kendime bile şaşırmıştım çat pat ingilizceyle gittim ama bildiğin ingilizce konuştum kaldığım sürece. şuan gene unuttum çoğu şeyi ama pratiğin önemini anlamış oldum.

okulda öğrendiğin ing ile akıcı bi şekilde konuşman mümkün değil. bunu gerçekleştirmek isteyenler okul bittiğinde genelde yurt dışına çıkıp 3-6 ay kalıyorlar.

ben unutmamak ve konuşmamı geliştirmek için dvd film alıyorum. ing seslendirmeli ing alt yazılı seçiyorum ve konuşmalarıda kendim tekrarlamaya çalışıyorum. yada arkaş çevrende düzgün ing konuşan varsa onunlada pratik yapabilirsin.

derdinizi mevcut 3 sayfaya yayarak anlatmısınız şimdi gördüm. ki bende gördüğüm kadarına cevap verdim. benim bildiğim sorular bütün halinde yazılır ona göre cevap veririz neyse alakasız cevap verdim bende.

Evet, cok iyi derecede ingilizce biliyorum. Zira 8 senedir anadili Ingilizce olan bir ulkede yasiyorum. Ayrica ben de hemsireyim. Ingilizce bir de hemsirelik yapiyorum burda Ne alaka ben de bilmiyorum, oyle ekleyesim geldi.
Bu arada hic boyle bir konuyla karsilasmamistim. Konuda sadece Ingilizce bilip bilmedigimiz sorulmus, sonra derdim yok denmis, sonra yavas yavas dert ortaya cikmis.:)
Tavsiyelerim once saglam bir gramer ogrenmek. Bu da cok iyi kurslarla ve kitap calismayla olur. Ardindan pratik. Ben bir dilin ancak kendi ulkesinde ileri seviyede konusulabilecegine inanirim. Gramerini istedigin kadar gelistir. Surekli konusup pratik yapmazsan olur gider o dil. Dil nankordur derler. Velhasil, mumkunse yabaci ulkeye bir sureligine gidip ilerletmeni tavsiye ediyorum.

derdimi anlatıcakken tepki aldığım için oldu bu. daha sonrada ben çıkınca ben daha açıklama yapamamışken eleştirilince. hangi ülkedesiniz? ve hemşirelik orada ne derecede?

evet. sormadan yargılama diyoruz biz buna. ingilizce öğretmenliği okumadım. hemşireyim. atanmayı bekliyorum . sağlık meslek lisesindende ingilizce eğitimi bekliyosanız yazık sizin hayallerinize
pardonda o zaman niye ingilizce öğretmeniymiş gibi konu açıyosunuz ki ? hemşirelik mezunuysanız.bırakın öğretmenliği o bölümü okumuş olanlar yapsın.komiksiniz.ayrıca sormak zorundada değiliz siz orda yazmak zorundasınız o zaman ben buraya bi nokta koyuyım millet gelsin sorsun bu neyin noktası diye bende anlatıyım.saçmalığa bak.

Son düzenleme:
Çok iyi konuştuğum üç yabancı dilim var.
Pratik herşeyden önemli diyebilirim. Yabancı dili sevdiğinizden bahsetmişiniz, sizin için dert zor olmaz diye tahmin ediyorum.
Bende pratikle ilerlettim.

Bende çok iyi ve akıcı bir şekilde ingilizce konuşuyorum..yurtdışına çıkmadım! 2 sene dil kursu , ingilizce hazırlık setleri falan filan..gayette iyi konuşuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…