aranizda uzun süreli iliski yasayip evlenen varmi ???

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
gecen pazar bi okuldan arkadasimin dügünü oldu 18 yasindayken cikmaya basladilar ve 7 sene sonra evlendiler hep kavga ederlerdi nasil yürütüler 7 sene orasinida hic anlmis degilim ama neyse..

aklima takilan 7 sene bu 7 sene boyunca o ask taze kaliyormi b.ku cikmiyomu bazi seylerin? yani aranizda yasayanlar varsa nasil desem dügün günü neler hissetmistiniz nasi bi duygu uzun süreli cikmak ?? ask bitiyomu en cok bunu merak ediyorum ??

Bi arkadaşım vardı,8 yıl flört ve sonrası evlilik..17 gün sürdü evlilikleri.

Biz ASKimla 5 sene ciktik ardindan evlendik ve cok sukur 1 senedir evliyiz.. Bizde cookk kavgalar ederdikk kimse inanmazdii evlenecegimze ama biz ne kadarda kavga etsekk hep bilirdikki ayrilamayiz, vazgecemeyiz birbirimizden .. Oylede oldu iste :) Ve cok mutluyuz artikk neredeyse kavga bile etmiyoruzz :) ASK hic bitermi ya, seviyorumm kocisimii:)

çevremde bir tane abi biliyorum 6-7 yıl çıktıktan sonra evlendi.şuan 9 aylık evli.ve eve gece 12l'erde gidiyor bütün gün abimin yanında.
galiba heyecan bitiyor.

:)
bence evet sayiliordur

4 senedir birlikteyiz hala evlenemedik bu gidişle 3 yıl sonra anca evlenebilcez yaralıyım

ve evet hele de sevgilin uzaktaysa sinirin bozuluyor.aşk taze kalmıyor boyutu değişiyor sevgilinin herşeyini biliyorsun ve artık zaten sevgiliden ziyade hayat arkadaşın eşin oluyor adam , kavga dahi etmiyorsun aslında güzel şimdilik.evlenebilseydim o zaman daha aydınlatıcı bilgi verebilirdim sanırım...

Biz sadece 3 gun ciktik:)
Bir ayda dugun telasi ve 8 yili geciyo heycan hala en ust seviyede:)

Sevgin ve saygın devam ediyorsa hiçte boku çıkmıyo tam tersi daha çok bağlanıp,seviyosun...

Bana da hemen tanışıp nişan düğün yapanlar saçma geliyo tanımadan etmeden nasıl bir cesaret diyorum...

4.5 yıl oldu, benim açımdan hiç bir heyecanı kalmadı ilişkimizin. Evlilik işleri, bebek filan umarım heyecan katar.

Evliliğe de 2 yıl var en az

Biz de esimle 7 yil flortten sonra evlendik .
Biz hic kavga etmezdik,
tabi benim kusmelerim ve alinganliklarimi, onun da gonlumu almak icin pesimde pervane oldugunu saymazsak :)

Su an 9,5 yillik evliyiz, 2 de cocugumuz var

Simdi mi ?
Hala ayniyiz :))

Beşinci senemiz ve iki ay sonra evleniyoruz. Bu zaman zarfında birşeyler değişti mi derseniz evet çok değişti hemde çok. Artık beraber rahatça kavga edebiliyoruz çünkü birbirimizi tanıyoruz birbirimizin ne anlamda ne dediğini daha iyi biliyor ve dolayısıyla daha çabuk barışıyor ve affediyoruz birbirimizi:) ve kesinlikle şuan çok emin olduğum birşey varsa aşkımı her sene dahada çok seviyorum ve iyiki var diyorum. inş evlenincede yıllar her geçtiğinde aşkımız hep böyle artarak büyür. Bence evlenmeden önce zaman gerekli çok aşırıya kaçmadan tabi:)

eşimle 10 yıl çıktık ve 14 yıldırda evliyiz maşallah diyeyim hala çok seviyorum onu, hala ona baktıkça içim titriyor, hala işten gelmesini dört gözle bekliyorum, hala kokusuna , ellerine, bakışına her şeyine aşığım çok seviyorum eşimi, Allah'a şükür oda beni seviyor...

uzun süre çıkmak değilde, aradaki sınırın kalkması, saygının bitmesi aşkı bitiriyor bence.. ben eşimin yanında çok özenli davranırım, onun hoşuna gitmeyecek şeyleri yapmam, bazı şeyler herkesin kendine özel olmalı, eşler birbirlerinin her şeyini bilmemeli, argo konuşulmamalı, ilk tanıştığınızda nasılsanız yine öyle olmaya çalışılmalı.. birde öyle hemen bir hatada terkedip gidilmemeli, yaralar birlikte sarılmalı, güçlükler aşılmalı, beraber bir sürü yaşanmışlık olmalı ki aşkta evlilikte yürüsün... yani açıkçası yürümesi ve heyecanın devam etmesi için çabalamak-emek vermek lazım...

3 yıl uzundanmı kısadan mı sayılıyor bilmiyorum ama ben onu hala gördüğüm an aptalca sırıtıyorum
Bu kavgalı kızgın olsakta böyle bazen sinir ediyor beni bu durum

Bunları ben de söyleyebilmek isterdim

biz 7 sene görüştük çok zor günler yaşadık sonuçta evlendik şimdi çok pişmanım keşke 7 yıl önce evlenseymişim evlilik çok ama çok

güzelmiş

maşallah gerçekten çok imrendim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…