Aranızda veteriner var mı?çok üzgünüm.Çok acil yardım gerekli.

ilaçlama 2 ay önce yaptırdık evet, daha sonraları da chrysamed diye bi sıvı ilaç kullandık evde ilaçlamadan sonra...1 aydır ilaç yok.1 ay sonrasında olabilir mi bu problemler? zehirlenme belirtileri nelerdir sıralarsanız var ya da yok derim.
çok teşekkür ederim cevabınız için. hiç aklımıza gelmedi zehirlenme...
Gözbebekleri büyür,kesik kesik ve sık sık nefes alır..Hareketleri yavaşlar,belki kusar..
Bol su içmeli vete gidene kadar.. Eskiler yoğurt yedirirlerdi böyle durumlarda. Zararı yok,faydası var bence de..
Rica ederim geçmiş olsun. Haberdar edin lütfen.

Evi ilaçlatacaksanız,memeliler için tamamen zararsız ilaçlar var. Insanlara hayvanlara dokunmuyor,aklınızda olsun. Kaotrin.

Evi ilaçlatacaksanız,memeliler için tamamen zararsız ilaçlar var. Insanlara hayvanlara dokunmuyor,aklınızda olsun. Kaotrin.
çok teşekkür ederim, inşallah çok basit bir tedavisi vardır. uzun süreli tedavi gerektiren hastalıkların kedilere ve sahiplerine çok acılı dönemler geçirtmesi çok korkutuyor çünkü. mutlaka haber veririm çok teşekkürler.
herşey aklına geliyor insanın.
fip mi diye sordum ona bile fip mi değil mi anlayamadığım cevaplar aldım.

çok teşekkür ederim, inşallah çok basit bir tedavisi vardır. uzun süreli tedavi gerektiren hastalıkların kedilere ve sahiplerine çok acılı dönemler geçirtmesi çok korkutuyor çünkü. mutlaka haber veririm çok teşekkürler.
herşey aklına geliyor insanın.
fip mi diye sordum ona bile fip mi değil mi anlayamadığım cevaplar aldım.
Fip in belirtileri farklı diye biliyorum.

Back
X