aranmak ve yeni bir ilişki

• Konu Sahibi Konu Sahibi nadid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nadid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
86
0
36
Aydın
kızlar, karşınızda hiçbir ilişkisini sürdürememiş 25 yaşında bir hatun var :) yeni biriyle tanıştım. bu sefer ben olabilir gözüyle bakıyorum ama
o bakmıyor olabilir. aynı şirkette çalıştığım ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla tanıştık. 2-3 gün sonra birlikte dışarıya çıktık ve sonra kendısınden ses seda çıkmadı. ta ki 10 gün sonra doğum günüme kadar. aradı ve beni kutladı. sonra bır hafta sonra ben onu aradım, hemen dışarıya davet etti ve inanılmaz samimim ve yakın davranıyor burada. Derken haftasonu 2 gün hiç aramadı. 2. günün sonunda pazartesi günü aradı. konuştuk. dün yani salı günüde ben aradım ve dışarıya çıktık. yine çok ilgiliydi ve çok yakındı. bugün hala bu saate kadar hiç aramadı. Szce bu ilişki başlar mı? tipik başak burcuyum burada, bu duruma acayip takmış durumdayım :37:

Bence bazı şeyler için acele etmeyin..Biraz ağırdan alın bırakın o ilişkinin başlamasına zemin hazırlasın.Hayırlısını dilemek en güzeli...:15:

Bir erkek; arada sırada gelip, boş kaldıkça mesaj atıp, arıyrosa, hep muallakta bırakıyorsa, ne bişey varmış ne de birşey yokmuş gibi davranıyorsa hayatında birisi vardır ve sadece çapkınlık yapıyordur. Sizle vakit geçirmekten keyif alıyordur ama esas hayatındaki kişi ile sizi yer değiştirmeyi kesinlikle düşünmez. Fazla umutlanmayın diyorum.

karşını her şey çıkabilir kendinizi çokta umutlandırmayın yanı hayal kırıklığı olabilir akışına bırakın ban çok garip geldi başkasıda olabilir

tatlım basbaya peşinden koşturma taktikleri bunlar. sende hiç umursama o ararsa konuş

kızlar hayatında kesinlikle başka biri yok. hatta uzun süredir yok. zaten iş arkadaşım başkası olsa beni tanıştırmazdı. aslında akışına bırakmak en iyisi galiba. akarsa tabi :)

şuanki durumunu bende yasıorum çözemedım ..1 haftadırda aramadı saldım gıttı..boyle olmazkı varla yok arası saçmalık..
Isteyen adam boyle yapmaz die dusunuorum ..bend etakıntı yapmıştım ama bıraktım bence sızde bırakın...

Sevgılısı olmadıgına nasıl emın oluosunuz..

bizim aramızda böyle bir dialog olmadan önce biz yaklaşık bir aydır bunun muhabbetini yapıyorduk iş arkadaşımla şakalaşıyorduk falan. olsaydı mutlaka gecerdi bu lafı. ayrıca tanıdık biri tanıştırdı ve tanıştıran kişi onun ve benim yakın arkadaşımız. sevgilisi olsa böyle bir seye girmezdi.

Anlıorum peki buda degılse ne sebep nedır ben onu çözemıorum...
Yanııı erkek adam yeterki istesin ya. 3gun 5 gunle geçiştirmez..
Genede sorunun cvp onda..

Back
X