- Konu Sahibi fikrifirar
-
gecen pazar bi okuldan arkadasimin dügünü oldu 18 yasindayken cikmaya basladilar ve 7 sene sonra evlendiler hep kavga ederlerdi nasil yürütüler 7 sene orasinida hic anlmis degilim ama neyse..
aklima takilan 7 sene bu 7 sene boyunca o ask taze kaliyormi b.ku cikmiyomu bazi seylerin? yani aranizda yasayanlar varsa nasil desem dügün günü neler hissetmistiniz nasi bi duygu uzun süreli cikmak ?? ask bitiyomu en cok bunu merak ediyorum ??
Bi arkadaşım vardı,8 yıl flört ve sonrası evlilik..17 gün sürdü evlilikleri.
tam bi facia olmuss yaa :44: bu yüzden çok uzatmamak lazım..
Sevgin ve saygın devam ediyorsa hiçte boku çıkmıyo tam tersi daha çok bağlanıp,seviyosun...
Bana da hemen tanışıp nişan düğün yapanlar saçma geliyo tanımadan etmeden nasıl bir cesaret diyorum...
Allahımmmm banada nasip et böyle güzel mutlu bir evlilikkkızlarr okudukça o kadar çok özeniyorumkii maşallah her birinizee inşallah bende sahip olurum öyle evliliğe o mutluluğa [/QUO
İnşallah canım, her kadın sevmeyi, sevilmeyi,mutlu olayı hakerder..:13:
5,5 yıllık flört döneminden sonra evlendik 1,5 yıllık evliyiz. Kavga olmuor tabı kı oluorr ama ben hala kocamaa coookkk asıgııımmmO olmadan asla uyuyamam mesela ve ona dagır herseyı bılıorum oda benım ıcın tabıkı Asker yolu bekledım 15 en zoru ozamandı ayrılık cok uzmustu bızı ama o zaman bıle ayda 2 kere yanına gıderdım öncede kıskanclık yuzunden cok kavgamız olurdu ama sımdı allah a sukur tek kavgamız aılesı onuda atlatırsak hıc bır soruunumuz kalmıycak bırde bebısımız olaydı askımız can verıcektı ama bebsıım cok bekletme annen senı ozledııı Ama aşk çok güzel sevmek cok güzel benim kocam birtaneeee
Allah herkezi sevdiğine kavustursun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?