aranizda uzun süreli iliski yasayip evlenen varmi ???

Kusura bakmayın direk konuya girdim ama yazdığınız bir konu hoşuma gitti.Tahminimce yaş olarak benden büyüksünüz.bu konuda muzdarip biri olarak tecrübelerinizden yararlanmak isterim

Size tamamen katılıyorum ve MAŞŞALLAH diyorum rabbim nazarlardan saklasın sizi.

Biz de 7 yıl 7 aydır birlikteyiz ve en az 2 yıl daha var evlenmemize.Olsun önemli olan gerçekten güvenmek.neler yaşadık neler bir bilsen ama şu an arkama baktığımda en çok güzellikleri görüyorum. Herşey güllük gülistanlık olmayacak inan belki çok acı çekeceksin ama değeceğini düşünüyorsan korkma.Sanki evlenince garantisi mi var? Evlenen herkes mutlu mu oluyor? Dünyada neyin garantisi var? Yarına çıkacağını biliyor musun? Bence önemli olan gerçekten devam etmeyi istemek tabi karşılıklı istemek

canım benim çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..
evet büyük ihtimalle yaşça büyüğüm senden ve sormak istediğin birşey olursa seve seve yanıtlarım ama üstteki mesajını okuyunca yardıma ihtiyacın olmadığını düşündüm maşaAllah çok aklı başında, mantıklı birisin.
zorluklar karşısında yılmamış, pes etmemişsin.. ne güzel, aslında işin özü bu işte; emek verilen, çile çekilen, zor kazanılan değerli olur, kıymeti bilinir, kaybetmekten ödü kopulur

inşaAllah darısı senin başına olur ve sende sevginin ve verdiğin emeklerinin karşılığını çok mutlu olarak alırsın canım..

Son düzenleme:
ben bu yok şu kadar çıktıktan sonra sıkılmadınız mı diyenlere şöyle diyorum o zaman sen de evlendikten sonra sıkılacaksın kesin.

Nişanlımla liseden beri çıkıyoruz 6,5 yıl oldu son 1,5 yıldır nişanlıyız. ikimiz de ayrı şehirlerdeyiz. Ama ne zaman o benim yanıma gelecek olsa bi heyecan beklerim otobüsünü. En son geldiğinde bi heyecan balkonda bekledim gelmesini sabahın 7sinde. içeri girip çıkıyorum gelemdi hala diye söyleniyorm otobüsü gördüm liseli aşıklar gibi kalbim naslı küt küt atıyo. Çok seviyorum onu her haliyle her şeyiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…