- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi disiua1905
-
Arkadaşlar eşinizle / sevgilinizle / nişanlınızla aranızda kaç yaş var ve kaç yaşa kadar normal bakıyorsunuz ??
Bizim 11 yaş var
kadınlar erken çöküyor diyen bayanlar, kadınlar artık kendilerine o kadar çok bakıyorlar ki kadınlar artık yaşssız. Çevrem de erkeğin küçük olduğu pek çok evlilik var hatunlara bakıyorum erkekten daha çıtır görünüyorlar :) . Çıtır alınca kendimize daha fazla bakıyoruz olgunluk kısmına bişey diyemem. Yani en azından benim eşimin olgunluğuyla ilgili bir sıkıntım olmadı. ikimizde yerine göre çok olgun yerine göre çocuk olabiliyoruz :) zaten olgunluğun yaşla ilgisi yok bence. kişilikle alakalı bir durum
3 yaş var
Bence 9-10 yaş çok :26:
Arkadaşlar yaş bahane, yaşa bakmayın aşk'a sevgiye saygı'ya uyum'a bakın ... Yaşa bakıp evlenen 40 yaş jenarasyonlarına bi sorun bakalım %80 'i boşandı, ikinci baharları şartsız şurtsuz uyum ve sevgide buldu hepsi ... Ticari şirket kurulmuyo beraberliklerde. 10 yaş büyük diye o erkek olgun olmuyo, salaksa her daim salaktır ! Ki çoktur bu tipler, 50 dinede gelse bazen 30 undaki etkek ondan olgundur... Yok böyle yaşa göre değerlendirme...
lütfen bu tip sınırlarla kendinizi şartlandırmayın, aşk sevgi varsa gerisi bahane ... 👍💞🙏🎈 mutluluk zor elde edilen bir duygu, 20 li yaşlarda tabiki daha küçükler cazip gelmez ama 35-40 yaşlarındaki kadınlar ki çok şahidim ikinci evlilikleri genelde bazılarında 5-10 yaş fark bile olabiliyo senelerdir sürüyo bebekleri var çünkü aşk evlilikleri, acemilik dönemleri değil bilinçli belli bi olgunluktan sonra karşılıklı uyumu yakaladılarsa tiplerde uyumlu ise, buna kim ne diyebilir, bunu 20-28 yaş grubu değil ancak 33-40-45 yaş grubu anlar ... Hayat kısa; hersey evlenip kına gecesi, bebek, kayınvalide, arkadaş beraberlikleri yaşadığı döneme değil, bunların 10-15 sonrası deneyimleri olanlara bi baksın, kadın kendiğini 35 ten sonra keşfediyor, kim ne derse desin, 40'larda tam kadın olup istediği hayatı alıyor...bugüne kadar; ne evlilikleri gördük kucak kucağa aşkım aşkımlar bir saniye ayrılmayan 20 lerde evlenip 36 larda ayrılıp , bambaşka aşklar yaşayanları, kınamayın yazıyı gerçek bunlar, etrafınızda yokmu ? bakıyosun ayrılan kadın sevgilisinle mutlu vay be zamanında ne aşıktı eski eşine diyosun, koca cocukları var, sevgilisinle yeniden hayatı bulmuş kimin yaşı küçük ama kınama lüksümüz yok varmı? Mutluysa doğru beraberliktir... Evlenip 8-10 yaş erkek küçük olup çok mutlu olanlarda dolu bırakalım ünlüleri normal sıradan insanlardada... Belli yaş dilimleri haricinde, yaş farkının önemi yok gercek sevgide ispatıda cok ..
Ben şimdi benden 10 yaş büyük olgun olsun demem küçük olsun demem, sevip uyumu yakaldıysak uçuk bi yaş yoksa aramda kimene)) aynı yaşta olanlarda mutlu olur, frk olanlarda.. İşin sırrı yaşta değil sevgi ve uyumda ! Ama uçuk yaşlar hoş değil yinede kimse karışamaz, onların seçimi, yaşı büyük erkek olgun değildir , o erkeğin karakteri olgundur zaten , senelerde artı katar ... ✔️
rainydays ... ☔️
lose track of time ➰
Arkadaşım bastıra bastıra benim yazımı alıntılayıp laf atmana ne gerek var? Biraz sakin ol. Benim gibi yaşın önemi olduğunu düşünenler var senin gibi karakterde olduğunu düşünen var. Fikirlerine saygım elbette var ama bu celal niye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?