Aranızda kaç yaş var ?

bizimde aramızda 6 yaş bence erkek biraz büyük olsun daha iyi böyle
biz doğum vs. dış etkenleri daha fazla kafaya takmak derken çok daha çabuk yıpranıyoruz
bizden büyük olsunlar ki kamufle olalım :):):)

espri bi yana bu güne kadar hiç sorun yaşamadık gayet ideal sanırım aramızdak fark ama
sze bişey anlatıym benim dayımla yengem arasında tam 20 yaş var
ama çok aşıklar birbirlerine hee bu arada şimdikler gibi öyle çıtır hatun alayım modasından değil
40 küsür yıllık evliler maşaAllah

Yengeniz 20 yaşında evlense 40 küsür senelik evli olsalar dayınız 80 yaşından fazla mı? Allah uzun ömürler versin.

Maşallah gerçekten

Arkadaşlar eşinizle / sevgilinizle / nişanlınızla aranızda kaç yaş var ve kaç yaşa kadar normal bakıyorsunuz ??

Bizim 11 yaş var

benle esim arasinda bir yas var ve cok hos beraber cocukluk anilarimizi konusunca ayni cizgifilimleri ayni dizileri izlemisiz. ben cok memnunum valla...

benle esim arasinda bir yas var ve cok hos beraber cocukluk anilarimizi konusunca ayni cizgifilimleri ayni dizileri izlemisiz. ben cok memnunum valla...

Aynı kuşak olmanın tadı başkadır tabi siyah beyaz fotoğraf ve TV'den bahsediyor bana. Tuhaf. Geliyor sen bilemezsin yetişmedin o zamanlara diyor :)

tam 5 yaş var aramızda.. idealmiş gibi geliyor bana.. daha önce kendimden küçük biriyle çıkmıştım bi zaman sonra annesi gibi oluyor insan çekip çevirmeye başlıyor sonra sevgi adına bişey kalmıyor zaten erkek büyütmek zor en iyisi büyümüşüne varmak tabiki her erkek aynı diye demiyorum kimiside yaşından çok daha olgun oluyor..

Aynı kuşak olmanın tadı başkadır tabi siyah beyaz fotoğraf ve TV'den bahsediyor bana. Tuhaf. Geliyor sen bilemezsin yetişmedin o zamanlara diyor :)

evet canim ya ben 80 esim 79 lu seksenler i izlerken cok keyifli oluyor siyah beyaz tv ler vardi citir citir soba miz yanardi ne guzel gunlerdi. ay cok yaslanmisiz ya neyse gonlumuz genc
sevgi saygi varsa cok olmamak kaydiyla yas farki muhim degil bana gore aslinda...

eşimle aramda 7 yaş var mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz.
yaş farkı çok olunca ileriki yıllarda bazı konular sorun olabiliyor.
her evlilikte olmaz tabi.

benim eşimin dayısı ve hanımı arasında 11 yaş var ve hanımı dayıyı şekilden şekile sokuyor gençleştirmeye çalışıyor tarz oluşturmaya çalışıyor ama
adamın yaşı o tarzı kaldırmıyor.

kadın yanında yaşına uygun bi eş olsun istiyor herhalde.

kaynım ile eltim arasında da 12 yaş var.
biz ilk evlenmeye karar verdiklerinde çok şaşırmıştık ama iyiler şimdi.
kız 17 erkek 29du.

aramızda aylar var :) 1 yaşa yakın büyük benden

falza büyük olsun istemezdim çıtır severim

bence erkeğin büyük olması daha iyi. şimdiki aklım olsa 10 yaş büyükle evlenirdim. hem olgunluk yönünden hemde bayanlar biraz daha erken yaşlanıyor. erkek genç olunca bayan büyük duruyor erkeğinde gözü dışarıda olabiliyor benim görüşüm tabiii.

eşimin yanında o kadar genç gösteriyorumki bir kere hastanede yatıyordum bir bayan babam sandı eşimi. her zaman eşimden genç bakımlı güzel görünmek isterim

1 yaş büyüğü bile nasıl yorgun oluyor arada başı ağrıyor 10 yaş büyük olsaydı herhalde şartlar çeyrek ihtimallere düşerdi :)
Ben şahsen memnunum ya iyi yani benim kocamı babam değilde cogugumu kardeşim sanan çok oluyor ama artık olmayabilir bende 27 ye merdiven dayadım :)

eşimle 9 yaş var. arada kuşak tartışmaları yaşıyoruz.. ama yinede iyi...

ayrıca amcamdan 1 yaş büyük, ona ne diye hitap edeceğini şaşırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…