- 19 Ocak 2022
- 128
- 62
- 48
- Konu Sahibi Kulkedisi3
-
Yapmaz merak etme.Kızlar yurtta kalıyorum ve oda arkadaşımla memleketlerimizden yiyecekler getirdik, yaklaşık 10 gün oldu yurda döneli, oda arkadaşım bir saat öncesinde de acıktım bir şeyler yiyelim mi dedi olur dedim dondurucuda içli köfte var onun kokusuna bak ben anlamam bozulmuş mu bozulmamış mı dedi, iki farklı poşette vardı elime gelen ilk poşeti açtım, böldüm kokusu normaldi, ama rengi kahverengiydi fazla kızarmış olduğunu düşündüm ve böldüğüm bir parçayı yedim, tadı da anormal gelmedi, sonra arkadaşım geldi diğer poşeti çıkar ben bunu daha önce açıp yedim hiç açılmamış olanı aç dedi, öyle yaptım, o daha tazeydi ve rengi açıktı, turuncuydu, sonra ikisini yan yana koyup arkadaşıma sordum bu böyle miydi diye hayır rengi değişmiş, bozulmuş dedi. Ben çoktan yutmuştum bir parçasını acaba zehirlenme falan yapar mı, kime danışacağım bilemedim tedirgin oldum, ne yapmalıyım
Teşekkür ederim cevabınız için biraz mide yanması hissediyorum ama psikolojik sanırımYapmaz merak etme.
İkimizde bilmiyorduk, artık dikkat ederiz teşekkür ederim cevabınız için :)Buzluktan çıkartılan et tekrar buzluğa koyulmaz. Ama 1 lokmaysa bir şey olmaz bence. Yoğurt varsa 1 kase yiyebilirsin.
Tamamdır teşekkür ederim:)Bir şey olmaz bol su iç ayran iç
O kadarlık olsunO kadardan birşey olmaz, anca cırcır olursun
YaaaOh valla yurtta nerde buluyorsunuz içli köfteyi hamile hamile canım çekti
Estf. Afiyet olsunYaaakeşke yazmasaydım özür dilerimmm, arkadaşımın annesi yapmış
Teşekkür ederimEstf. Afiyet olsun
Bulgur bekleyince renk değiştirebiliyor kafana takmaTeşekkür ederimpek afiyet olmadı ama olsun
tamamdır :) size ve bebişinize iyi geceler dilerimBulgur bekleyince renk değiştirebiliyor kafana takma
Buzlu buzlu mu yediniz ısıtma işlemi filan yapmadan .Kızlar yurtta kalıyorum ve oda arkadaşımla memleketlerimizden yiyecekler getirdik, yaklaşık 10 gün oldu yurda döneli, oda arkadaşım bir saat öncesinde de acıktım bir şeyler yiyelim mi dedi olur dedim dondurucuda içli köfte var onun kokusuna bak ben anlamam bozulmuş mu bozulmamış mı dedi, iki farklı poşette vardı elime gelen ilk poşeti açtım, böldüm kokusu normaldi, ama rengi kahverengiydi fazla kızarmış olduğunu düşündüm ve böldüğüm bir parçayı yedim, tadı da anormal gelmedi, sonra arkadaşım geldi diğer poşeti çıkar ben bunu daha önce açıp yedim hiç açılmamış olanı aç dedi, öyle yaptım, o daha tazeydi ve rengi açıktı, turuncuydu, sonra ikisini yan yana koyup arkadaşıma sordum bu böyle miydi diye hayır rengi değişmiş, bozulmuş dedi. Ben çoktan yutmuştum bir parçasını acaba zehirlenme falan yapar mı, kime danışacağım bilemedim tedirgin oldum, ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?