Aranızda klomen ilacı kulanan varmı lütfen beni bilgilendirirmisiniz

enbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
196
8
68
İstanbul
Arkadaşlar ben 38 yaşındayım bir yıllık evliyim 5 aydır korunmuyoruz yaşımdan dolayı istiyorumki bir an önce hamile kalabilim hormon testi yaptırdım herşey normal dr bana eşimden sperm testi yaptırmasını istedi eğer oda iyi çıkarsa bana tedavi uygulayacığını söyledi klomen kullanıp çatlatma iğnesi yapılcakmış bu tedavinin detayını bilen varsa lütfen yazabilirmisiniz bu ilaca ne zaman başlanıyor tam olarak ? teşekkür ederim..

Son düzenleme:
adetin 3.günü başlıyosun tahmini 1 hafta günde 2 tane
daha fazla yumurta oluşması için kullanıyorsun yumurtaların
yeteri büyüklüğe ulaştığı zaman çatlatma iğnesi yaptırıyorsun ve drun sana ilişki saati veriyor

adetin 3.günü başlıyosun tahmini 1 hafta günde 2 tane
daha fazla yumurta oluşması için kullanıyorsun yumurtaların
yeteri büyüklüğe ulaştığı zaman çatlatma iğnesi yaptırıyorsun ve drun sana ilişki saati veriyor

Semi cevabın için tşk ederim.dr'um ilk ay için sadece yumurtlama takibi ve eğerki olmassa diğer ay ilaçla tedavi olcam inş hayırlısı diyorum hepimiz için.

Ben 4 senelik evliyim gebeliğimin 20.haftasında bebeğimi kaybettim.2 yıl 8 aydır bi türlü hamile kalamıyorum.iki ay önce doktora gittim tedaviye başladık.klomen kullandım ve bi kaç gün önce çatlatma iğnesi oldum.şimdi beklemedeyiz.allah yardımcımız olsun.:61:

slm arkadaşalar ben aranıza yeni katıldım 6 yıllık evliyim ve 4 buçuk yaşında kızım var 2. çocuğmuzu yapmayı düşünüyoruz şu kolmen hapını dr danışmadan kullansak bişi olur mu?

slm arkadaşalar ben aranıza yeni katıldım 6 yıllık evliyim ve 4 buçuk yaşında kızım var 2. çocuğmuzu yapmayı düşünüyoruz şu kolmen hapını dr danışmadan kullansak bişi olur mu?

dr a danışmadan lütfen sakın kullanmayın..daha sonra kist oluşabilir.. dr kontrolünde takip yaptırın.sağlıklı olarak yumurta gelişimini isleyin en uygun saatte değerlendirin

ilişki için doktor nasıl saat verebiliyor çok şaşırdım. bende bu ay ilk defa kullanacam.acaba özel hastanedemi o kadar titiz davranıyor ben devler hastanesine gidiyorum

Back
X