Aranızda sağlıkçı olan varsa yardımcı olabilir miii lütfennn

Kulkedisi3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
128
62
48
Kızlar yurtta kalıyorum ve oda arkadaşımla memleketlerimizden yiyecekler getirdik, yaklaşık 10 gün oldu yurda döneli, oda arkadaşım bir saat öncesinde de acıktım bir şeyler yiyelim mi dedi olur dedim dondurucuda içli köfte var onun kokusuna bak ben anlamam bozulmuş mu bozulmamış mı dedi, iki farklı poşette vardı elime gelen ilk poşeti açtım, böldüm kokusu normaldi, ama rengi kahverengiydi fazla kızarmış olduğunu düşündüm ve böldüğüm bir parçayı yedim, tadı da anormal gelmedi, sonra arkadaşım geldi diğer poşeti çıkar ben bunu daha önce açıp yedim hiç açılmamış olanı aç dedi, öyle yaptım, o daha tazeydi ve rengi açıktı, turuncuydu, sonra ikisini yan yana koyup arkadaşıma sordum bu böyle miydi diye hayır rengi değişmiş, bozulmuş dedi. Ben çoktan yutmuştum bir parçasını acaba zehirlenme falan yapar mı, kime danışacağım bilemedim tedirgin oldum, ne yapmalıyım

Yapmaz merak etme.

Buzluktan çıkartılan et tekrar buzluğa koyulmaz. Ama 1 lokmaysa bir şey olmaz bence. Yoğurt varsa 1 kase yiyebilirsin.

Buzlu buzlu mu yediniz ısıtma işlemi filan yapmadan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…