• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranizda Keci Boynuzu Kürü yapan varmi ?

Biz üc ay bu keci boynuzu kürü yaptik cuma günü esim spermiogramm testini yapti soke olduk. Cok terz tepki yapmis.17.7000 milyondan 440.00 bine düsmüs .agzimiz acik kaldi nasil bu kadar düsebilir diye hayal kirikligina ugradik. O kadarda umutluyduk keci boynuzundan. Artik tüp bebekten baska caremiz kalmadi benneyaptımki

Eşim geçen yıl 1 ay kadar kullandıktan sonra değerlerinin arttığını gördük. Ancak bu yıl 3 ay kullanmasına rağmen özellikle harekette çok düşüş oldu. Geçen yıl %23'e kadar yükselen ileri hızlı hızlı hareket şimdi %0 çıkıyor.

arkadaşlar neden düşüş gösterdi acaba ya şimdi benimde kafam karıştı başka nedenlerden düşüş gösterse ki keçiboynuzu onu orantılaması gerek nebilim valla kafam karıştı :(

Biz üc ay bu keci boynuzu kürü yaptik cuma günü esim spermiogramm testini yapti soke olduk. Cok terz tepki yapmis.17.7000 milyondan 440.00 bine düsmüs .agzimiz acik kaldi nasil bu kadar düsebilir diye hayal kirikligina ugradik. O kadarda umutluyduk keci boynuzundan. Artik tüp bebekten baska caremiz kalmadi benneyaptımki

Eşim geçen yıl 1 ay kadar kullandıktan sonra değerlerinin arttığını gördük. Ancak bu yıl 3 ay kullanmasına rağmen özellikle harekette çok düşüş oldu. Geçen yıl %23'e kadar yükselen ileri hızlı hızlı hareket şimdi %0 çıkıyor.

eğer eşlerinize içirdiğiniz pekmezse kızlar istanbulda satılan bazı keçiboynuzları sırf şeker deposu pekmezle alakası yok
biz memleketten getirttik bide istanbuldan aldık memleketten gelenle istanbuldakinin alakası bile yok ..demem oki dikkat edin istanbuldakilerde şeker çok olduğundan sperm değerlerini düşürmüş olabilir..benneyaptımki
bikez bitkisel ürünlerle ilgili bi doktor vardı doktorun adının unuttum ama tv dede soylemişti istanbulda saf keçiboynuzu pekmezi yok yicekseniz keçiboynuzunun ya kendisini yeyin yada kaynatıp suyunu için demişti.

eğer eşlerinize içirdiğiniz pekmezse kızlar istanbulda satılan bazı keçiboynuzları sırf şeker deposu pekmezle alakası yok
biz memleketten getirttik bide istanbuldan aldık memleketten gelenle istanbuldakinin alakası bile yok ..demem oki dikkat edin istanbuldakilerde şeker çok olduğundan sperm değerlerini düşürmüş olabilir..benneyaptımki
bikez bitkisel ürünlerle ilgili bi doktor vardı doktorun adının unuttum ama tv dede soylemişti istanbulda saf keçiboynuzu pekmezi yok yicekseniz keçiboynuzunun ya kendisini yeyin yada kaynatıp suyunu için demişti.
Yok canım, pekmez değil. Kaynatıp suyunu içti eşim 3 ay boyunca. Üstelik 1 ay süresince de GNC'den L-Arginine, bal-polen-arı sütü karışımı ve Cemre Awe'den Tribulus(demirdikeni) kullandı ama sonuç maalesef negatif. Biz varikoselden şüpheleniyoruz. 2,5 yıl önce çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu ve ameliyattan 1 yıl sonra yapılan renkli doppler'de ameliyatın başarılı olduğu saptanmıştı. Acaba yeniden mi nüksetti diye şüpheleniyoruz.

merhaba arkadaşlar benim eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu ama doktor cok gec kaldığımızı soylemıstı 2 yıl once gelseydınız iyiydi dedi yani tamammen sıfırdık amelıyattan once 300 000 sperm vardı.
neyse ameliyat oldu 3 ay sonra kontrole gittiğimizde 86 milyona yukseldı bian bizbile inanamamıştık. tabi normal degeri %20 olduğundan ilaç tedavisine başlatık 6. ayda hastaneye gittiğimizde tam bi hayal kırıklığıydı bizim için sperm sayısı 6 milyona düştü şuan eşimle aşılama yı düşünüyoruz hatta cumartesıne bı randevu aldık çokmu aceleci davranıyoruz sizce?:kkk::emir_bebek::kkk:

Bizde Aynı skıntıdan muzdariptik,Doktor hzlı İleri hareketli ...... yok dedi.Aşılama oldum ama başarısız oldu.türkiyeden 1 litre Çakşır suyu(sperm sayısını arttırıcı) gingsengli diye bi macun ve keçi boynuzu meyvesi aldık.bunları kullandı eşim.Taze Keçi boynuzunu pişirmeden günde bir iki tane yedi.Çakşır suyu ve macun bitti keçiboynuzu bitmeden Allahın izniyle hamile kaldım.Bizde çok şaşşırdık...Rabbim sizede nasip etsin inşallah.Bol bol dua edin.

Bizde Aynı skıntıdan muzdariptik,Doktor hzlı İleri hareketli ...... yok dedi.Aşılama oldum ama başarısız oldu.türkiyeden 1 litre Çakşır suyu(sperm sayısını arttırıcı) gingsengli diye bi macun ve keçi boynuzu meyvesi aldık.bunları kullandı eşim.Taze Keçi boynuzunu pişirmeden günde bir iki tane yedi.Çakşır suyu ve macun bitti keçiboynuzu bitmeden Allahın izniyle hamile kaldım.Bizde çok şaşşırdık...Rabbim sizede nasip etsin inşallah.Bol bol dua edin.

canım sizde morfoloji kaçtı sadece hızda mı sorun vardı bende çakşır suyu almayı düşünüyorum da kararsızım acaba yan etki yapar mı diye korkar oldum herşeyden bizde keçiboynuzu halsizlik yaptı zaten bir ay kullandı bıraktı o yüzdn korkuyorum

Back
X